71

Мужик

преди 2 месеца

Ха ха ха, поредните алчни лентяи, чакащи за още безплатен газ, само че безплатен обяд няма, също и газ. Всички един ден си плащат!

70

До майка русия

преди 2 месеца

Кой ти каза, че не е мало руски бази в България до 89та година? Аз пък ти казвам, че е имало и познавам лично офицери, които са служили в тези руски бази на българска територия. Дори и армията не знаеш колко е била. Не е 120, а 150 хиляди е била, но това с наборни войници.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Приднестровието е район, заселен с поне 80-90% руснаци и още ген.Лебед преди разделянето на СС на отделни независими държави СНГ,той влезе с цяла армия в тази област и я отцепи от Молдова.Това беше руският коридор към придадената към Украйна Одеса, която заедно със Севастопол беше столицата на руския военен черноморски флот. Двамата украински агрономи Хрушчов и сетне Горбачов нанесоха много щети на Русия и реално те присъединиха Донбас,Харков, Херсон и Черно море към Украйна.

68

До всички гъбари

преди 2 месеца

Евроатлантичета. Вие сте гъбари. Но няма да берете гъбите, а само ще ги гледате как растат. Става въпрос за АТОМНИТЕ ГЪБИ.

67

Анонимен

преди 2 месеца

"Байдън е кошмара за Путин"... Байдън прави Денков, Баце и Киро да изглеждат като интелектуални титани, в сравнение с него. Колкото и да са заблудени, крадливи, дребнави, безгръбначни и продажни, нашите поне поне могат да си четат "пищовите" без да се объркат до къде са стигнали.

66

Идеалист

преди 2 месеца

До Анонимен Хубаво става!

65

Майка Русия

преди 2 месеца

Вие давате ли си сметка за това, че когато според вас сме били под Руско влияние нямаше и една база Руска тук и имахме армия 120 хиляди щика. Сега уж не сме под Американско влияние а армията ни е тотално обезкървена, а на наша територия има четири Американски бази, което ни превръща в пушечно месо.

64

Идеалист

преди 2 месеца

До До Майка РусияДаже във Владивосток на един висок хълм има голям паметник на Светите братя Кирил и Методи и всики знаят кои са те и защо имат паметник. Човек като гледа само телевизите на ЦРУ и от време на време прелита за 50-60 лева до Западна Европа да пие кафе за по 4 - 8 , какво да види и да знае!

63

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не се обърнат за помощ към ЕС или САЩ?

62

Почна се

преди 2 месеца

Още угнетени народи ще потърсят помощ от Русия!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Късата памет, Приднестровието бе подложено на истински терор. Особено в района на Бендери. Нямаш представа през !992 - 1993 г през колко на брой блокпостове трябваше да мина по пътя от Кишиньов до Одесса.

60

Възраждане

преди 2 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

59

Горд Русофил

преди 2 месеца

Крайно време е и Българския народ да поиска помощ от Русия, за освобождаването и от евроатлантическото иго и окупация!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тези не са У ред. Виждайки какво става в Русия да искат защита от тях

57

Анонимен

преди 2 месеца

Следващите са Одеса и Приднестровието, после и Харков. Само ВКС на РФ може да защити местните руснаци.

56

Фют

преди 2 месеца

До 55 Анонимен. Пий ги тия хапове, бе момче. По-голяма глупост не бях прочел за ВСВ.

55

123

преди 2 месеца

До Анонимен 55. Това че феновете на Путин не са в ред е безспорно, лошото е че, те са сред нас. На пръв поглед дори изглеждат като нормални хора

54

Фют

преди 2 месеца

До 23 Не е баш тъй.Как пък само на руските малцинства им се нарушават правата?

53

Анонимен

преди 2 месеца

"..благодарение на САЩ спечелихте ВСВ..."___Най-напред благодарение на САЩ и Англия света получи Втората световна война.Да излизат от кризите си чрез разпалване на война на чужда територия е американска тактика, която не е нито от днес, нито от вчера.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Чета безумните коментари на путинските фенове и си давам сметка, че тези същества не са в ред.