62

Анонимен

преди 3 месеца

До 52... А ти знаеш ли краварите колко индианци са избили за да им откраднат земята... А знаеш ли колко роби са избили за да си оправят икономиката и да забогатеят...

61

оффф

преди 3 месеца

До Краси Петрофф. е да де, защо да не изпращат се пита? Защо Украйна да не приеме помощ от чужди държави, както Сирия поиска помощ от Русия и те веднага се включиха

60

Боби

преди 3 месеца

До ? ЕХ ЕКСПЕРТЕ - всеки боеприпас има срок на годност 20г примерно. След това се правят т.н. произволни тест проверки и се назначава нов срок примерно още 10 години . След това ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ и се дават пари за Утилизация. СКорея продава 20-30 годишни снаряди. на цена която ще им позволи да си произведат нови. И РФ и СКорея печелят.

59

Анонимен

преди 3 месеца

След като Северна Корея е изпратила боеприпаси, това означава, че Корея воюва заедно с ЧукчаМонголите - Московците срещу Украйна!

58

До Боби

преди 3 месеца

Добре де че си путинофил путинфил си, ама барем малко то малко да знаехте и да можехте бря! северна корея била по-добре от южна корея!? ти въобще четеш ли се като пишеш нещо!? Или викаш чукча писател чикча не читател! Инак след като по думите на всеки путинфил северна корея била по-добре от ючна корея и след като в рашистан и там било рая, та защо путинофили кат тебе НЕ искат да идат тамо у рая, а????? И отделно не искате да ви се плаща с рубли а искате долари и евро? Що така бря боби!!???

57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Баси СК прави 1 милон снаряда, а кош коджа ми ти ЕС едва прави 300 000! Смех !

56

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 53 Умнико Южна Корея са много по-зле от колкото Северна. Кимчо взе властта и я запази след като направи реорганизация на селското стопанство. СКорея практически се самоизхранва. 50% от ЮКорея са планини. А половината от равнината територия са мегаполиси. ЮКорея не могат да се изхранват. Населението както и в Европа Застарява. Ако не продават промишлени стоки няма да имат пари за доставка на храни.

55

?

преди 3 месеца

значи самая могучия апят абасралас! Но пък се видя, че ако не беше запада с неговата индустриална мощ то рашистан щеше да се о.ка пак и отново! Инак уж най-големия рай уж най могъщата държава уж всички световни ресурси са в рашистан пък се оказа, че нямат и патрони за пушките и искат от северна корея! Абря продажни путинофили що така бря? Щовашоя рай стана ад? А?

54

АнонимеН

преди 3 месеца

АКО Е ВЯРНО ПЪЛЕН СРАМ ЗА ЦЯЛОТО ЕС!!!! НИЕ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ СНАРЯДИ А ОНИЯ ПРОИЗВЕЛИ МИЛИОНИ!

53

Re:до Рендету

преди 3 месеца

Количество, не означава Качество!!!

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен36_как е възможно сев корея да произведе толкова ли? като превърнеш народа си в роби, бедни, гладни и изостанали, като затвориш границите, за да не губиш роби, така става

51

До Щерю

преди 3 месеца

А знаеш ли корейското правителство колко корейци е избило, знаеш ли комунистическият режим в България колко българи е избило и знаеш ли Сталин колко милиона руснаци е избил... и да ми даваш Америка за пример .... е много си п.ост. Държави и диктатори, които сами избиват народа си ... ето това е истинска човешка клоака.

50

До Рендету

преди 3 месеца

Само като видиш кои държави подкрепят Русия, трябва да можеш да си направиш съответните изводи... ама не би.

49

Анонимен

преди 3 месеца

диктаторите се подкрепят, скоро русия ще е като сев корея, изолирана, изостанала и с беден народ

48

Анонимен

преди 3 месеца

Фейк нюз.По скоро е обратното.Русия е пратила на СК оръжия.Все пак е втората по износ след сащ

47

Рендету

преди 3 месеца

Е, и??? А, колко Контейнера боепрпаси и воена техника изпрати КравеФермата, Нато и съюзниците им на уСраинъ???? За стотиците Милиарди Долари и Евро да не говорим!!! Н///ло, ти по-добре съ моли руснаците да не вземат да "подарят" ПКР "Оникс" на Хуситите, че ЧерВено море шъ стане още по-ЧерВено кът почнат масово да потърат Краварски и дребноБритански военни кораби! -))))

46

Краси Петрофф

преди 3 месеца

Що да не изпрати, а цялата педерастирала *** от ЕС и САЩ пращат на Укрите, пък другите - да не пращат - егати и наглите типове

45

Анонимен

преди 3 месеца

Malko sa isprateli da prastat vseki den da ne spirat

44

Щерю

преди 3 месеца

викаш южнокорейците се сърдят на американците че не са управлявани от ким чен ун в момента

43

Щерю

преди 3 месеца

То от любов към САЩ, които влязоха с войски и избиха милиони корейци в собствената им държава...