35

Анонимен

преди 2 месеца

То стана като тодоремата от едно време: Всяка права, колкото и да е крива, ако е успоредна на партийната линия - е права. И тъй: Всяка експертиза, колкото и да е зависима, ако изкара че Путин е убил Навални - е независима.

34

L.

преди 2 месеца

Да си направят "независимо" разследване тогава! Да видим как ще стане без тялото на мъртвия. Заключенията ще са по-зле и от Една жена каза.

33

Анонимен

преди 2 месеца

И самият Навални да стане от гроба и да им каже, че не е убийство, празните еврочутури пак ще си баят своето.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ваксините на Асъра Зенека предизвикват тромб. Това официално го признаха. Да проверят дали Навални не е ваксиниран против Ковид наскоро.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Повдига ми се от думата "европа" някъде от Декември 2022 г.

30

Анонимен

преди 2 месеца

ЕК първо да каже кой взриви СП, после да дава мнение ро други разследвания.

29

Ха ха ха

преди 2 месеца

Тази версия за пръв път прозвуча от устата на Буданов. Това означава, че и украинската версия е отхвърлена.

28

Ха

преди 2 месеца

На кой му пука за мнението на нацистите в ЕС?

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ако така се отнасяхте и към гражданите на ЕС както към чуждите цена немаше да имате! А рзследване за смърта на журналиста във Украйнският затвор кога ще проведете?

26

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не приемата версията на украинското разузнаване? Нали уж от един отбор? Или прото ЕК не признава нищо, което не е в крак с "партийната линия"? Толкова са жалки тези от ЕК, че.. направо са срам за Еропа

25

Анонимен

преди 2 месеца

Майната му на ЕС :)))

24

Анонимен

преди 2 месеца

А кога ще има международно разследване за американската агресия по света?

23

Ма що тъй

преди 2 месеца

праите ся ? Буданов му нямате доверие ли ? Колкото и да повтаряте тия лгбт+ тъпотии все тая . Човеко си замина зарад бустерите , но комисията тоя факт не мое да го приеме. Я кажете коги Асанж ще бъде екстрадиран и кви са гранциите ,че ще оживее ?

22

Байой

преди 2 месеца

Самомда питам , какъв наклон на кочана трябва да си дам са смърта на този индивид ....къф е тоя новия Че Гевара , далеч е от него ..Левски , Ботев .....къфжсе явява тоя в цялата евротлантическа схема , пачавричката му...харчи английски пари и се прави на герой ..ама отбтея анимационите по картуннетуорк. Стига нинзанимавахте с този труп , през центъра ни е и скоро ще го усетите на изборите за ЕП

21

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Ако е била насилствена смърт, трябва да се търси кой има интерес от това. Никой не убива без причина. Очевадно е, че Путин има най-малък интерес от смъртта на Навални. Изолиран в колония на края на света той не представляваше никаква заплаха за Путин. Възможно е афроатлантиците да са вербували адвокато му и чрез него да са го ликвидирали. Случая с Йоан Павел втори и Али Ахджа показа и доказа, че няма нещо което да спре западните служби ако нещо си наумят и имат изгода от това.

20

Ха ха

преди 2 месеца

Бих цитирал думите на Виктория Нюланд за EU.

19

баба мара

преди 2 месеца

много важно русия ще се разплете чорапите какво става с нашите 6 бр арестуванив лондон да не се повтори сценария с сергеи антонов

18

Анонимен

преди 2 месеца

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб.

17

Кек

преди 2 месеца

ЕС каквинстана със СП? Кой го взриви? А допуснахте ли Русия до разследването?

16

Фют

преди 2 месеца

Ако бяха невинни в Кремъл, щяха да позволят да се изготви експертиза от международни независими експерти. Но мълчат като гАз, както мълчат и за самолетната катастрофа с украинските заложници...както все още мълчат и за самолетната катастрофа над Катинската гора през 2010, с президента на Полша и членове на правителството.