67

Анонимен

преди 3 месеца

Да хвърлим поглед върху някои характерни черти в психиката на копейката. Това е човешко същество много по-инстинктивно, отколкото разумно, което означава преди всичко отсъствие на жизнен опит и жизнена мъдрост резултат на беден и ограничен духовен живот. Обикновено копейката е невежа, а когато е образован, той е типичен полуинтелигент. Той няма навика да разсъждава, да подхвърля на съмнение, на критика, а приема нещата аксиоматично. Поради слабата си способност да разсъждава е твърде трудно той да бъде убеждаван или разубеждаван. Поради твърде ограничения си личен живот той намира известна н

66

Тревора

преди 3 месеца

Пак ще припомня на русофашизираните родни друзя - основния тест за поддръжката на пуйлото се провали с гръм и трясък - това беше похода на пригожин към мацква - освен няколко таджикски шофера нито един гражданин не излезе на протест в подкрепа на путев и да иска пригожин да спре, напротив хората поздравяваха пригожин и гледаха на него като на асвабадител. Колко и да подскачате тук друзя, този факт не може да го отмените.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Копейката е потенциален престъпник, а копейкаджийството средство за масово човешко душевно осакатяване.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Bueнето на KpaBapopo6а е музика за моите уши

63

Ятакиев

преди 3 месеца

Казвам ПОЧТИ никой не я е гледал бе тавариш, то е ясно че путев също си има поддръжници най вече от силовите структури и чиновниците на които той плаща добре за да му пазят гумената попа.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно, а колко фермери бяха арестувани в Белгия при протестите скоро? До колкото си спомням там демократичната полиция използва водни оръдия. Преди да гледат треската в окото на "диктаторите" нека да се обърнат към гредата в своето. Нещо за незаконните затвори на ЦРУ във всички европейски столици?

61

Ако се яви

преди 3 месеца

Мъртвият Навални срещу Путин на изборите Ке спечели.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Политиките на ЕС са раздаване на бонуси на послушните под формата на субсидии. Така си купуват спокойствие. Справка- зърнарите! Евроценностите - убий руснак, дари пари на украина, родител 1 и родител 2 - еднополови! Всяко семейство с поне един член на ЛГБТИ+... Това не са ценности и политики, а средства за управление на масите в колониите.

59

Христо Христов

преди 3 месеца

До 64 ".... но бързо забравихме лагерите и държавна сигорност" - сигурен съм, че това са думи на голобрад милениум....

58

Е и?

преди 3 месеца

И 45 хиляди да са - ко от туй! Дължава като Русия не може да се управлява с меки китки!

57

Василев

преди 3 месеца

Владимир Владимирович се хвали със завладени територии и суровини, а колко копейки струва цената на човешкия живот и достойнството на необятната руската душа , за която всеки кремълски сатрап се хваща!???Агент Итън Брокър!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 3 месеца

До Ятакиев - като никой не я е гледал, как тогава я коментирате? По предварително раздадени сценарии ли? Едно си баба знае, едно си бае! Ти го питаш за главата, той говори за ръката щото това знае ... Важното е какво е написано на листчето- щъркела е риба! Няма нужда да проверяваме дали е истина. Щом така са написали началниците-така е!Папагали!

55

Христо Христов

преди 3 месеца

До 61 "Двучасовата реч на путев почти никой не я гледа..." - ми като в западните общества когато бяха такива, каквито искахме и ние да бъдем. В диктаториалните общества, където некадърниците зависят от волята на диктатора, хората слушат речите му с интерес.

54

Аноним

преди 3 месеца

Като станем репубрика на Русия под управлението на путин ,и ние ще имаме същата съдба,то България вече е минал през този етап.но бързо забравихме лагерите и държавна сигорност

53

Христо Христов

преди 3 месеца

бай Г не харесва хора с власт в България и иска гласът му да се чува, но гласува за ЕС да му даде МРЗ, докато реве срещу политиките и ценностите му.

52

тиг

преди 3 месеца

их

51

Ятакиев

преди 3 месеца

Двучасовата реч на путев почти никой не я гледа. показаха празните киносалони в които се излъваше директно и нямаше един човек да гледа, естествено не по первий канал, където също не показаха и многохилядния митинг за погребението на навални.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Като умре Джуджето ще се съберат много повече хора да го изпратят - лично да се уверят, че наистина е пукнал.

49

Христо Христов

преди 3 месеца

Най-жестокото като няма смелостта да поеме отговорността за собствените си глупави действия, най-често насочени срещу други хора, като не може да оправдае ужасните и безобразни последици на инстинктивната си дейност, на омразата и насилието, евроатлантикът намира благородното извинение в "демокрацията"..

48

Анонимен

преди 3 месеца

бай Г не харесва хора с власт в България и иска гласът му да се чува, но в Русия диктатурата я одобрява...