16

Дедовия

преди 3 месеца

Новата ос на злото - Русия, Китай, Сев. Корея и Иран. И те ще свъpшат като нациcтка Германия и нейните съюзници.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Опасност за кого? Аз не виждам опасност за нас.

14

Бай Джо

преди 3 месеца

САЩ не са нищо повече от една печатница с ракети, милиони бездомни, клошари, наркомани, психопати, масови и серийни убийци.

13

за селянина

преди 3 месеца

До СЕЛЯНИНТи верно си селянин и то голям селянин, дори СЕЛЯН-ДУР бих казал. Великобритания как върна Хонконг на Китай? Янките нещо по-важни ли са от Англия? Кой беше в 1971 година в Пекин и яде и пи с Мао? Кой подписа ДОГОВОРА ЗА ЕДИН КИТАЙ? Аз ли подписах този договор? Да не би тогава Китай да беше по-малко комунистически? При Мао, дето нямаше никакви частни фирми тогава? А сега някои оспорват, че Китай е комунистически, само частни фирми. Това е грабеж на територии, а не идеологически спор!

12

баба мара

преди 3 месеца

и защо да не се обединяват защо да не се защитават като всеки ден търпятинтриги воини заговори избиват се хора англосакс защо се обединяват инападат русия сега въвлекоха и макарона спрете се с това оръжие и пари заукраина за да настане мир по света и да живеем спокоино

11

Дон Кикот

преди 3 месеца

Мечкарите ще станат на ядрена пепел.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Добро утро кравари. Събуждаме ли се вече или от време на време някой американец си вади главата от задните си части и осъзнава действителността? Светът от десетилетия не е само САЩ.

9

СЕЛЯНИН

преди 3 месеца

До ами генерале,А бе *** Тайван нямат ли думата? Да не са *** да се натресат на *** в Китай! Да не МИСЛИШ ЧЕ ПО СВЕТА ВСИЧКИ СА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ И БОЛШЕВИШКИТЕ ТИ СЪБРАТЯ?

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Гошо А седи мирен кат си глупав!

7

Гошо

преди 3 месеца

И индия ще ви го натресе

6

тъпомер

преди 3 месеца

Ха ха,значи ние можем,а тяхното било престъпление,а бре на всяко действие има противодеиствие.Прапагандата ви изби рибата.

5

Нане

преди 3 месеца

Бас ловим, че кимчо, ще опука първи краварите.... ===)))

4

ами генерале,

преди 3 месеца

ти какво друго си очаквал? Не давате на Русия Крим и рускоговорящите области в Украйна. Обаче не връщате и Тайван на Китай, обявихте санкции на Иран. Ами спрете се малко! То апетита (политически) идва с яденето. Кой обещаваше (но само устно) на Горби, че Нато не ще се разширява на изток? Да не съм аз обещавал това? Ако русите приемат Мексико в тяхна военна организация, как ще се почувствате? Ами ако поискат Пуерто Рико да се отдели от САЩ? А Северна Ирландия, Гибралтар и Фолклендите от Британия?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

2

Анонимен

преди 3 месеца

В Москва имало форум - Многополюсен свят . В него взели участие 130 държави несъгласни със запада . Ко прайми сега ? Тва ми прилича на световна война и неи пак на грешната страна .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Св.Путин и хунтата фашистка да започне сега.