183

Анонимен

преди 3 месеца

До Юлиян-2 Юлиане, урока от 1945 е по скоро за руснаците, да не скачат на САЩ и Великобритания. А германеца и в най тежките си моменти е живял по добре от мужика.

182

Анонимен

преди 3 месеца

Значи, когато Путин, Медведев, Лавров и Захарова открито заплашват целия свят, че ще го бомбардират, е ок, пък ако военните на някоя от заплашените страни обсъдят помежду си теоретичната възможност оръжията им да се използват срещу заплашващите, не е? Да не забравяме и че едната от двете страни вече е нападнала някого в последните три дена, пардон, години.

181

Юлиян-2

преди 3 месеца

Та да си дойдем на думата.Колкото за Германия-лошо.Да няма накрая:"Цурюк,Цурюк,фройлайн Калино,пардон-Аналена" и руския трицветен флаг на покрива на Бундестага,този път за постоянно.Това за ваше сведение.Иначе не вярвам германците да се вържат на акъла на"недоучилата гимнастичка".Такъв урок като руския от 1945 г. се помни векове.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Слава на Путин.Смърт на НАТО

179

Юлиян-1

преди 3 месеца

Чета и не вярвам на очите си.Такова политическо невежество,чак да се чудиш възможно ли е.И почти всички 99% са от лагера на "евроатлантиците".Попремигнах веднъж,че и дваж и всичко си дойде на мястото.Какво да иска човек от поколение,което неслучайно е на последно място по образованост в Европа.После си помислих,какво и колко ли може да иска човек от вас след като управлявали до вчера и още управляващи западни политици като Лизи Хърш,Бербок,Джонсън и т.н са на ниво"двойкаджии" от началния курс.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Webex и чувствителна информация - това ериозно ли е? Ако е вярно - на много народ трянбва да му набият кофите - това е просто поредната уеб платформа за конференции, която се поддържа от Cisco (американска компания) и позволява всеки кр.етен с компютър/телефон/смартфон да се свърже към конференцията. Нали разборате, че всичко от платформата до смартфона може да се подслушва и записва даже от някой, който е зад говорещия без нищо специално.....Смях, смях....

177

Гадняр

преди 3 месеца

Нормално е, всяка армия иска да изпробва оръжията си в безсмислената война която Русия започна срещу Украйна. Американски, германски, английски, турски, израелски и т.н. Военен полигон на който могат да проверят ефикасността на въоръжението без да е нужно да воюват пряко.

176

Анонимен

преди 3 месеца

До летище София : Въпросът ми беше реторичен , но е хубаво ,че има адекватни хора като тебе които не гледат като кучетата само в черно и бяло !

175

Траверс симонян

преди 3 месеца

Руският незаконен мост да се гръмне!

174

тоти

преди 3 месеца

Русия лъже като деленин ,а що да не се лъжат ж медите кой как си иска,или други не е разрешено//

173

Летище София

преди 3 месеца

Не просто ги крият по медиите, а дори не обявяват на таблото полетите. Като ги свалят опъват параван направо на пистата да не снима някой.Отделно не минават паспортен контрол. Така никой не знае кого са докарали, а за последните три седмици това е девети полет от Виена.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Само да попитам едни самолети с едни брадясали , чалмясали , симпатяги , където нашите "евроатлантици" ги крият зад паравани когато кацат тука , Русия ли ни ги праща ? И този договор за приемането им , руското правителство ли го подписа ? Едни бали с едни ароматни *** на едни кораби акостиращи на пристанището в Бургас стана вече 2 години и тях ли лошата Русия ни ги праща ?

171

Елементарно

преди 3 месеца

Поне един на срещата е шпионин!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде малко по смирено , че големите винаги си стискат ръцете , а ние ще стискаме дедовият пак !

169

Анонимен

преди 3 месеца

И да е така или не , ще живеем по хубав в България ли ? Животът ни ще се подобри ако сме рашинисти или се закачим към джендърите с многото цветове ? Държавата ни се разпада , а вие тьпунгери прости се дърлите Русия незнам си какво америка незнам си що !

168

Истинският

преди 3 месеца

Само глупците още не са разбрали кой води тази война в Украйна.Разликата м/у интелигвнтният човек и глупакът е тази,че първият е разбрал кое куче е зло още преди да го ухапе,а вторият когато бъде ухапан.

167

Анонимен

преди 3 месеца

"До 169.Ясно бесен селянин си ВЕ" --Така е ве копейки. Аз друго не съм ве кажувал ве..

166

Анонимен

преди 3 месеца

"До 166.А бе пич ти знаеш ли кога и къде се слагат запетайки?" -- Ми, не, ве, пич, със здраве, и, ти, Ама знам, че след пич дето си написал има запетайка :)

165

Ясно

преди 3 месеца

До 169.Ясно бесен селянин си ВЕ.

164

Анонимен

преди 3 месеца

До 166.В кое село си споделете дома? Научи се да пишеш грамотно първо. - Куртово Конаре шо? Проблем ли видехте ве, копейки?