313

Анонимен

преди 2 месеца

Да бяхте написали нещо за нашите танкове бе господа *** неграмотни ! Както виждате Русия побеждава по цялата фронтова линия и се движи на запад а цялото НАТО отстъпва. В българия Руската армия ще влезе с духовия си оркестър просто нямаме с какво да ги спрем Тагарчук всичко хариза на Ус-райна тъй че неостава нищо друго освен да посрещаме братушките с цветя ! Ф-16 ките са още на чертеж а като са готови ще бъдат унищожени в Ус-райна дарение от Тагарчук а вашите правнуци ще плащат за тях

312

Анонимен

преди 2 месеца

Руската парадна военна техника не става за война. Съветската поне ставаше за подавяне на въстанията в Унгария и Чехословакия, а путинската не става и за това.

311

Анонимен

преди 2 месеца

До Алекс 325 Брех голям конструктор си бе оли-го-френ . Ти кога го изпробва тоя танк тъ-пу-гер я са събуди

310

Алекс

преди 2 месеца

"Армата" е с редица конструктивни недостатъци и затова се налага да се разчита на съветски танкове.Т-90 е модернизиран съветски Т-72.Русия произвежда само анимация и негодни прототипи.От прехваления изстребител 5-то поколение Су-57 са произведени само 15 бр.,които не се използват в бойни условия.Летят само на паради.

309

хахаха

преди 2 месеца

Днес излезе заповед на Международния наказателен съд (МНС) за ареста на военнопрестъпниците генерали Кобилаш и Соколов шефове на руската дългобойна авиация на ВКС и Черноморския флот които ще правят компания на военнопрестъпника Путин в Хага.

308

Същата работа

преди 2 месеца

Както и бронята от обеднен уран за Ейбръмс е прекалено скъпа за Украйна.

307

Анонимен

преди 2 месеца

Арматата е скъп тавк и не е за войната в Украйна а за галатическите войни на Русия за налагането на руския свят... пардон кypник във всички галактики.

306

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Няма да го пускат, защото не може да запали. Като Ладите.

305

Анонимен

преди 2 месеца

Арматата я пазят за западните подметки.Т-90М е напълно достатъчен.Руснаците правят пор 150 бройки месечно

304

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен Ами дали са унищожени унищожени са. Погледни само колко танкове са произведени и загробени ВСВ: Семейство БТ и Т-26 с които започва войната 20000броя(ДА 20000) Леки Т-40-222бр, Т-50-62бр, Т-60-6300бр, Т-70-8200, Су-76-12700бр, Т-34-76-34800бр, Т-34-85-22600бр, СУ-85/100/122-4600бр, Тежки машини Семейство КВ/ИС/СУ/ИСУ - 12000бр

303

Анонимен

преди 2 месеца

2000 км бойна линия унищожени 6000 танка. Значи на всеки 300 метра по един танк? Явно и в дядо Коледа вярвате?

302

Боби

преди 2 месеца

До руснаци и танкове !! СЕРИОЗНО??? Хаиде сега с изключение на Антонов авио бюрото(не е продаден един самолет цели 11 години) кои са другите конструкторски бюра в Украйна? Харковския ЖП завод и конструкторско бюро по времето на СССР са дали две от най-великите машини(Т-34 и МТ-ЛБ) а сега един танк не може да произведе. Друго КРАЗ отдавна Фалира, ЗАЗ също. В Николаев се произвеждаха Самолетносачи а сега? Мотор Сич вече не получава нови разработки от Климов бюрото намиращо се в Санкт Петербург.

301

Анонимен

преди 2 месеца

И БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОБЛЕКЧЕНО ВЪЗДЪХНА - АРМАТА НЯМА ДА БЛЪСКА ЧАЛЕНДЖЪР КАТО МАЧЕ В ДУВАР!!! ВСЪЩНОСТ КОНЦЕПЦИЯТА ЗА БОЙНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА АРМАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И ОЧЕВАДНО ЛИПСВАТ ОСТАНАЛИТЕ НЕОБХОДИМИ КОМПОНЕНТИ, ТАКА ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ДОНКИХОТОВЦИ...

300

руснаци и танкове !!

преди 2 месеца

Украинците бяха водещите във всички военни технологии докато съществуваше СССР, а руснаците наблягаха единствено на производството на самогон и водка. Щом *** опряха до музейните Т34 явно без украинските и западни технологии нямат акъл за нищо ново и съвременно !

299

Анонимен

преди 2 месеца

Не ги произвеждат, първо защото са неработещи и второ, защото в тях има неща, които самите руснаи не произвеждат, а внасят

298

Sata NATO

преди 2 месеца

Трети танк M1A1SA Abrams е изваден от строя в Авдеевско направление, а до него има и унищожен и изоставен M2A2 Bradley ------'''------- А по-надолу е цяла руска ковета с 80 оръка екипаш...

297

Анонимен

преди 2 месеца

Преди около месец украинска телевизия излезе с новината, че около милион и 300 хиляди войници е загубила Украйна от началото на войната. След критики опровергаха всичко, но, аз все си мисля, че това е реалната цифра за украинските загуби. Запада наля толкова пари и оръжие там, а те пак губят. При това Русия все още не ги е подпряла както се полага, защото не ги смята съвсем за врагове. Гледа на тях все едно малкия им брат им е откраднал ДВД - то на колата и му пляскат шамари...

296

2

преди 2 месеца

Въпреки това, отбелязва статията, Сирски все още не е внесъл никаква яснота по този въпрос. NB: Мене ако питаш, най-вероятно са при ония 31000 от брътвежите на зефюрера. И пак ако ме питаш, най - вероятно им получават заплатата и ги водят на отчет.

295

1

преди 2 месеца

Украинските власти не могат да обяснят къде са и какво правят 700-те хиляди мобилизирани във ВСУ. Това пише американското издание Washington Post. В статията се посочва, че липсата на ясна мобилизационна стратегия е причината за освобождаването на Валери Залужни от поста главком. "Новият главком Сирски беше натоварен от властите да извърши преглед на ВС, за да намери повече боеспособни войски - след като кабинетът на Зеленски обяви, че от милион вече мобилизирани само около 300 хиляди са на фронтовата линия", пише вестникът.

294

Анонимен

преди 2 месеца

Трети танк M1A1SA Abrams е изваден от строя в Авдеевско направление, а до него има и унищожен и изоставен M2A2 Bradley ODS-SA. Съобщава се, че танкът е бил изваден от строя с ПТРК.