31

expert

преди 6 месеца

Колко е противен тоя само...хахахаха, ако ще и да падни министерски съвет, тАЯ кокона на другия протояр ВСЕЕ ТАКА ПРОТИВНА ЩЕ Е И ВСЕЕ ЩЕ Е АУТСАЙДЕР! много се радвам че е г-н никой и няма 1гр. власт! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

30

Събуди се, мис Бони?

преди 6 месеца

Хвлоу, мис Бони? Ти спечели изборите в София. Имаш кмет, сос и председател. Още ли ГЕРБ са ти криви за всичко? Чакаме визии, концепции и розови еднорози.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Сина ми учи във въпросната гимназия. Всяка вечер обсъждаме как е минал деня му, включително физическото. Никога не е станало дума за проблеми в салона. Влизал съм покрай родителските по кабинетите, никъде не съм видял мухъл, тоалетните ми се сториха повече от прилични като надникнах. Дори и да има някъде проблем, мисля е силно преувеличено изказване.

28

ПЕНКО

преди 6 месеца

КАКВО ОТВРЪЩА ПУЯКА КОГАТО СВИРНЕШ -ТРИ ПЪТИ - " УЛЮРУЛЮУУ" ---ТА ТАКА И " СВЕТИ СПАСИ СОФИЯ " !!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Бориске,хайде и вие направете нещо,че да видим колко качествено ще да е ! За три години една тухла не сте преместили , но лъжите и злобата ви не спират ! Много сте нагло и г н у с н иииии !.....

26

Анонимен

преди 6 месеца

Леле, аз едно време като ученици учихме френски, ужасен език! Едно пишеш, друго четеш, трето и четвърто превеждаш! Беше страшно! А и имахме една проклета другарка! Ужас! Иначе в днешно време е полезен!

25

Мис Бони :

преди 6 месеца

"Обичам бял СОС!"

24

Анонимен

преди 6 месеца

До 18... Може да си пада по зидари..

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ти гледа Бонев шумата, клоните и мърсотията. важно му е да плюе по предишните колкото се може по-шумно и да е в светлината на медиите. Иначе кой да му види маникюрчето? Няма да се хванат тия на работа, само приказки ще са.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Май проблема е в липсата на контрол, защото сме си такава нация. Не сме перфекционисти като японците например, а сме си мърлячи, които само гледат да вземат парите, за това трябва да има качествен контрол по изпълнението.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време беше невъзможно да влезеш в 9-та ФЕГ. Много сериозно училище беше. Сега обаче и там падна нивото.

20

Гол и бос

преди 6 месеца

Като има някъде ремонт Мис Бони да хване я лопата, я мистрия и да ни покаже как се прави, като толкова е специалист. Не тамо с костюмчета и по брънчове ..

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

А саботажите от 3 год за цялата инфраструктура на държавата за чия сметка е наетите драскачи направете си фирми и работете вместо за шепа жълти стотинки да драскате каквото ви наредят боневци шарлатаните

18

Анонимен

преди 6 месеца

НАП да провери директорката на френската гимназия откъде има толкова имоти и коли, при положение че взима заплата от 2000 лв.

17

А ДАЛИ Е РУСОФИЛ.?

преди 6 месеца

ТОЗИ БОРСУК Е ПРОТИВЕН...

16

Хммм

преди 6 месеца

Мис Бони Кокони. С френски маникюр, ама разбира от зидаро-мазащина. Само в България има такива индивиди...

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Бонев ела да видиш клоните ела да видиш мръсотията ела да видиш шумата ела да видиш калта управляваш ти Бонев и Терзиев какво подобри НИЩО какво направи НИЩО само жлъч само лъжи само заблуди КОИ гласуват за твоята групичка просто незнам нищоправещи алчни ппппппппппп

14

Де бе

преди 6 месеца

Ние можеше за 14 милиона още по некачествен да спретнем!

13

опетков

преди 6 месеца

До Анонимен Сме*шнико, пътищата ги строят едни и същи фирми, независимо кой е на власт. Просто в България няма други. Ще видим вашите като са на власт как ще подобрят качеството. Засега заради тях само "качествено" се подобриха цените. Ако не бяха дошли на власт крадците от ППдб сега щяхме да имаме магистрала Хемус до В.Търново, започнат тунела под Шипка, завършен пътя Ботеград-Видин за които имаше осигурени средства в аванс. Къде са 8 те милиарда, които уж Борисов крадял на година?

12

Бхарат София

преди 6 месеца

Кой е тоя бхаратец?