26

Клошар

преди 2 месеца

Извинявам се... Мимито казваше "Просто свърши хубавото време" Забравил съм я песента с подробности. Велика песен.

25

гост

преди 2 месеца

Украйна се нуждае от НОВ НОРМАЛЕН президент.Да седне на масата и да се разберат с Путин,избиват се взаимно за кефа на англосаксонците това е големият проблем.

24

Клошар

преди 2 месеца

Наркомански просяк Дзиленски, то и аз се нуждая от 3 лева за да си купя патронче водка, ама нямаааа... Вече свърши хубавото време, както пееше в една песен великата Мими Иванова.

23

Shark

преди 2 месеца

Този не разбра ли, че Украйна няма нито партньори, нито приятели.Има едни, които наливат пари и оръжие за да продължи войната докато имат интерес. Ако бяха партньори или приятели на Украйна, тези същите щяха да търсят начин за мир, и щяха да го намерят,за да бъдат спасени хиляди животи. Т.нар партньори на Украйна не се интересуват нито от разрухата, нито от загиналите украинци, само от собствените си интереси. Зеления или е твърде tъп,да го разбере, или и той е в тази клика.Второто е по-вероятно

22

КИМ ЧВОР ГЛУПУТИН

преди 2 месеца

ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ Я РЕШАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ФАЩ!! АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ЗАПАЗВА ОТКРАДНАТОТО МОЖЕ ДА ПРИБАВИ И ОЩЕ И ЗАПОРИРАНИТЕ И ПАРИ ЩЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ, А ЗА УКРАЙНА АКО Я ИМА ЩЕ ИМА ГАДНО МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ. КАКТО И АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ИМА ПО 300 000 СНАРЯДА НА ГОДИНА ПО ГЛАВИТЕ НА ПУТИНИСТИТЕ ЗА ЗАГРЯВКА, СВАЛЯНЕ НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ И РАЗПАДНЕ ПЛЮС ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ 10 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

21

бай Бай

преди 2 месеца

да де, ама защо "Украйна се нуждае от повече системи ПВО" и "Трябва да укрепим украинския противовъздушен щит"? Каквото и да правят укронациститите, Русия ще продължава да унищожава военните им обекти, инфраструктура, военните им формирования и намническата им cгaн. При това с бързо-растящи темпове и увеличваща се ефективност на неутралиZиране. Това е положението!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Така наречените му приятели го подкукуросаха и накараха да вярва ,че може да победи Русия вместо да сключи мир когато условията на Русия бяха по-благоприятни.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Как пък уцелихте снимката

18

КИМ ЧЕП ГЛУПУТИН

преди 2 месеца

ЗАСЕГА МИРНИ ПРЕГОВОРИ НЯМА ДА ИМА , ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ ДА СЕ ПРЕДАМ НА ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗА БЕСЕНЕ КАТО ТОВА Е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ НА УКРАЙНА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДОКАТО НА ВЛАСТ Е ДЖО БАЙДЪН!

17

мак

преди 2 месеца

Утре ще поиска целия бюджет на България или всяка друга държава да отива за помощта на скъпоценнана укр. Научиха го, че дават каквото пожелае, въреки че не е в "семейството". Какво ще стане, когато влезе в ес, тогава никой нищо няма да прави за себе си, а всичките средства ще отиват за възстановяване на корум-пирана украйна.

16

Зельо Ромчето

преди 2 месеца

Бате, дай

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ами купи си ги бе.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Едно по дебело и здраво въже и на първия ел. стълб да увисне гнома,за да спре войната в провинцията на РФ, Украйна.

13

Герен

преди 2 месеца

ПАК ДРОГИ ПРОСИ И ЛЪЖИ.. ТО ПУТИН ВИ ТИ КАЗА МИР БЕЗ АРМИЯ (НЕ,ЧЕ Я ИМАТЕ) ТИ СИ ЛИЦЕМЕР. ТЪРСИШ НА ДВЕТЕ НО ПО ГОЛЕМОТО,НО НЕМА ДА ГО НАМЕРИШ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СИ ГО СЛОЖИЖ У ЗАДНИЯТ СИ ДЖОБ.

12

122

преди 2 месеца

Хич не ми пука, от какво са нуждае Украйна. Аз си имам съседи украинци и си живея мирно с тях. Те говорят руски, а в цяла Варна не съм видял нито един, който да говори така наречения украински. Там повечето са от Одеса. Ясно колко е украински град като не им знаят езика. Така че, на нормалните украинци не им пука за тая война. А другите виче са нй изчезване. Само откачен ще ходи по акъла на Зельо.

11

Анонимен

преди 2 месеца

От къде бе, Зелен? Американската фрегата в Червено море "USS Carney" е изразходила целия си запас от 110 ракети SAM само за 3 дена без да има нито един свален дрон и трябва да се връща в база за презареждане. Това са 160 милиона долара само за 3 дена... Немската фрегата "Хесен" е изразходила целия си запас от ПВО ракети само за 2 дена при само 2 свалени дрона на хусите и сега трябва да прекоси половината земно кълбо за презареждане... Западът става за посмешище...

10

КИМ ЧЕП ГЛУПУТИН

преди 2 месеца

УКРАЙНА Е ПОД ЗАЩИТАТА НА НАТО, ЗАЩОТО ФАЩ КОЯТО Е В НАТО ТРЯБВА ДА Я ПАЗИ КАКТО Е ПОДПИСАЛА В МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА! НО ФАЩ И НАТО НЕ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА ПО ЗАЩИТАТА НА УКРАЙНА И ЗА ТОВА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ В УКРАЙНА ОЩЕ НЕ Е ИЗБИТА!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите се нуждаете от капитулация, ти в затвора и край на всичко....вие сами си натресохте положението....дърпахте мечката за опашката, сега ние да не сме ви длъжни да ви пращаме пари-щото ние цъфнахме и вързахме. Който ви подкокороса да се правите на велики, да ви издържа. Боли ни фара за вас. Добре, че имаме продажници, иначе щяхте да видите къде зимуват раците.

8

Public enemies

преди 2 месеца

Какво е това ПВО някакъв нов вид х ероин?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна се нуждае,вече от Мирни преговори и От нищо друго господин Евреино!! И колкото По скоро се случи това,по добре за Остатъчна Украйна!!!