34

Уар Кореспондант

преди 6 месеца

Ако се погледне картата на бойните действия е ясно какво следва. Целта е северното направление Словянск/Крематорск за да се изравни фронтовата линия и след това започва крайната цел на южното направление: Херсон -> Миколаев -> Одеса. В момента в който руснаците отрежат на украинците излаза на море и респективно заплахата за Крим и войната ще свърши. Дори може да им пуснат остатъците от държавата в НАТО, че да измият малко срама от тоталното поражение.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Т.е. след като са го превзели, са спрели за почивка и прегрупиране, ама иначе нацистите ги спрели, видиш ли!? Смешни наркоси!

32

до 18

преди 6 месеца

Натовските инжинери 8 години укрепваха Авдиевка и го превърнаха в най тежко укрепения район в цяла Украйна. Но това не попречи на Руснаците да го вземат някаква друга простотия няма ли да измислите. Да не говорим, че великата американска армия 20 год. се търкаля в Афганистан и се изниза като бит пеееерас. Афганистан нямаше подкрепа от 50 държави схващаш ли разликата неолиберална .ършо ?

31

Анонимен

преди 6 месеца

Мачкай Вова!

30

Анонимен

преди 6 месеца

По 1000 убити на ден коства това на РуZия.

29

АтлантическиПланктон

преди 6 месеца

Предполагам че има лека пропагандна неточност не са спрени руските войски а сами са прекратили настъплението по някаква причина

28

Анонимен

преди 6 месеца

Напред братя Руси,цяла България е с вас!

27

Аз

преди 6 месеца

Спокойно, скоро пак ще тръгнат!

26

Анонимен

преди 6 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

25

Тя

преди 6 месеца

цялата покрайна в руини. Войната щели да печелят! Ни муниции, ни летища...

24

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците ще приложат отново тактиката от Авдеевка, нарича се "врящ казан". Заграждане от 4 страни, последвано от изпържване на всичко, което е вътре в кръга.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Заглавието е почти вярно, има едно възвишение от където украинците имат удобна позиция за стрелба със снайпери и в момента руснаците превземат две селища в страни за да заобиколят и да ги обградят. Минимум 3 седмици ще трябват според калкулациите базирани на темпото с което се движат

22

Анонимен

преди 6 месеца

кога ще е следващото "планирано изтегляне" ?

21

Офанзива

преди 6 месеца

Това е всъщност лъжа. Руснаците спрели и се укрепявали в удобни високи точки за да си подсигурели защитата и поддръжката за по-нататъка.

20

бай Бай

преди 6 месеца

да де, ама руските бойци са поспрели точно там, за да ги залъжат и да им опраскат абрамсите, не за друго...нал тъй

19

Нашите

преди 6 месеца

евроатлантици с талашитени глави, не могот да разберат простата истина - не може да победиш ядрена държава и да оцелееш! Най-вече пък РФ. ЕС и САЩ като сложат нещата на везните, ще разберат че всяка подкрепа за укрите може да е фатална за тях. Така че с украйна е свършено. Не байдън, ами байдъновица да е президент - все тая!

18

Жан Костов

преди 6 месеца

Както са спряни и утре ще четем за Часов яр, който е последното населено място преди Краматорск.

17

Анонимен

преди 6 месеца

На великата руска армия и трябваха две години да вземе този 30 хил. град(преди войната), който се намира на 10 километра от границата им и за чиято цел дадоха 16 хил. жертви... Не се натопорчвайте русофичета, това не е Сталинград... И за справка Русия дава 12 хил. жертви за цялата "освободителна" война, който му се смята да смята XoXo

16

Анонимен

преди 6 месеца

Тези не спряха да лъжат.

15

АнонимеН

преди 6 месеца

НАД 8 МЕСЕЦА НАДЛЪГВАНЕ ПОСЛЕ ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА ЗА ЕДНАТА ИЛИ ДРУГАТА СТРАНА!