170

Анонимен

преди 3 месеца

Безотговорна риторика=Плаши Пейо гаргите.

169

Татул

преди 3 месеца

Ба'си лицемерите са тез кравари. Разбъзикаха целия свят. Дойдоха да размахват пръст и да заплашват руснаците в задния им двор. Направиха Украйна свой сателит, наляха му една камара оръжие и продължават да наливат. И сега се правят на вода ненапита. Много им е удобно руснаците да са най голямото зло, и непрекъснато го пропагандират това. И честно си мисля кога ли на Путин ще му избие чивията и ги омете тез твари от земята. Ще има един наистина чудесен свят без тях.

168

Анонимен

преди 3 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !

167

Анонимен

преди 3 месеца

Кравар Е - Отивай на фронта да се биеш за УСРАIНА. Май не ти стиска а......

166

Идеалист

преди 3 месеца

Слушах цялат реч на Путин, който на вопенните въпроси отдели около 15 минути. Просто каза, че няма да разполага ядрено оръжия в космическото пространствож и западните страни да не мислят, че Русия е беззашитна. През останалото време говори по социално-икономически въпроси, за науката и образованието, за демогрфията и туризма. Мисрки, не лъжете, защото ще ви дам на Фактчекърите!

165

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Руснаците искат, и те не знаят какво, ама искат.

164

Анонимен

преди 3 месеца

НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ. ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ. ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

163

Доколкото си спомням

преди 3 месеца

Нее казал заплахи. Казал е, че ако нападнат Русия, тя има оръжия, които може да достигне до всяка точка на земното кълбо. Моето мнение е, че САЩ преувеличават опасността от Русия, особено в космоса, за да имат повод те да се въоръжават, а не да се обезоръжават, като изпращат оръжия на Укрлайна. От къде ще ги вземат тези оръжия? Преди няколко месеца, беше казано, че обещаните оръжия за Украйна ще бъдат произведени до 3 гонини. ВПК на САЩ е захранено с милиарди за три години!

162

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите приготвиха памперсите

161

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Руснаците са царете на демагокиката. Путин е добър пример, прелива от пусто в празно и си пее неговата, "руската истина". На въпроси не отговаря, че е трудно.

160

selanin

преди 3 месеца

да мислат богатите- милионерите и милиардерите...прехвирлете трилиони долари в руски банки-путин нема проска......

159

Глупци

преди 3 месеца

Няма да има ТСВ! Нали не мислите, че е случайно задъжането на военната помощ за Украйна в САЩ. Та това са трохи за най-мощната икономика. Защо не ги дават ?! Истината е, че всички разбраха, че Украйна няма как да победи на бойното поле Русия. След провала на контранастъплението се видя, че каквито и оръжия да им дават, укрите само ги профукват и файда никаква. Просто двете армии са от различни вселени. Байдън и Тръмп си правят предизборна кампания на границата в Тексас, дреме им за Украйна.

158

Путя Пиздухин

преди 3 месеца

Никой не ме бръсне и за с лива !

157

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До сиромах (176): Ама, чакай, сега. Ти путин не го ли слагш при т. н. от теб световни прстъпници? Ами, че той и ортаците му са най-световните такива, бе, сиромах!

156

Анонимен

преди 3 месеца

Путин Никого Не заплаши в обръщението си към Руската Федерация! Той само Напомни на Забравили те се Американци!-:)

155

Анонимен

преди 3 месеца

Русия и демокрация, русия и ценности.. те си нямат за нищо човешкия живот! Ако сега дадат следния вариант на *** - печелиш в Украйна, но убиваш половин Русия - няма да се замисли - ще пусне най- голямата поръчка за черни чували.. демокрация.. там..

154

Уф

преди 3 месеца

Ама откъде ги копирате изразите, от някой блогер ли?!Песков каза за САЩ - Безотговорно изказване , относно изявлението на Остин, че ще нападнат Русия! Ей, не е компютри, а компоти!

153

сиромах

преди 3 месеца

Не ми е ясно тия световни престъпници защо изопачават думите на Путин?Путин каза,че ако други страни вкарат войски в ,Украйна ,нека не забравят ,че Русия има оръжия с които да удари тези страни!Защо лъжат и искат да се унищожи цивилизацията всички нормални хора знаят!

152

Анонимен

преди 3 месеца

Ама кога русия реши да разположи ядрени оръжия в куба,тогаз САЩ заплаши с ядрена война,а сега било безотговорно

151

Деди

преди 3 месеца

Тоя "глашатай" на краварите по-добре да припомни думите на рашките от 2008 г. и 2022 г., които бяха предупреждение за тях и за евро-зеленчуците. Направиха се на глухи и резултатът е налице!. Така, че да си отварят ушите за всяка дума на рашките - особено тези като Макарончо и Остинчо.