100

Запознат

преди 2 месеца

Отказали да политиците защото така им е наредено от посолството и европейските мутри които методични унищожават държавността .

99

Анонимен

преди 2 месеца

Първо си виж военните престъпления в Луганск и Донецк как децата там израстнаха в мазетата на блоковете да се крият от украинските бомби и после разправяй кой е военно-престъпник!

98

Иван

преди 2 месеца

Ами ние сме колония на САЩ,нашите продажници са се предали на дявола.

97

баба мара

преди 2 месеца

грешка след грешка оставка и нови избори с нови лица тези да се махат

96

Наблюдател

преди 2 месеца

Отказали....И на тях ще им откажат скоро да са "живи"Хах!Списъкът не е в посолствоТо ,а в КГБ!А,ние чакаме с нетърпение "Навости"!

95

От Митрофанова

преди 2 месеца

До Тагарев Г-н Магарев, вие такова нещо нямате. Доказа се, докато се отривахте в Украйна и САЩ, там колегите ви ползваха от задната страна.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Боже какви нещастници ни управляват!!! Пък и не отказали марионетките на посолството а България??? Тези нямат нищо общо с България, тук само стрижат пари и после ще си бягат в истинската родина. Голямото им постижение е, че при терористичен акт в България, ако искат правна помощ от Русия, ще получим дупката на геврека (пак!).

93

Анонимен

преди 2 месеца

и така България предпочела да застане зад тероризма....това само БГ го може

92

Някой

преди 2 месеца

Ако ще се дели Украина на части,тогава да пратим войска за да си вземем нашето.

91

Време е

преди 2 месеца

Трябва да изпратим войска в айна.Не трябва да се бавим. Скоро ще я делят на части. Кой каквото взел, взел.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Отказали помощ, която никой не е искал.

89

Доня

преди 2 месеца

Срамувам се, от вас!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Странна работа хем ни обявяват за неприятелска страна хем търсят помощ от нас ! Освен това този мост е построен незаконно на чужда територия , те какво разследват , трябва тях да разследват за чудовищните военни престъпления извършени на изконната украинска територия !

87

До Война

преди 2 месеца

Ако това е вярно е време за гражданска война у нас. Това е нетърпимо. Подобни престъпни действия и актове, ако са предприети от конкретни политици, подлежат на наказателно преследване, а последните - на съдене за държавна измяна и вредителство.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Че кой и кога е искал въобще от България подобна "помощ"? Хората си се оправят чудесно и без разни подметкаджии в управлението ни да се правят на търсени и желани.

85

Сата НАТО

преди 2 месеца

До Война .... Много правилно! Да изпратят контингент! За какво имаме армия, ако не я пращаме да побеждава?

84

Гражданин

преди 2 месеца

До война. Няма такова споразумение. Аман от лъжци.

83

Война

преди 2 месеца

Има план за изпращане на български войски в Украйна след споразумението за взаимопомощ, което Денков подписа със Зеленски в Киев. Украинската армия изнемогва на фронта и Западът ще изпрати войски по двустранни споразумения за да се избегне директното участие на НАТО. Дефакто ще станем воюваща страна и това не са преувеличения, защото вече циркулират карти с бъдещото разположение на военните контингенти на украинска територия.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Крим е македонски още от времето на македонидите.

81

Тенгри Кан

преди 2 месеца

Това е съвършена глупост и много недалношидна политика, защото руснаците неслучайно ни канят, галфонье! те много добре знаят, юе Крим, не е нито руски, нито украински, а български! И всяка подобна покана, от нешоенно естестшо, трябва да се уважава. Това е много недалновидна политика, вместо да се вклиним икономически в Крим, ние... "накърнявало ни суверенитета"! Бе, хората започват полека-лека, стъка по стъпка, да ни продават нашето си, ние сме губили суверенитет! Що за малоумщина!