120

Анонимен

преди 2 месеца

Киев вече беше взет и Зеления уж тръгна за преговори, обаче дойде господарят му в лицето на Джонсън и му каза да ходи да умира до последния.

119

Анонимен

преди 2 месеца

А какво став с победата на бойтото поле. Евроидиотът Борел не се ли е изказвал?

118

Анонимен

преди 2 месеца

Е нали Киев за три четири деня?

117

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия ,Русия я чака пълна разруха и разпад... САЩ И ЕВРОПА ,не ТРЯБВА ДА СПИРАТ Зеленски и Украинските войски ,да влязат в Москва и да обесят ПУТИН !!!!!!!

116

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските войски ,всеки ден пребиват от бой руските сви.не , Не останаха кораби ..80 % от танковете им са за скраб .. 312 самолета са свалени ,18 Генерала, са отстреляни !!!! Голяма част от рафинериите в Източна РУСИЯ, са взривени !!!! Като видят дебелото дърво и разгрома ,който предстои ,Кремълските престъпници, започват ,да плащат с ядрено оръжие ...Няма спасение ...

115

А

преди 2 месеца

До Да ви светна Няма, какво да ме святкате. Служил съм две години на Т 55 и зная с какво е оборудван. Има допълнителна обшивка от вътрешна страна, датчик, който задействува пиропатрони, които пък затварят перископи и мерни прибори, както и вентилатор, който би трябвало да пречиства въздуха от радиоактивни частици и да повиши налягането в танка, за да не навлиза заразен въздух. Но това цялото нещо, дали ще сработи?

114

Анонимен

преди 2 месеца

Това абсолютно нищо не означава .Според Русия , Украйна ги е нападнала т.ч. "заплаха" за руснаците само те си знаят какво означава

113

Русофоб

преди 2 месеца

До 111. Много ти поздрави от 1940.

112

Гледна точка

преди 2 месеца

Тези съветски кре.тени не разбраха ли, че никой няма намерение нито да ги напада, нито да ги унищожава? Просто да си кротуват там в блатная и да не нападат ТЕ други страни и никой няма да им обръща внимание.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

110

Анонимен

преди 2 месеца

По руската телевизия казаха, че в Молдова ще използват тактически ядрени удари. Молдова е заплаха за Русия ако там разположат френски войски и летища за F-16 който може да носи ядрени ракети. Това ще бъде истинска трагедия за Молдова, но изборът е техен.

109

Да ви светна

преди 2 месеца

До А: Имат поставена по късно, но важното е, че нямат цифрови джаджи които поради ЕМИ (електромагнитния импулс) биха изгорели и биха станали неизползваеми! Танк Т-55 е един от малкото останали танкове които са тествани в реална заразена с радиация територия!

108

А

преди 2 месеца

До пророците казват Може ли да кажете, какви системи за радиационна защита имат Т 55?

107

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл всяка седмица заплашва руснаците и Русия с ядрено оръжие.

106

пророците казват

преди 2 месеца

Изкуственото слънце ще затопли Сибир и ще премахне ядрената зима в Европа и това ще позволи да се завземат нови територии от увеличаващото се човечество което е силно редуцирано след ядрената война в Европа и глада обхванал САЩ след това. За съжаление това изкуствено слънце ще повиши температурите в близкия изток и ще принуди арабите да се преместят в Европа където както казахме ще основат там Европейска Ислямска Държава.

105

пророците казват

преди 2 месеца

Относно Русия! Радиацията от Европа ще плъзне и към европейската част на Русия и руснаците ще бъдат принудени да се преселят в Сибир от другата страна на планината Урал. Те ще изоставят всичките си европейски градове включително Москва и Санк Петербург. Новата столица на Русия ще стане Новосибирск и нова Русия ще се федерализира с Китай към който ще се присъединят и Монголия, Казахстан, двете Кореи и Виетнам. Те ще са новия световен лидер който обаче няма да се меси в чужди държави.

104

пророците казват

преди 2 месеца

През 2090 г. арабите мигранти преселили се в Европа заради жегите в близкия изток ще основат Европейска Ислямска Държава (ЕИД) която почти веднага ще влезе в пререкания със САЩ. САЩ ще употребят срещу ЕИД климатично оръжие на което ислямистите ще отвърнат с ядрени взривове на територията на САЩ което ще сложи край на американската държава.

103

пророците казват

преди 2 месеца

Европа ще бъде ударена от множество ядрени бойни глави които ще повиши смъртоностно радиационния фон и останалите живи европейци ще завиждат на изпарилите се намирали се по време на ударите в епицентъра на взривовете, защото те самите ще умират бавно и мъчително от лъчева болест. До края на 2040 на територията на Eвропа почти няма да остане жив човек. Европа ще бъде отново заселена чак през 2080 г. от арабски мигранти избягали от горещината в С. Арабия.

102

пророците казват

преди 2 месеца

Скоро Киев ще бъде превърнат в радиоактивна пустиня през която само руските Т55 ще могат да минат защото само тези машини са оборудвани със системи за радиационна защита и нямат цифрови джаджи по тях! След Киев, следващата столица която ще бъде превърната в радиоактивна пустиня ще бъде Варшава и чак след това Лондон! Вашингтон ще бъде предупреден да не се намесва за да не бъде ударен и американците ще си плюят на петите с оправданието, че са загрижени за бъдещето на човечеството и няма да се месят и така Европа ще бъде оставена сама да се бори със руската мечка.

101

говори се в САЩ

преди 2 месеца

Денят на Страшния съд: Ядрена война - Започва Третата световна война. Ядреният кошмар става реалност - хиляди водородни бомби разрушават най-големите градове на Америка.