123

Закривай фащ!

преди 3 месеца

Независимост! Отново 4.06.!

122

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждам никаква информация по повод прекъсването на кабелите в района на Червено море. Информацията за няколко скъсвания е от няколко дена, но вчера точно преди срива на Фейсбук е имало също скъсване. Там минавал 25% от информационния поток, трябвало да бъде пренасочен. Припомням, че британци и особено американци много се опасяваха от прекъсване на презатлантическит кабели от страна на руските подводници.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Всички, буквално всички кадри, които по какъвто и да е повод се дават от САШ, показват на практика мизерна градска ( селишна) среда, мизерна, необновявана от изграждането им вътршна обстановка, включително на ниво държавни учреждения. Пълна изостаналост и абсолютна липса на естетика, както в строежите, така и в облика на хората.

120

Платиков

преди 3 месеца

Пускайте ги да се цепят, слагайте им визов режим и да си живеят както си искат. Щатите сами си слагат прангите и зорлем ще станат новите изгои на света.

119

АнонимеН

преди 3 месеца

СТАТИЯ Е ФАНТАЗИЯ!!! ТЕКСАС МОЖЕ ДА ИСКА НО ТОЙ Е ФАЛИРАЛ И Е НА ИЗДРЪЖКА ГОДИШНА ОТ ФЕДЕРАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ПО 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА ДА НЕ ОБЯВИ ФАЛИТ! ЦЯЛАТА ДРАМА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАМ Е ПОПУЛИЗЪМ С ЦЕЛ ДА КРЪНКАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ФЕДЕРАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПОВЕЧЕ РЕЙТИНГ

118

Тръмп

преди 3 месеца

направи СуперВторника Скучен - Печели навсякъде и то с по над 50% преднина!

117

Американ

преди 3 месеца

Що за порнографска литература чете тази джypнaлиcтичнa rъcкa ЗЕлка Василева? В Тексас изобщо не се говори за отцепване, освен в някоя психиатрия може би.

116

Анонимен

преди 3 месеца

"На среща, провеждаща се в типично тексаско заведение за барбекю, Мисти Уолтърс, домакиня на около 50 години, казва: "Сега у нас има нашествие", визирайки 2,5-те милиона души, преминали границата с Мексико от 2023 г. насам." ==> e наистина не знам какво има тука за разбиране, тия хора трябва или да успеят, или да им палим свещи.

115

Има така добри

преди 3 месеца

И така, да обясним на кравопитек 161, че България от 35г се управлява от кравария, и глей до де я докарахме, без икономика , без армия, обезлюдена и загиваща всеки ден, бе защо така кравопитека все не разбрал, все трябва да му обясняваш, ама иначе рупаме банани яко, па преди рупахме луканки.

114

Анонимен

преди 3 месеца

До Крим е украински, но укрите там са с руски паспорти.

113

Анонимен

преди 3 месеца

А кво става с контра настУпа, върнаха ли вече Крим.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Кравопитеците да пишат за статията, която няма нищо общо с Русия, но на кравопитека все б,л,я,д,к,и му се привиждат.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Ma ко стана.

110

Има ли така добри?

преди 3 месеца

Може ли някой тук да бъде така добър и да обясни на путинoпитeците един елементарен урок по История, а именно че Руската Империя (която ни освободи) няма общо с Болшевишка Русия, която има влияние в България вече над 100 години и ни управлява 80 години? Благодаря! Хубава вечер!

109

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не мога да сложа (+) на N158-Сведете глави ?

108

Ваня

преди 3 месеца

Търся си мъж тексасец, притежател на много петролни кладенци. Ако наистина ги има, може и да няма плочки на стомаха, да е висок 1.30 м, може да се държи бетер бай Г., но да не е скръндза. Може да псува като хамалин, да се секне с ръка и да се орига шумно, но да ми осигури платинена карта, да плащам с нея всякакви луксозни покупки. Не ме интересува дали Тексас ще е част от САЩ или ще е независим. Не знам английски, нито испански и нямам намерение да ги науча. Казах!

107

Сведете глави!

преди 3 месеца

Да запазим минута мълчание за украинците, които дадоха живота си за Освобождението на България.... Поклон и ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

106

Ехааа!

преди 3 месеца

Възхитително въображение имаш! Ама тези тексасци, надупени към Кремъл сега с теб ли са в стаята? (P.S. не приписвай собствените си качества на хора, които ги нямат)

105

Мухахаха

преди 3 месеца

Ако Тексас поиска да обяви независимост и да се отдели от САЩ и ония започнат да ги бомбардират и избиват местното население , както когато Луганск поиска независимост и да се отдели от Украйна а украинската армия избиваше хората в Луганск... дали тексасци ще поискат помощ от Китай ... или от Русия . Не че нещо, ама за един прЕател от Кремъл питам, че много му се насъбраха "специалните" операции напоследък.....

104

Крим е украински

преди 3 месеца

Торбалан-Путин, крадеца на украински деца, кога ще върне отвлечените дечица на украинците? За едни приятели в Хага питам.