158

Gogo

преди 3 месеца

Тая любовчийка кой й писа речта, или превода на нелито е кофти.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Вярно ли е че е любовница на Грозев, внука на Геро Грозев, първи секретар на БКП на гр. Пловдив?

156

Анонимен

преди 3 месеца

русия ще бъде изолирана и изостанала като северна корея благодарение на фюрера си

155

Анонимен

преди 3 месеца

До Axa_нещо съм пропуснал явно, за какви ракети на НАТО срещу русия говориш?... русия е тази, която хвърля ракети над чужди държави, вие путинистите гледате през криво огледало света

154

Анонимен

преди 3 месеца

с мъка го казвам, но никой няма да види красивата русия на бъдещето, просто няма дад се случи

153

Анонимен

преди 3 месеца

На изборите, в които участваше Навални спечели цели 7%. Това в България означава, че мнозинството е спечелило. Но в диктаторска Русия никой не ги брои!

152

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Навални беше толкова репресиран, че даже имаше достъп до Интернет от г...за на геогряафията! И наистина, щеше да види Русия победител, само ако не се бе си слижел ваксина на Файзър в Германия!

151

Лили Петрова

преди 3 месеца

До АнонименСпоред многото и/диоти тук жената е трябвало да тръгне за Русия, за да се окаже в затвора.

150

Анонимен

преди 3 месеца

Наистина ще е красива бъдещата Русия, световна империя на три континента и на три океана! Империя, каквато светът никога не е виждал - от Атлантическия до Тихия и Северния ледовит океан.

149

Руя

преди 3 месеца

На тая кой и написа речната.Тая като Зеления много се раздават на сцената.Голям театър.Тия двамата да им дадат поне по един Оскар за напъните.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Враговете на Русия, всички русофоби, изведнъж поинякаква странна причина са приятели на Навални и на красивата Русия от бъдещето. Човек би казал, че всички искат само едно - Русия да е процъфтяваща и просперираща. Така говореха и през 90-те, но когато Русия не позволи на чужди компании да притежпват благата, гроздето стана кисело.

147

Габдулла

преди 3 месеца

Колко време е било нужно да се напише цялата тая реч. А нещо за Асандж да кажете?!

146

Анонимен

преди 3 месеца

Съпругат ти,умря от Естествена смърт Другарко! Стига вече Прееспонира случая!

145

Анонимен

преди 3 месеца

А тая да не ни заблуждават,си като беше в затвора нивалнни тая се клатеше с друг в германия ,украинки и рускините са такива ,сега взема да плюе по рисув ,и както България и много държави се говореше предварително че Путин бил го убил )

144

Анонимен

преди 3 месеца

Драма, плач, печал... Първо беше коргито на кралицата (жалкобританската), след това кралицата, а сега и това... Каква трагедия само. Коргито поне се размина без да му разкарват трупа като панаирджийска мечка насам натам и да си правят селфита с него, докато в платените медии бездарници се упражняват да съчиняват драматични истории за баламурна публика.

143

Axa

преди 3 месеца

Много ми е интерестно, ако тази е президент на Русия, как би реагирала на всичките ракети насочени от НАТО към Русия и би ли върнала Севастопол и Крим на Украйна, за да станат бази на НАТО

142

Анонимен

преди 3 месеца

И вдовицата на Косьо Самоковеца би трябвало да произнесе реч , в Страсбург.Такива са на мода в ЕС ,... вече !

141

Анонимен

преди 3 месеца

Не смяташ ли , че експлоатираш паметта на съпруга ти цинично , точно при тези дето го употребяваха .

140

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Дори тя самата не осъзнава каква истина изрича. Русия може да е хубава държава само ако САЩ е скапана . Путин знае това много добре !

139

Анонимен

преди 3 месеца

Басиии майкатааа...искам и аз в сибирски затвор като Навални на северния полюс! Чист въздух, природна красота, хапване държавно безплатно, отопление държавно безплатно и накрая телефон с интернет връзка без да работиш. Баааси маааайката аз!