21

Анонимен

преди 3 месеца

тази още ли не е в затвора?

20

Анонимен

преди 3 месеца

Конспирации няма. Всичко е истина малко илимного.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До 11, хахах а лудо конспи пак запя за трибунали! ХАХАХАХАХ, че то и за тая пандемия уж щеше да има трибунал, ама нямаше бе конспи! Що така?

18

Ром"с

преди 3 месеца

Става въпрос май за вируса "Х"...Е то как няма да се появяват нови вируси ,когато времето се променя и става все по-топло и топло,а и американците по-цял свят разпространиха свои био-лаборатори и няма никаква гарантия за утечка или небрежност от страна пна персонала..тъй че тоз вирус е напълно е реален ..и още ще има..((

17

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки мислещ човек, като види чистите печалби на фармацевтичните компании и политиците замесени по край тях, може сам да си отговори на въпроса "Кой и защо създава пандемиите?"

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 12, aми не, не минаваш! От мнооооого време никой не те кара да "се бустеризираш", макар че вие конспитата твърдяхте че щяло да е задължително на всеки 3 месеца! Освен това, стотици милиони ваксинирани в Европа вече трябваше да са измрели, и Европа да е пустош... И няма да те наричат копейка, защото и Путин беше наложил почти задължителна ваксинация в Русия! Каквито и грехове да има, все пак не е луд и безмозъчен като вас

15

джаба

преди 3 месеца

Тази Цоцолана да пита главния вирусолог, професор-доктора и Главнокомандващия Владимир Владимирович дали е съгласен. Че предния вирОс го прати в отпуска за няколко часа и излекува света за ден от "чумата"

14

Анонимен

преди 3 месеца

Това "споразумение" дето го готвят, ще даде право на мафиотите от СЗО да обявяват пандемия в която държава си поискат, да налагат мерки, включително принудителна"ваксинация" без да питат нито правителство, нито гражданите. Няма да стане! Ако някой го подпише, ще бъде пребит от народа с камъни.

13

Бъдете проклети!!!

преди 3 месеца

Пандемичното споразумение какво цели? Да бъдеш ЗАДЪЛЖЕН да се ваксинираш! Не беше имало пандемия от испанския грип през 1920. Сега ми говорят за пандемии една след друга. Услади ли ви, сатанисти? Услади ли ви се да създавате вируси и да тормозите хората? Ще гниете в ада вие и всички, които им помагат! България не трябва да подписва това споразумение! Нямало конспирация, а? 2025-2028 ...гответе се, овце, а вие "шамани" от ТВ и всички от Световния икономически форум: Бъдете проклети!

12

Анонимен

преди 3 месеца

"До 4, интересното е че конспираторите изобщо отричате вирусологията като наука!" - Интересно е, че не знаеш, че много учени също отричат въпросната наука. Всъщност не е интересно, защото няма как човек, който не е прочел почти нищо по темата да знае за подобно нещо. Моля те, бустеризирай се. Колко често трябваше да го правиш? На всеки 6 месеца? Ако не го правиш, минаваш за конспиратор и хората ще ти се смеят и ще те наричат копейка, така че още днес да се боцнеш.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има трибунал преди следващата "пандемия" и участниците в предишното представление няма да бъдат наоколо да я видят.

10

Анонимен

преди 3 месеца

"Испанският грип е дошъл от биолабораториите на сина на Байдън в Украйна.За това Русия ги нападна....от разсъжденията на една копейка." - Ми... не ти се получава сарказмът, защото има достатъчно информация откъде е дошъл испанския грип. Не е испански и ДА, идва от американсите военни, а те вече как са се заразили и дали някой ги е заразил умишлено е съвсем отделен въпрос. Ако беше отделил 2-3 часа да четеш, вместо 5 часа да си мислиш колко са лоши копейките, можеше и да знаеш за това.

9

Анонимен

преди 3 месеца

До 4, интересното е че конспираторите изобщо отричате вирусологията като наука! За вас естествени вируси няма, а всеки вирус е измислен в лаборатория, даже и тези от преди стотици години?!? Добре поне че признавате бактериите, че иначе още щяхте да смятате болните за обладани от демони! Интелекта ви е точно на нивото на Средновековието

8

Анонимен

преди 3 месеца

"До 3 - От Америка идва.И не е Испански грип а бактерия от Хамериканските войници.Вземи малко се образовай." - Акъл с фуния не можеш да налееш. Остави го/я да се кланя на чичко Телевизор и да си бие бустера редовно. За него/нея друго спасение няма... :)

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 3 Испанският грип е дошъл от биолабораториите на сина на Байдън в Украйна.За това Русия ги нападна....от разсъжденията на една копейка.

6

ДА ВИ БОЦНЕМ

преди 3 месеца

НЕМА КОНСПИРАЦИЯ БЕ,НЕМА!!! СЗО ВИ ВОДИ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ - Я СЕ СТРОЙТЕ ЗА ВАКСИНАЦИЯ!!!...

5

Анонимен

преди 3 месеца

До 4, тъй ли се води по конспираторски? А конспирациите не са образование, а занимавка за ид*и*оти като тебе! Не бих губил и една минута да чета такива бабини деветини

4

Анонимен

преди 3 месеца

До 3 - От Америка идва.И не е Испански грип а бактерия от Хамериканските войници.Вземи малко се образовай.

3

Анонимен

преди 3 месеца

До 2, Испанския грип през 1918г. от коя био-лаборатория е дошъл???

2

Анонимен

преди 3 месеца

Няма откъде да дойдат нови вируси, освен от биолаборатории.