30

Максим

преди 3 месеца

"Ясно е,че и палестинците не са стока,но да ги трепат като мравки и да се правят,че нищо не се случва е доста срамнно." >> Чакай, а кои са стока? Българите ли? Българите ако бяха стока, нямаше да са най-последните в ЕС! Руснаците и американците ли са стока? Лицемерните французи и англичани ли? Китайците ли са стока? Другите араби ли са стока? То много е лесно като великите сили са подарили палестинска земя на евреите и те лакомо само взимат и десетилетия убиват, после да плюеш палестинците.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Какво терористи бре дованни герои. Децата които избиват ежедневно в Газа терористи ли са! Дано никога не ви застига тази участ

28

Анонимен

преди 3 месеца

Форумна копейке, не се пъни бе. На българина не му пука за палестинците. Не можеш да го трогнеш.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам защо форумните копейки толкова са се загрижили за палестинците. Реално нито Ердоган прави нещо за тях, нито останалите араби. Явно ги знаят що за стока са. А руската пропаганда твърди, че България и ЕС трябвало да направят нещо. ЕС им даде пари да си направят водопровод, те с тръбите направили ракети и бомби. Какво повече можеш да направиш за такива?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Преди няколко часа израелски войници са разстреляли около 100 цивилни палестинци чакащи за хуманитарна помощ. Нещо за военни престъпления няма ли да се повдигне въпрос в ООН?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрацията в действие. Ясно е,че и палестинците не са стока,но да ги трепат като мравки и да се правят,че нищо не се случва е доста срамнно. И в същия момент да ми обясняват за права на гейове,ромеи и прочие е лицемерно

24

Факт

преди 3 месеца

С терористи не се преговаря, това е основно правило.

23

:)

преди 3 месеца

Дали ЕС и НАТО ще принудят Изрел да възстанови за собствена сметка сринарите със земята градове? Или както винаги имаме двоен стандрат.. Аман от лицемерие

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да си бяха гледали живота по 7 Окт вместо да атакуват Израел , какво се жалват сега . Сега няма кой да се весели по площадите на Газа и да се гаври с телата на голи момичета нали така , май няма и плщади вече в Газа .

21

Анонимен

преди 3 месеца

На кой му пука от нас българите за тия израелци и палестинци бе? Има ли един от вас поне да му пука за едните или другите и да си сложи ръка на сърцето ако му пука? Бе да се избиват и се надявам да продължи избиването им помежду си вечно.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Световната политика не е за всеки , затова Бг-атлантиците /понеже се вижда безсилието / да кажат , кои улици ще преименуват на ''Навална'' , ''Косьо самоковеца '' , ''Братя Галеви'' , '' Паси'' , ''Росен Плевнелиев'' , ''Иво Минджев '' и подобни ''величия'' , гордостта на Бг .МЕРСИ !

19

Анонимен

преди 3 месеца

До До хора... Тръмп с прости думи сложи на място , ЕС !

18

Анонимен

преди 3 месеца

Тези 330 хиляди убити в Йемен не са ли убити от същите тези хуси?

17

до 17-ти

преди 3 месеца

Аман от кpeтeни...

16

До до 7ми

преди 3 месеца

Ти провери ли му пулса? Аман от наивници!

15

До хора

преди 3 месеца

Русия не наложи ли санкции?

14

Анонимен

преди 3 месеца

До до 1...Може да попрочетеш даже и западна преса , там дават тези данни , НАТО е в Йемен , жертвите са 330 000 ... Нещо повече искаш ли ?А Турция е в Сирия , лъжа ли е ?

13

Хора

преди 3 месеца

Ужас,но срещу Израел няма санкции,забрани и пр.запада мълчи гузно потънал в арабска кръв.

12

Щерю

преди 3 месеца

Представете си палестинци да избият 30 000 евреи и да ранят още 70 000?!? Какъв вой до небесата ще бъде вдигнат по всички световни медии! За какъв жесток антисемитизъм щяха да ни говорят от сутрин до вечер! А сега - нищо - просто суха статистика! "Демокрацията" е зла мащеха за всички и майка само на юдеите...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Че трябва да вдигнете банкет бе, хамасчии. Само 30 000 избити шалвари досега. А трябваше всичките вече да сте при Аллллаааах!