431

акуд

преди 6 месеца

нато да разположи 300 000 армия в киев

430

OTAN

преди 6 месеца

НАТО имат някаква техника, но е скъпа и трудна за поддръжка. Руската е евтина и проста. НАТО произвежда бавно и в много скъпо, Русия бързо и евтино.НАТО разчита на платена армия с ограничен капацитет. Русия разчита на целия руски народ, на практика с колосален капацитет.

429

Истината

преди 6 месеца

Няма да има такава. Всички са руски корумпета, а всичко им е на теория в офицерските Натовди глави, а на война се ходи с практика.

428

Лена парапета

преди 6 месеца

С Путин ще разваляме сглобката май! Да му мисли! Видя какво се случва с атаката...

427

Анонимен

преди 6 месеца

Военната индустрия на САЩ е пораснала 3 пъти от началото на войната в Украина, ако успеят да вкарат и Европата там 30 или поне на това се надяват краварите. Аз се надявам да не успеят щото жертвите ще са поне х10 на тези от втората световна ако не земем и направо да се затрием...

426

Анонимен

преди 6 месеца

След 2 годишното буксуване из украинските кални поля, "широкомащабна война срещу НАТО" е най-големия каламбур,който може да измисли нечия глава.

425

ай сиктир

преди 6 месеца

До До 451 --- ти сериозно ли хахах "Русия - я изкара 1/2 година я , не" - да бе, Русия всеки момент ще фалира.. от 2 години насам. "живота им не се подобрява по никакъв начин" - да припомниш кога за последно се е подобрил живота на краваря или европееца? Повишаването на цените на всичко и орддите ого-бонговци ще да е, нали? Науки и технологии.. абе имаш ли идея с какви оръжия се водят сегашните войни и на колко години са технологиите в тях? Русия ли иска от десетилетия да разпада есср? Ай сикти

424

До 451

преди 6 месеца

Дефинирай да се "справят" ; наука и технологии - някои страни летят с дрон на марс ,докато на други кораба се разби в луната вместо да кацне ; за икономика - няма какво да говорим ; в конвенционална война Русия - я изкара 1/2 година я , не ( не че някой иска да ги напада , тези псевдо заплахи са единственият начин на Путин да обедини хората след като живота им не се подобрява по никакъв начин) ,вече с ядрени оръжия е друго те и на собствената си територия да ги взривят пак ще отровят цялата земя

423

Анонимен

преди 6 месеца

До Тц,тц "Онзи ден Путин смело се качи в руски военен самолет." ------------- за сметка на това оня ден джо дименцията успешно изкачи цели 6 стъпала като се спъна само два пъти.

422

Анонимен

преди 6 месеца

До Учете история ----- учим, учим. Дори и турците никога не са желали унищожаването на българите като народ за разлика от сегашните ни "западни партньори"!

421

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Предвид какво се случва в Украйна" ----------- какво се случва в 404? Нали освен, че Русия държи 1/5 от 404, унищожи най-голямата, най-добре обучената и най-брейнуошед армия в европата, изпразни всички натовски складове до дъно, дава в пъти по-малко жертви от противника и в момента има най-добрата и тренирана армия за водене на съвременна война. Същевременно има икономически ръстеж, за който европата може само да си мечтае и произвежда повече оръжия от цялото отан.Та какво се случва

420

Тц,тц

преди 6 месеца

Онзи ден Путин смело се качи в руски военен самолет. Смело прецених ,че в тези катастрофални за руската авиация дни,едва ли е събрал смелост да литне лично той самия! Може би някой негов двойник или тройник?! И подготовката за война ще е с някое друго НАТО ..

419

Анонимен

преди 6 месеца

Предвид какво се случва в Украйна , война с НАТО не е най гениалното нещо .От друга страна рационално мислене и действия не е нещо което руснаците практикуват обичайно, как иначе от страна с най много земя и ресурси постигат икономика колкото щата Тексас

418

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Обаче русофилите си фантазират за някакви несъществуващи планове" ---------- хихихих, абе как мислиш, дали Путин ще чака над 10 години за да може натиту да си напълни складовете или директно ще го бодне на празните складове?

417

хехе

преди 6 месеца

Срещу НАТО? А къде се намира НАТОвската Авдеевка, че да се приготвим за големия удар "за 3 дни"?

416

Путин ли? Хахаха!

преди 6 месеца

Кой? Путин ли подготвя война? Аз сега гледам филмите за Втората световна по National Geografic. Такива битки са водили американците във Франция и Италия през 1944 и 1945 година каквито руснаците нито са виждали, нито са чували. Руските самохвалковци едва ли някога са водили такива сражения срещу германците. Съмнявам се, че Сталинградската битка е по-голяма от тази при десанта в Нормандия или битката на Рейн. Руснаците са едни фалшиви герои от Втората световна. Нищо общо с действителността!

415

Razz

преди 6 месеца

Каква е тази глупава статия и кой ги пише въобще тези странни неща не отговарящи на истината?!

414

Анонимен

преди 6 месеца

Каква изненада... отан и "колективният запад" воюват вече над 10 години с Русия и сега "аууу не, сакън".. "как така Русия ще се готви да воюва с нас".. Ами пичоуе, пи..ки и там неопределените знам, че е трудно да го възприемете, но всяко действие има последствия!

413

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя където псу,ва по руснаците.А бе теб да не те е хванал някой руски в храсталаците и да е ползвал изхода ти за вход

412

Анонимен

преди 6 месеца

Китайците контролират САЩ чрез силна икономика и бум на технологии.Не им трябват оръжия и военна сила.Китайците са много по стара и мъдра нация от кирил.вите руснаци