729

Анонимен

преди 3 месеца

До 762...Че кой се конфронтира с Путин бе русофил мазен...Путин навлезе в Украйна и Запада призова Путин да изтегли войските си от Украинска територия.Товя не е заяждане , а право на всяка държава да отстоява международните спогодби .Никой никога не е нападала Русия .А напротив Моли и отправя молби , да излезе от Украйна.Питин се заяжда и нарушава реда.

728

И. Петров

преди 3 месеца

Боже какво падение! Великият Шарл Дегол без да му пука обясни защо Европа не трябва да се конфронтира с Русия: Понеже САЩ са далеко, отвъд океана, а Англия е само един остров". При посещението си в Москва беше посрещнат от един милион руснаци. Следващите десетилетия Франция процъфтя. Сега това нищожество я тласка към гибел.

727

Анонимен

преди 3 месеца

Съгласен съм! Поражението на Русия е необходимо!

726

Хунка

преди 3 месеца

До Кутузов---с прусаците до Париж, без прусаците - до Авдеевка

725

Кутузов

преди 3 месеца

Тези пак ни канят в Париж. Това е френска любов...

724

Куку

преди 3 месеца

Време е,да се създаде военна коалиция срещу Путин!Разбира се,САЩ ще ръководят с подкрепата на целият Западен свят,Турция и Япония!Няма как да се допусне втори Хитлер!

723

Анонимен

преди 3 месеца

айде бе, къде е таз рушка армия. 2 години едни и същи села превземат за 10ти път и после ядат хурката и бягат обратно. За 3дни щяха да превземат Киев... Къв Берлин, къв Париж, кви 5 лева?!? Насрааахте се с тая д0лна пр0паганда!!! Да ви приседнат копейките дано! По болници и лекари да ги дадете!!!

722

Анонимен

преди 3 месеца

Ох, пак казаците трябва да се връщат в Париж!

721

Жири

преди 3 месеца

До АнонименДаже неандерталците не са рушили паметници ! На ТРЕТИ МАРТ ви чакаме на Шипка

720

Анонимен

преди 3 месеца

Мани ша вземат русите да се чудят във коя столица из Европа да си направят парад после.

719

Анонимен

преди 3 месеца

АМИ ТОЙ И НАПОЛЕОНЧО ТРЪГНА ЗА РУСИЯ ПРЕЗ 1812 ГОДИНА, И БЕШЕ СМАЧКАН ЗА 6 МЕСЕЦА. ТОЯ НЕ Е ЧЕЛ ИСТОРИЯ.

718

Анонимен

преди 3 месеца

Дaй бaбo orънчe, gaй бaбo orънчe...

717

Анонимен

преди 3 месеца

То бива ама, то толкоз низкостоящи същества като русофилите планетата Земя не е раждала.Малко след неандерталците и крокодилите.Ако тия са бъдещето на планетата , то края и е неминуем.Не и трябва астероид .Ще се самовзриви отвътре....

716

Жири

преди 3 месеца

Русия е великодушна ! Ще ви върне войниците , ама напред с краката

715

емил

преди 3 месеца

в Париж като сваля Н. Бонапарт от власт който е изпратен на заточение 2- път след няколко месеца Н. Бонапарт отнова взема власта като се връща от заточение и Руската армия отново е в Париж в чест и признателност е построен най-хубавият мост над Сена в Париж-- Александир III е кръстен единият от Марсово поле (Айфеловата кула )излиза на площад Concord)

714

емил

преди 3 месеца

Тоя ку...че син тоя *** долен е позор за Франция и Френският народ. Франция е имала големи лидери и винаги е водила Независима и свободна външна политика . Сега е под чехъла на Световната сг..ан и тоя ку..че син е готов да предложи не само майка си -- съпругата си - но и готов да изпрати Френски войски в Украйна . Тоя *** изглежда не знае как завърши Н. Бонапарт и два пъти Франция беше спасена от Руската армия и 3 - път от Хитлер. Изглежда отново ще видим Руската армия не само в Берлин, но и във Франция.(1-ят път разбива в Русия и влиза в Париж като сваля Н. Бонапарт от власт който е из

713

Анонимен

преди 3 месеца

Изпрати децата си извратеняко-бездетен! Боже, след дьо Гол, няма мъже със здрав разум в нещастната Франция!

712

малко история

преди 3 месеца

Руснаците показно направиха Франция фалшив победител във Втората световна война.През останалот време франсетата бяха де факто съюзници на Хитлер.***.

711

Анонимен

преди 3 месеца

Да връщат казармата и от казармата на фронта в Украйна. Трябва да помогнем на братята наркомани.

710

Слава на &#12746

преди 3 месеца

Заради такива изтрещялници като този индивид може да бъде заличена цяла Европа. За разлика от него обаче днес видях, че другите лидери не са чак такива изветрелници и веднага му скочиха. Като иска нека да праща френски войски в покрайна, но трябва да знае, че билетите им са само еднопосочни. После да не се чуди, че точно неговия народ ще го линчува.