100

Подслушвала ги

преди 3 месеца

Цялото НАТО е като някакви джавкащи пудели пред руската мечка!

99

Щерю

преди 3 месеца

От близо 40-50 години Западът (юдео-ционистите) е планирал през Украйна да удари Русия. България б обеззоръжена за да не нападне в гръб Украйна в помощ на Русия. Западните ни "партньори" не са ни приятели. Просто за тях България е територия, която използват...

98

Анонимен

преди 3 месеца

"Преди ги мислех наистина за велика нация, но сега са толкова жалки"==> Германците наистина са били велика нация до и по време на Втората световна.Чъчил казва:"Ние не воюваме срещу Германия,ние воюваме против немския дух,против духа на Шилер,за да не може никога повече той да се възроди"__И го постигнаха.Днес немците,освен че са смачкани духовно,но са и минали точката на невъзврат - когато една популация намалее до 30%, тя никога повече не може да се възстанови.Територия Германия има,немци няма

97

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО - терористи! НАТО = Алкайда!

96

Анонимен

преди 3 месеца

лошо е да изкараш баба Меца от бърлогата, тогава е много гладна и разгонена, яде, е бе и не пита .... и не иска да се връща обратно ... така че дойчовци ... повече вазелин за мазните ви дъта

95

Анонимен

преди 3 месеца

Чухме признанието, че французите и британците оказват съдействие на терен за насочването на доставените от тях крилати ракети "Storm Shadow" на Украйна. Кой и кага обучи украинците да работят с ЗРК MIM-104F Patriot PAC-3? Тайна ли е кой работи с Patriot на терен?

94

Анонимен

преди 3 месеца

Психичноболната изтрещялата фашистка либерастия се е тотално наакала, ама ТОТАЛНО. Ден след ден ни изумяват с нови низини. Явно им е в гените. Преди ги мислех наистина за велика нация, но сега са толкова жалки, че и Хитлер би се обръщал в гроба си, кълбета след кълбета.

93

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен , Немците не са взривили потока с газта, американците казаха, че са учудени от мълчанието на Германия, след взривяването на потока с газта, не са немците, но явно са очаквали реакция от немска страна!

92

Анонимен

преди 3 месеца

На швабаарите има свършиха вече ограбените кинти от ВСВ и ся се чудят кво да правят. Трябва им ново икономическо "чудо" разбирай геноцид някъде

91

Срам

преди 3 месеца

След ужаса на ВСВойна, Германия ( пак!) планува как да нападне Русия, участва във война срещу Русия и активно поддържа геноцида в Газа!!

90

Анонимен

преди 3 месеца

Точно заради всичко това Германия не трябва да се огъне и трябва да даде ракети на украинците!!!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Германия е в основата на преврата в Украйна, наречен Ойро Майдан, лъжата с Минските споразумения, взривяването на северен поток и въоръжаването на киевската фашистка хунта до зъби. Таурус може и да не изпратят, но войска със сигурност ще изпратят. Въпрос на още малко време е.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Британците ще довършат ЕС на Германия. Както обещаха.

87

Анонимен

преди 3 месеца

До Немски фашистиДавали са им и някакви наркотични вещества на майданците през 2014 г., казаха, че дъвчели нещо, след което главите им клюмвали, след това се осферясвали, очите им се променяли и започвали да всяват хаос, бият, убиват, това бяха тинейджъри, все още деца и младежи, които лесно са били подлъгани, след това стреляха и в тях и ги убиваха снайперите, не стреляха само в полицаите, а по всякакви хора там, за да всеят хаос и терор, оръжието го е раздавал Аваков, който е чужд агент.

86

Таня

преди 3 месеца

За разлика от русия, цивилизования свят признава очевидното, когато е допуснал грешка. Ако това беше ситното мъжле, щеше от 9 кладенеца вода да носи, че всичко е измам и пропаганда на запада.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Докато западняците обсъждат как да правят гадно на хората,които си живеят там през това време насила мобилизират укри и ги пращат за пушечно месо в безсмислени месомелачки.Спирайте я тази война!

84

Немски фашисти

преди 3 месеца

Германия е деен участник в обучението на украински националисти в специални полеви лагери на НАТО още дълго преди Майдана през 2014 г в Киев. Правеше впечатление, че участниците се бият свирепо и имат добра бойна подготовка. Сега се вижда ръката на Запада и намесата им в Украйна. Дори в момента Германия и НАТО избива мирни жители на Украйна и Русия като сее смърт чрез пионките си в Киев.Само едно е лечението за възродилия се фашизъм и нацизъм в Украйна и то се нарича Владимир Путин!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Можете и утре да пуснете Таурус в действия, кое ви спира?

82

Анонимен

преди 3 месеца

Германия е една пропаднала държава, вижда се с просто око.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Тези тауруси трябваше отдавна да са пуснати в действие. Точно както Сянката на бурята работят и вършат добра работа. Рашистите трябва да бъдат спряни, преди да въвлекат Европа в поредната война.