112

Путин им Разказа

преди 2 месеца

Играта на УмноКрасФашистите!

111

анонимен келеш

преди 2 месеца

Аз винаги съм го писал тук и пак ше го напиша.В тази война най важното нещо за нас страните от НАТО не е дали русия ще вземе територии от Украйна!Най важното нещо е русия да даде колкото се може повече жертви без ние от НАТО да дваме такива:):):)Засега 350К си е добра цифра:):):)Сега по новините дават и лицата на руските шпиони къде ги изритахме днес от България:):):)Горочкини руските разведки:):):)Евала ДАНС:):):)

110

Анонимен

преди 2 месеца

Като взе да говори за Киевска Рус на жендърчето янки, ми стана ясно колко си измисля историята Путин :)))

109

Анонимен

преди 2 месеца

До Радослав 113. Умопомрачено плямпате глупости под всички статии след жестоката гавра днес сътворена откъдето не очаквахте. Ха ха ха ха ха ха. Аз ако съм на вас ще се самобичувам публично на площадя в селото.

108

Евала Браво Русия

преди 2 месеца

Само така!

107

Радослав

преди 2 месеца

До 123: това не е интервю, а предаване с продуктово позициониране, за това си е платил гоблина, това и получава. Къде се е чуло и видяло кремълски гоблин да отговаря на въпроси ако не са предварително одобрени и проверени от КГБ? То, гоблина името си няма да каже ако не е сигурен,че после всичко ще мине проверка, да се изреже каквото не му харесва или изнася! Те и затова писма от фронта никога не стигат в оригиналният си вид, за да не е народа да разбере в каква месомелачка прати децата им.

106

да

преди 2 месеца

западните лидери могат да си ходят на гости и да си дрънкат небивалици!....ВЕЛИКА РУСИЯ хич не и пука, и скоро ще си прибере Крайната земя, защото тя е руска територия от векове!

105

Анонимен

преди 2 месеца

До ХА ХА ХА ХА! Грозденцето много киселичко...днеска много жестоко унижени демократи аааааа... ха ха ха ха

104

Анонимен

преди 2 месеца

До Крим не е руски. Руски е като едното нищо. Не може и да бъде друг.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 102. Още не можеш да се примириш с поредното грозно унижение и то от страна на твоите приятели, които не значт че си им приятел и не искат и да те знаят а ?

102

Крим не е руски

преди 2 месеца

Путин ще влезе в историята като човека който гаси лампата на разпадвалата се руска коч ина..ха.ха ха ха х

101

Анонимен

преди 2 месеца

Преди няколко дни Медведев даде интервю на казиони медии, от което бг медии цитираха поредната порции атомни заплахи кън цивилизованият свят. И нито дума за признанието на Медведев, че Русия изпраща хора от окупираните територии в Сибир в лагери за превъзпитание.Вчера друг чиновник от Русия също призна това, както и самосъд от руски солдате към местните украйнци. Тоест побойща и убийства на твърдоглавите укри които мразят Русия и нейнат президент.

100

анонимен

преди 2 месеца

гледах го! това беше една чудесна лекция по история на путин! американски президент ще направи това ...когато му цъфнат налъмите!

99

анонимен

преди 2 месеца

А кога да очакваме пълно събрание на съчиненията на титана на мисълта? Няма да изостава от другаря Ленин де! Или някое литературно произведение, като "Малая земля" на Брежнев. Направо е жив класик, че да изучават бредовите му идеи децата.

98

анонимен келеш

преди 2 месеца

Лятото половин България всеки уикенд е на плаж в Гърция,а копейката тук си седи затворен дома и дрънка опорките на Захарова:):):)

97

анонимен келеш

преди 2 месеца

Нашите копейки за Русия и майчиците си ше продадат:):):)Ама БЪЛГАРИЯ-НАТО бате и нямат право на глас наказани в ъгъла:):):)Днес ДАНС изгони от България още една порция руски шпиони!Семейство Владимир и Наташа подвизаващи се у нас с фалшива Българска самоличност с имена Денис и Диана Рашкови:):):)Е по такива причини САЩ дават трудно визи за Българи:):):)

96

123

преди 2 месеца

Това не беше интервю. Не мога да кажа какво беше, но Тъкър не задеде нито един труден или интересен въпрос. Кой по дяволите го интересува каква е представата на Путин за исторически събития. За това си има историци, които това са учили цял живот, ако искам да уча истрия няма да питам таскиджия за мнение. Ако журналистите не задават трудни въпроси, по добре е да няма интервю а изявление. Тоя Тъкър пропътува половината свят за да слуша безучастно едни лъжи, които можеше да си гледа в You Tube.

95

Радослав

преди 2 месеца

До хора и стоки: това,че на теб заплатата ти не ти стига за да изпълзиш от селото си, не означава, че българите не ходят всяко лято на почивка в Гърция. Ако имаше мозък за 2 копейки поне, щеше да си лятото на море в Гърция, а не да поемаш с фуния путинска диария и да си мислиш, че земята е плоска, Бил Гейтс иска точно теб да чипира или каквото там ти стиска тази седмица кремълският гоблин.

94

Анонимен

преди 2 месеца

На учителите в Уляновск се преобразувало магически в Русия.

93

хой

преди 2 месеца

така е да влезе да учат децата как се лъже маже и купуват източници от пропаднали лакей , путин върна русия със 100 години назад с море от кръв