144

Анонимен

преди 2 месеца

Тя държавата потъна те тук за някакви грозни павета се разприказвали, боже вземи си вересиите.

143

Радослав

преди 2 месеца

До 134: бай ви Боко които управлява почти половината преход си е БКП, заедно с цялото младежко БКП (Герб)! Каквито си бяха през цоца, такива си останаха и след него, просто преди не се виждаше толкова много защото медията не и се позволяваше да докладва в ефир кражбите! По време на цоца се крадеше от всички и от всякъде! Като се започне от общия работник и се стигне до правешкият дивак. А Боко все пак лично бе дресиран от правешкият дивак! Това е продукта на цоца!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Лично Васка и мис Бони ги приемаха, къде са блееяли?

141

Анонимен

преди 2 месеца

Васо Ушото един път реши да ги мие и ги изрови! Сега гледа в ТикТок как се реди жълто паве в Китай.

140

Радослав

преди 2 месеца

До 134: по време на цоца първо се пребоядисаха маса заводи от царско време и се изкараха цоц строежи. После се построи това и онова, но то фалира още същата година, държавата тегли кредити и накрая и тя фалира и цоца умря. А като плюете демокрацията все пак си дайте сметка, че ни управляват продукти на цоца! Защото бати ви Боко, фъндъка, роската Плювналиева и тема подобни герои са възпитавани по време на цоца! Че всеки ден се краде от завода каквото може! Че всичко е общо за крадене!

139

Анонимен

преди 2 месеца

Затворете целия център за коли, вместо да забранявате тротинетките ги оставете само тях , велосипеди и пешеходци! Махнете паветата, направете паркове и градинки!

138

Анонимен

преди 2 месеца

Васка Ушото ще ги оправи на часа чрез закриване, както всяка друга софийска ценност и памет - с багера и флекса.

137

Радослав

преди 2 месеца

До Деси: проблема не е в паветата, има римски пътища по които са минали легиони, хора са ги ползвали хиляди години, че даже армии с танкове са се движили по тях през ВСВ и без почти никаква поддръжка са изкарали +2000 години! Проблема е в корупцията! Че гербер ако не крадне ще пометне, краде се като комунист от мандра, каквото им видео окото и до каквото се докопат, там е проблема! Паветата са си страхотни, ама герберите които ги редят са с капацитет на амеба и мерак на 12 годишен в порнофилм.

136

до Седни аборигенчет

преди 2 месеца

Я кажи ми, аборигенче у Седни имате ли павета, гадно ли ти стана, а? Ходи да снимаш сирене под палма, комплекс.

135

Анонимен

преди 2 месеца

НАПРАВЕТЕ ГИ ПЕШАХОДНИ. трафика е нечовешки там.

134

до 134

преди 2 месеца

Ако можеше да четеш и осмисляш това което прочетеш, щеше да разбереш че в статията става на въпрос за жълтите павета, а не за това какво е построено по време на соца. А ѝ не се изхвърляй толкоз, защото и преди бай ти Тошо са се строили неща, още от времето преди Освобождението - фабрики, жп линии, та и инфраструктура. И преди пак да се разпенявиш - не отричам че и по времето на соца са построени бая работи.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Има стари видеа в тубата , има снимки .Нека онези които не вярват , че сме имали истинска държава да гледат и да реват .На мен ми е тъжно когато виждам разрухата от 34 годишната , така наречена демокрация .Некъдърници , които дори не могат да съхранят и подържат всичко .

132

Анонимен

преди 2 месеца

Умря поколението, което можеше и знаеше да майстори. Сега просто няма такива.

131

Анонимен

преди 2 месеца

До до Тодор Ж.При Бай Тошо е построено всичко , водопроводи , електропроводи , язовири , АЕЦ, заводи , пътища , мостове , тунели , ЖП , не мога да изброя ! Така че замълчи !

130

Анонимен

преди 2 месеца

Васил Терзиев да отстрани проблема. Да намери читава фирма с читави работници. Да покаже как се прави. Ние знаем предисторията. Да не я повтаря и тъпче на едно място, а да покаже какво може и как го може.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Гледайте Пламен Пасков , пусна едно видео как е иглеждала София през 1978 година .Ясно са показани паветата подредени по конец и отгоре имат дори маркировка .Вижда се как са облечени хората и си личи , че има цивилизация .Сега почти 50 години по късно , не само че не сме се развили , но и сме поне с още 50 години назад от цивилизацията

128

до Тодор Ж.

преди 2 месеца

Жълтите павета не ги е правил бай ти Тошо. Хе-хе-хе-хе-хе...

127

Анонимен

преди 2 месеца

Пропадналата кметица докара Хък-мък-ян до трето място на изборите! Сега щяла да обучава млади гербери как да продължат да пропадат България!

126

Анонимен

преди 2 месеца

Пореден ден, в който се радвам, че се махнах от гетото!

125

маалатъ

преди 2 месеца

Ето така изглежда новата ни 34 годишна демократична държава - Каквото и да се опитаме да напрайм то все пропадъ, кът Паветата!!!!