647

Анонимен

преди 2 месеца

То всички украинци говорят руски а имат украински език ,ни иначе война с Русия )))

646

КИНЖАЛИТЕ СВИСТЯТ

преди 2 месеца

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

645

запознат

преди 2 месеца

До Сата НАТО,Само за сведение- в Карелия финландците са около 1% от населението!

644

Сата НАТО

преди 2 месеца

В България назрява момента за Майдан с избиване на всички рузки агенти и прорузки елементи, вкл. Сглобкаджиите, които доведе на власт про-рузкия ни Президон, за да изперат Тик-Тик от Банки. Ако БГ народ има поне малко национален имунитет, цялата тази пасмина ще бъда е зачистена. Разбира се, заедно с всички като Копейкин, Шивиков, Стефан Янев, Волгин, Чуков, пи каещият въф фонтани, Р Овч и т.н. До последния, който някога си е отворил устата да защитава путинизма.

643

Сата НАТО

преди 2 месеца

"Финландия разреши на Украйна да удря наътре в Просия с дарените оръжия" -----////------- Тия па филанци се едно ме четът и пофтарат по мене. *** как така, не ги ли е страх, дека Путин че ги изпари, бе! ЛелЕ тия филанци, божее!... Ама они филанците имат да си прибират една Карелия от русняко, нали знаете? Сичките вересии на Просията си ги пише у тефтеро, нема шес-пет.

642

запознат

преди 2 месеца

До Сата НАТО,Ще ти бъде пречупена главата! Като разрушат кримсикят мост- какво? Руснаците си осигуриха и сухопътна връзка с Крим вече! При условие, че швабите или някой друг направи някоя глупост, ще видим тогава дали ревностно пазените Кинжали и Искандери могат да стигнат до немско! Тогава вече ще сме на ръба на ТСВ, пък стане ли такава- да му мислят тези, дето оцелеят, как ще живеят!

641

Сата НАТО

преди 2 месеца

Само на бугарскио президон сеянин не му увира тьпата тиква и само бугарската тиква *** от село Банки тайно се надева рускио башибозук да преджапа Дунава. Не дождетесь, голубчики.

640

запознат

преди 2 месеца

До Към Путин, Отиди кажи на руснаците, че са живели в прекрасна държава, преди Путин да дойде на власт! Силно се съмнявам, че някой от тях ще те вземе насериозно!

639

Сата НАТО

преди 2 месеца

демократичния свят почна да ги финансира и пълни с оръжия за да нападнат Донбас -----////----- Че защо пък не трябвало да нападат Донбас и Крим, след като това са украински територии, окупирани от Просията?

638

Янева

преди 2 месеца

А тия укри кога ще си измислят език?! Този микс от полско-украински е неразбираем за самите тях!

637

Към Путин:

преди 2 месеца

-Путин, върви си. Никой не те иска. Разсипа една прекрасна държава.Скара я с целия свят. Хага те очаква, Бай Ставри иска да ти каже нещо.

636

Мирът на Украйна :

преди 2 месеца

Свят без Путин и такива като него. В Русия се говори руски, в Украйна украински,руски и кой какъвто иска езици.Русия плаща репарации за възстановяването на Украйна.

635

Ivanoff

преди 2 месеца

Преговори ще има след смъртта на Путин. Там ще бъдат договорени обезщетенията, репарациите и отстъпките, които русия ще трябва да направи.

634

Таня

преди 2 месеца

Пхахахаххахаха. Тоя още си мисли, че е някакъв фактор :)

633

Анонимен

преди 2 месеца

С терористите от Кремъл не се прговаря, те трябва да бъдат .... до крак!

632

Анонимен

преди 2 месеца

Ако през 2022 има подписан договор, Украйна трябва да си го спази!

631

Анонимен

преди 2 месеца

Значи русия влезе в Украйна, защото е член на натуту?

630

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименСамо за сведение когато Украйна става независима, има куп условия който не са спазени. Поинтересувай се. Едно от тях е да не е член на НАТО

629

Анонимен

преди 2 месеца

Нали нямало тактв документ а се оказа че има. Кой спря преговорите един рошав ингилиз.

628

Слънчарски

преди 2 месеца

До Анонимен 647Само дето НАТО никога не е давало покана на Украйна. И дори отвърли искането за присъединяване преди 2 г., защото все още спазва Минското споразумение, което Путин почти изцяло наруши.