194

Анонимен

преди 3 месеца

Българите са готови да зачеркнат историята си за да станат роми.

193

Иванов

преди 3 месеца

Абсолютно вярно. Заличаването продължава...!

192

...

преди 3 месеца

чисто исторически! Нас ни освобождава руския цар! даже по комунистическо време имаше паметник на цар освободител! не друг а на цар освободител! Това путинофилията едва ли го знае! Ама то путинофилия и кажи и не я обиждай повече! После обаче вниците на този руски цар дето ни освобождава ги отрепва и изгаря именно учителя на путин т.е. сталин! Та се се чудя кво общо има путин и путинофилията с освобождението на България! Имат общо с убиеца на нашия освободител!!! Та това е историческата истина!

191

Аз

преди 3 месеца

Учебниците до сега учеха на омраза към турците. А те са толкова приятелски настроени. Тук в училище ни учат да се държим към Турция, както учат Македония да се държи с България. Смешно и жалко е! А и какво е това "робство", за което се говори. Вие знаете ли какво е робство?! Не е и това, което е било тук! В САЩ са имали роби, тук е имало конфликти, война, турско нежелано присъствие. Ама на бедния българин много му е кеф да се нарича роб. Мен лично ме е срам да кажа, че съм от робски народ!

190

Анонимен

преди 3 месеца

Сетихте се, обезродиха ни! Какво направихте продажници.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Русия да върне архивите за това да се говори а не такива кат Румен Петков да ходят в масква да шпатуларят руски *** .

188

Лоша памет

преди 3 месеца

До 176. Анонимен. Овчарчето Калито, Митко Палазов, Петка и Чапаев! Имаме памет! . . . . . . . Митко ПалаУзов! Нито имаш памет нито си го учил някога! Иначе трябва да го знаеш! Преписвач си и такъв си оставаш! Не, че ги обичам!

187

Царевград Търнов

преди 3 месеца

Моите прадеди никога не са били роби! ,,Турско робство" е имало, разбира се, но това не е цялата истина. Османската империя е ислямски халифат, а не национална държава. Който изповядва исляма, се ползва с всички права, а християните и юдеите са с ограничени. Затова е ,,робство", защото като наследници на християнската Българска империя сме се чувствали унизени. Да, имало е и истински робски пазари, но те не са били държавна практика. Професорът малко да се пообразова...

186

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя винаги се е изказвал като политически пропагандатор обърнат към хора, които не мислят, не четат и се хващат на плитка демагогия.

185

:(

преди 3 месеца

Когато някой с патологична злоба се втурне да охулва щуротиите на хлапетата абитуриенти, аз започвам да гледам на него с голямо подозрение и си знам, че не е читав човек. Има разлика между добронамерената критика и отровната злоба, особено когато злобеещият е потомствен слагач пред силните на деня. Когато преди няколко години прочетох злобния памфлет на Атанас Семов по адрес на абитуриентите, разбрах колко адекватна е народната пословица "Крушата не пада по-далеч от дървото".

184

Анонимен

преди 3 месеца

Бaxти държавата - повече от половината от съществуването си - под робство! Срам...

183

Анонимен

преди 3 месеца

Уникални сме и във вярата си в доброто и в "лудоста"си за свободата.Ние българите,никога не сме държали друг народ в робство и никога не сме унищожавали народ под наша власт.(геноцид)Колко са народите в Европа,като нас,който не са имали колоний или владели чужди територий далеч от границите си?

182

Анонимен

преди 3 месеца

По времето, когато този балеринчо е бил в казармата, вече е била в ход подготовката на "наши момчета" - да ги представим, че уж са били дисиденти, щото ние в тесен кръг си знаемм, че ще имапромени и току виж се върнал от Щатите Едуард Генов и някои други някогашни момчета, които през 1968 г. си зарязаха рахата и веселия студентски живот, за да поемат трънливия път на революционера. Не бъдете наивни!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Когато взема в ръце свидетелството за завършен клас на моите родители и по стари на дядо ми и баба ми,първата бележка е по вероучение! И точка,професоре и докторе и дърта глава!!!

180

Анонимен

преди 3 месеца

До Голяма работа е /180/ Само че точно той написа слагаческия пасквил "12 звезди", още когато се заговори, че ще ни поканят да станем член на ЕС, ама не се знае кога.

179

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Имeннo в Бepлинcĸия дoгoвop (члeн 22) e peглaмeнтиpaн и oĸyпaциoнният дълг нa Бългapия ĸъм Pycия. Oĸyпaциoнният дълг ce oбpaзyвa oт paзxoдитe нa импepaтopcĸoтo пpaвитeлcтвo в Caнĸт Πeтepбypг пo пoддpъжĸaтa нa oĸyпaциoннитe pycĸи вoeнни чacти и гpaждaнcĸaтa aдминиcтpaция - Упpaвлeниeтo нa импepaтopcĸия pycĸи ĸoмиcap в Kняжecтвoтo 1878/1879 Cyмaтa e изчиcлeнa нa 10 618 250 pyбли и 40 ĸoпeйĸи - 89 640 000 злaтни лeвa - 32 тoнa злaтo, тaĸa чe въпpocнoтo yпpaвлeниe e cтpyвaлo дocтa cĸъпo нa cтpaнaтa.

178

Кощунствено нагъл и

преди 3 месеца

трагично незнаещ беше баща ти,професоре. С нахалство и чрез някои други прийоми се набута да преподава народопсихология и да пише дебели,недомислени пасквили на тази тема, без да има хал хабер за основите на сериозната наука етнопсихология. Още се носят легенди за чутовната му неблагодарност спрямо някои от онези,които са го крепили да направи кариерка и да стигне до ранг професор той - калпавото журналистче доказало, че обърква основни научни понятия. Как ли е взел диплома за висше образование?

177

Сата НАТО

преди 3 месеца

патриотизмът при него ВИНАГИ е бил на първо място - често критикуваше европейския съюз ..... ------///------- Тоест, ако критикуваш ЕС, си патриот?

176

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма работа е. ... Е щом е голяма работа да вземе да напише един учебник, защото досега слушаме само мрънкането му. Революционна дейност в казармата? Хайде, по-леко, да не изкараш нов Левски?!!!

175

123

преди 3 месеца

Малко в повече ми идва патоса на Семов. Знам, че на националния празник е време за такива фрази, но чак па българите да сме уникални с нещо, едва ли. Нито сме по добри от другите народи, нито сме по лоши.