41

Българин

преди 2 месеца

Няма как, след като извинителната бележка от лекар стигана 60лв., колко ли ще е от стоматолог?

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38. Бе то има, но е трудно - да си го правиш сам.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До 14 "и след това са ядели Кисело мляко, което с хубавите бактерии в него са възстановявали добрата флора и са избелвали зъбите." Много си прав! Докато се намираше читаво кисело мляко по магазините нямах никакви проблеми със зъбите. А сега съм редовен посетител при зъболекаря... Все нерви вадят, все нещо не станало както трябва, все пломби сменят...

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37 - Сега, ако напишеш и къде да намери човек истинско кисело мляко, цена няма да имаш.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Почистването на Зъбния Камък става естествено..... ЧРЕЗ НЕРВА В ЗЪБА - който всяка секунда дава ИНФОРМАЦИЯ какви атоми, молекули му са необходими за да изгражда зъба... и да се бори срещу правещата възпаление бактерия хранеща се със ЗАХАРИ - КАНДИДА... Та престани да ядеш ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ и МНОГО ХЛЯБ. Яж Кисело Мляко - което с двете прекрасни Български Бактерии ще се Бият със Възпалителната Бактерия КАНДИДА.... Но преди това унищожи Кандидата със ХВОЩ и ПРОПОЛИС В УСТАТА!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Лекари и зъболекари във всички училища, ама при децата нема пари, за това айде в частния кабинет, е колко ще имат зъби е въпрос и ако пломба издържи10-15 г., значи тогава е добре.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 34. На мен ми паднаха всички пломби

34

Анонимен

преди 2 месеца

Ами защото такива зъболекари се навъдиха, че да те е страх да отидеш на зъболекар. На мен последните ми съсипаха три зъба и сега се чудя при кого да отида. А пък не е опция да жертваш по един зъб за проба дали зъболекарят е читав.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Еми направете го достъпно и хората ще идват бе бо-к-лук !! Може линза едно почистване на зъбен камък да ми взимате 150 лв ?? Една снимка 3 д -350 лв . Един имплант колкото 2 месечни заплати !! Много ясно че хората няма да посещават зъболекар ! Не е до желание а до възможност

32

Хаха

преди 2 месеца

Родителите ми кае на по 80 немали един развален зъб и редовно ги избелвали.... Абе клоуун,я обратно в пършивата панелка откъдето изпълзя :))

31

до 29

преди 2 месеца

Какви пари, бе драги ми смехурко?! Всичко по частно второ здравно минава, нищо не съм давал. Давате баламите като луди, защото не си чистите и не си миете зъбите. А избелването е 1 път на 3-4 години. Както каза- зъбите са си мои. Проблеми с тях нямам. Нито 1 пломба. Няма и да имам.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Значи така: Като си изплезиш езика..... и по повърхността му има бяла теч.... това означава, че устната ти кухина е превзета от КАНДИДАТА и прави възпаления... Мозъка ти се бори и изхвърля течност - сополи, за да не може кандидата да влиза в мозъка.... но доктора вместо да ти унищожава КАНДИДАТА и да ти спира възпалението ти дава хаповеве да нямаш СОПОЛИ и кандидата влиза и в МОЗЪКА и започва и главоболие... и след това започват да те тровят с АНТИБИОТИЦИ... Страхотна МЕДИЦИНА беее?

29

До до 22

преди 2 месеца

Стига с това избелване, никой свестен стоматолог няма да ти го препоръча. Както се казва, имал си бол пари, дал си ги за избелване. Е, продължавай, зъбите са си твои.

28

да бе с бебебум и

преди 2 месеца

вдигнати доходи бегееца е горд и на 8 място по богатства . нови коли, учи, деца - едно на месец 2 бона . само гербери раждат . от бдж, от дела, от кат, абе поспечелват си .

27

Анонимен

преди 2 месеца

До 19, не беше заради материалите! Цитирам: Източно европейците не се грижат за зъбите си. Гледал си филм, аз говоря за сериал. Училищните зъболекари бяха най-ужасните същества изобщо! Държавните дентални клиники бяха под всякаква критика откъм чистота и хигиена. Дори няма да споменавам, че правеха манипулации без упойка. За това хората ходеха само по спешен случай. И това си остана. Критичното мислене е важно. Ама не ти се отдава. Гледай напред и не коментирай когато не можеш!

26

до 22

преди 2 месеца

Вярно?! Брех! Родителите ми са на по 80 и нямат проблеми и 1 развален зъб, ама окей. Избелват постоянно. Ще го имам предвид, все пак си инженер балкански.

25

Трифон

преди 2 месеца

А не е верно, всичка ходят, просто някои ходят през 5 до 10 год.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До До 18 - Като Джисъза, сега показва белите конски зъби, но нека минат малко годинки, пишман ще стане дето ги е сложил, а не си е държал неговите.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Ходя на профилактика 2 пъти в ходината. Че зъболекарските услуги са скъпи, не спорим. Но като чакаш да стане крайно наложително, няма да стане по-евтино . И все не разбирам как българинът няма пари за собственото си здраве, но кръчмите, салоните за красота, спа хотелите и т.н. са пълни.

22

До 18

преди 2 месеца

С тва избелване след 10 години ще си беззъба баба. Толкова ти е денталната култура, пуяк.