34

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А и той, и те са диви зверове. 'баси!...

33

НАПИШЕТЕ

преди 3 месеца

Захранването на завода на Тесла близо до Берлин е било умишлено взривено преди броени дни. Това е умишлен акт на зелено движение против огромните вреди, които заводът, още преди да бъде построен, започна и продъпжава да нанася на природата и оттам застрашава здравето и живота на населението. За да го построят, първо, изсякоха много гора в защитена уж територия, второ, позволиха да се черши чиста вода ежедневно колкото на средно голям град. Трето, работейки, ваводът изхвърля химикати ежедневно...

32

Анонимен

преди 3 месеца

В Германия са на дневен ред поредните стачки и в железниците, и във въдушния транспорт. От много хубаво и от евроатлантическа радост.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Още един товарен кораб е силно засегнат в района на осигуряващите ред америкамски, британски германски и т,н, морски сили в района на Червено море. Има поне 3 убити и много анени от екипажа. натовската сила явно е много ефемтивна. Корабът е под флага на Барбадос, иначе на кого е, си е редовната манипулция .

30

Анонимен

преди 3 месеца

Къде ви е информацията, придружена ъс снимки, от събитията в центъра на Варшава? Защо българските средства за масова (дез)имформация не отразяват субитията в евроатлантическа Полша? Нали Ришеградската четворка беше образец за действие? Покажете какво става вече в центъра на Варшава!!!!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Допитвания показват, че ако изборите бяха днес, за Президента Путин щяха да гласуват 86%.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Навални-Светлината на Русия! Все пак за тоя народ има някаква искрица бъдеще ..

27

гг

преди 3 месеца

Аз сериозно си мисля дали съдбата на хората не е просто да се самоунищожат като достигнат определен технологичен напредък. Все пак природата и вселената трябва да си пазят тайните от некви смотани маймуни. Историята за Атлантида става все по-актуална, а големия потоп е просто ядрен апокалипсис на поредната загубена човешка цивилизация както се обяснява и в Индийската древна книга махабхарата, в шумерската митология, в Стария завет и тн и тн

26

Анонимен

преди 3 месеца

Русия вече показва зъби навсякъде. След като сломи съпротивата на Запада, Русия след 10 години ще има ядрена централа дори на Луната.

25

Анди

преди 3 месеца

Щото чичко Бил, не си играеше на "чичо доктор" с Мончето Люйнски!!!

24

А1

преди 3 месеца

Какъв е тоя Иля Яшин?Напишете статия и покажете какъв фестивал на младежта се провежда край Сочи с гости от цял свят!Уникална организация!

23

до 25

преди 3 месеца

Копейко, защо все гейовете са ви в устите на вас? Нещо тайно, са ви направили или просто взимате пример от вожда си и спътника му в живота, Цомчо?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Герои на Чалгария, облечете женски дрехи и се правете на героини, за да не ви изпратят на фронта да се биете за моралните европейски ценности! Обявете полов и военен неутралитет!

21

FUCKGOVERMENT

преди 3 месеца

Яшин ако продължаваш да слугуваш на САЩ като Навални и да говориш глупости, много скоро ще го последваш към Ада!

20

Татул

преди 3 месеца

Хехе, тоя пък. Майтапчия!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Драги северокавказци, предлагам на бартер изоставено украинско село с 50 къщи и калдъръмени улици срещу животите на 10,000 северокавказци с капаро 100 тона бронирана скрап, може да си го вземете след 2 години.

18

Анонимен

преди 3 месеца

" страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! "_____Не знам да се смея или да плача от това умозакючение на номер5. Интересно, каква правда търсиш в страната на лъжите, репресиите, манипулациите и хибридната пропаганда? Вие русофили, сте неспасяемо слепи и с промити мозъци от времето на Брежнев, и не виждате какви ги върши днес неговият наследник в Кремъл

17

Анонимен

преди 3 месеца

Християни убивали християни ахахахаха. Всеки 2ри руZZки окупатор е мюслиманин, другата половина практикуват мъжеложство в окопите. Това не е много християнско )))

16

Анонимен

преди 3 месеца

Австрийският вътрешен министър морален ли е?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Русия винаги се завръща на своите исторически територии