146

ха ха ха

преди 2 месеца

В джендърска западна Европа ако официално обявят възстановяването на казармата клиниките за смяна на пола ще направят милиарди . Всеки ще се самоопредели като жена само и само да не влиза в казармата. Знаете ли че в Украйна има специална армейска част която НИКОГА не е дори доближавала до фронтовата линия и в която влизали само синчетата на партиини и държавни функционери. Създадена единствено за да отклонява неудобни въпроси за мобилизацията на децата на властимащите в Украйна... ахахаха

145

Анонимен

преди 2 месеца

До НЕ!не всички са страхливци и дезертъори като теб

144

Анонимен

преди 2 месеца

Младите немци да ходят в казарма, камиларите ще яздят младите германки.

143

Samo minavam

преди 2 месеца

Пращате камиларите да копаят окопи. Драхт нах Остен

142

Дали

преди 2 месеца

Пък нямат нужда от руски войници???

141

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 150 За да воюва човек, трябва да е подготвен. Преди време слушах интервю с генерал, който коментираше идеята да се върне задължителната военна служба, но да е само 6 месеца. Той изрично каза, че в рамките на такъв срок боец не може да бъде обучен. Затова си мисля, че ако не дай Боже някой реши да свика тук набори и на юруш да ги праща в Украйна, това би означавало да пратим наши мъже и момчета на заколение. Това не бива да става.

140

НЕ!

преди 2 месеца

Сега си представете какво ще се случи, ако се обяви мобилизация. Европейците ще избягат в Африка, Азия и Южна Америка. Европа много бързо ще бъде освободена за тъмнокожи "мигранти" и ще изчезне културата и еволюцията на континента. Ще бъде по-велико от великото преселение на народите. Хората не искат и няма да умират заради тъпите кратуни на самозванци-джуджета в кремъл и киев. Просто като техните "поданици" ще си тръгнат. И ЕС го знае :) Така е редно! Животът на всеки един е по-ценен от руския

139

Анонимен

преди 2 месеца

Нашата професионална армия няма да воюва, ще бъде заградителни отряди на наборниците, които 240-те гллупацци от Партийния дом ще мобилизират само за 24 часа. Путин също пази професионалната си армия, защото тя обучава и контролира непрофесионалната. Ще имаме двама врагове на бойното поле - отпред и отзад. Лъжат ни, че малката професионална армия ще воюва за нас, а ние ще гледаме войната по телевизията. Не, професионалната ни армия ще гледа телевизия, а наборниците ще *** заради Тагаренковците.

138

Дясна мисъл

преди 2 месеца

Пак сме с Германия, както през 1941-1944 година. Ако Германия загуби, ще и обявим война,както нашите предци-предатели на 5 септември 1944 година.

137

Идея

преди 2 месеца

Да направят задължителна военната служба за така наречените "бежанци" и всякакви други неясни мигранти. Предполагам, че ако това стане, поне 2/3 от "бежанците" ще си заминат от Германия по най-бързия начин. Същия похват може да приложим и ние плюс онова, което и друг път сме обсъждали тук - задължителна казарма, но само за онези, които нямат минимум средно образование и да служат само във възобновени Строителни войски.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Незнам за донаборна служба, но ако си изметат марионетното правителство и сложат трезво мислещи политици, с изненада може да установят, че Русия не им е враг! След 2СВ им беше приаятел и станаха 1-ва икономика благодарение на евтините ресурси. А сега се видя, че като ги няма и икономиката заминава.

135

Уволнен

преди 2 месеца

Служих през 2003 г.В школата нямаше какво да ядем, за боеприпаси изобщо не можеше да става и дума.Марширувахме като луди, ако ни нападнат, зер, като ни види врагът така строени да избяга от страх.За една-две седмици в рамките на работното време, ако бяхме ходили на учения, все щяхме да придобием някаква по-истинска войскова подготовка.

134

наблюдател

преди 2 месеца

Пълна тъпотия е да върнеш наборната служба, особено в БГ. Аз в казармата освен простотия друго не видях. *** и прости шапкари да те командерят пълна тъпотия. Който иска да става войник да се запише като професионален. А онтосно рефрена няма достатъчно желаещи ще кажа няма достатъчно пари затова няма желаещи да спрът да реват а да развържат кесията.

133

Анонимен

преди 2 месеца

До Картечаря ХанSS - 143 ХанSS, ХанSS не забравяй как приключиха немските картечари втората световна. И внимавай какво си пожелаваш да не се окажеш рамо до рамо с някой Ханс в окопите на Украйна. За мир се молете че войната не е като по филмите.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Има решение и за германците без германски паспорт. Пращайте ги в кеча. А за четящите коментара които не знаят какво е кеч - еми време ви е за казармата.

131

Христо Христов

преди 2 месеца

До 136 "... украинският конфликт не е работа на България. " - но на 2 Април 85% гласувахТЕ ДА Е. Факт. ПП. Кой разбрал - разбрал.

130

Анонимен

преди 2 месеца

От дърт турчин ходжа не става има една поговорка.И от наследниците на Карл Велики да си седят в къщи и да водят спокоен начин на живот.Още преди Карл Велики обединените германски племена извоюват решителна победа срещу Хегемона на света Великата Римска империя и с това променят историята.Това столетия по-късно ражда Наполеон,Хитлер и Бисмарк.Бисмарк е казал Не всеки може да бъде истински мъж но само истинския мъж може да бъде войник.Същото ще последва с Япония.Победила Китай през 1939 година.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

128

Анонимен

преди 2 месеца

До 139. Записвай се, не губи време!

127

Леля чичо

преди 2 месеца

За наглосаксовете най добре би било европа и русия отново да са унищожени но не напълно, а да им останат сили да робуват за да произведат евтини ресурси на наглите англета и янки