31

Анонимен

преди 2 месеца

Прокаратурата"проверявала"Сарафов,дали е деветото джудже,влизало,излизало от главната квартира на фалшификаторите.Само да си представим,че това като театър се играе в една правова,в една истинска държава.На другия ден,без да звънят телефони,лицето към което са насочени прожекторите,си взема калпака и чадъра от кабинета и до там.

30

Аудио запис!!!

преди 2 месеца

Както се чу в онзи прословут аудио запис между Гешев и Сарафов, в който си казаха, че остават приятели до край и могат да разчитат един на друг! Разговора завърши с великата за мен фраза: ПРЕГРУПИРАМЕ СЕ!!! Едва ли някой нормален вече вярва на БГ проКУРатурата

29

ГЪДЮ

преди 2 месеца

До Това е ИНКВИЗИЦИЯ По-кротко,байно ли си,буля ли си, не те зная.Не генерализирай без доказателства.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Опитват се да изперат и престъпникът Сарафов.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Някой вярва ли,че ще има някакъв резултат или ни хвърлят прах в очите?

26

Анонимен

преди 2 месеца

всички го видяхме сарафов колко свойски се държи в 8-те джуджака, всички са в кюпа, трябва ни Кьовеши да разчисти качествено

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ни джуджета виждал , ни джуджета мирисал

24

anon

преди 2 месеца

a Гешев защо не разследвате. Защо забравихте за него!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Смех...нема да има оправия докато народът не скочи с пръчка

22

Анонимен

преди 2 месеца

Notarius B.I.G ли ще разследва?

21

ГНЕВЕН

преди 2 месеца

Личния прислужник на Петьо Еврото трябваше да е в затвора още преди 2-3 г ,когато Златанов го посочи като негов слуга.Гешефтаро и Сарафа бяха снимани в клуба , а охраната отвън беше от служители на МВР , лично изпратени от шефа Маринов.Дъщерята на Маринов пък притежаваше джипа на Златанов.В нормална държава тези тримата /Гешефтаро ,Сарафа и Маринов/вече щяха да са излежали по 2-3г от присъдите си.В БГ тези тримата са :политик ,гл.прокурор и дУпедат от ГЕП.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Да не сме първи април?

19

Анонимен

преди 2 месеца

ТИЯ САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА ГИ НАКАЖЕ,ДАНО НЯКОЙ ДЕН.

18

Боко с дупето широко

преди 2 месеца

Има снимка на Сарафов как се мляска с Пепи Еврото пред 8-те джуджета. Само това е достатъчно за отстраняването на това голямоносо безвеждесто корумпе. Ама Боко си го държи за да се покриват един друг. Сарафов беше човека който затвори разследването за кюлчетата и къщата в Барселона.

17

обективен

преди 2 месеца

Само за муцуна му давам 5 години ,без за нищо да е виновен !!Само дето не казва как сина му на 21 год. стана милионер !!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Чакаме оставката му ..уж за да работи спокойно прокуратурата , нали ;)

15

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

И сега какво да очакваме, Сарафов сам да си отправи обвинение или така наречената Прокуратура или който и да този, който го "проверява" да вземе и да му спретне едно обвинение по повод прословутите осем джудженца! Смях, пълен смях и абсолютна трагедия е тази територия! А някои уж дойдоха в името на "Промяната".

14

Анонимен

преди 2 месеца

Прокуратурата е разделена на две. Едните са хора на Гешев другите на Сарафов. Как най добре се контролира една служба. Разделяй и владей. Питам аз кой създаде това разделение в прокурорите.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не вкараха Цацаров и Гергов поне за едно кафе в Следствието, ьаеби ги тези про ститутки и су теньори. Ще си намерят майстора, когато съдиите и качулките ги събудят в три посред нощ

12

Анонимен

преди 2 месеца

Господин Сарафов защо никой от години не се занимава с директора на Морска администрация -Варна?Сигнали след сигнали биват потулвани! Защо???Служителите на ДМА-Варна-Морска Администрация както бивши така и такива които всеки момент са готови да напуснат Ви питаме: До кога се налага да търпим униженията, психическия и вербален тормоз на директора кдп.Валентин Енчев? Кога България най-накрая ще се пребори с корупцията по-високите етажи на властта? До кога трябва заради бизнес интереси да страдат служители които въпреки ниските заплати си харесват работата, но в един момент не издържат на