254

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе,руснаците се радват че укроф,ашагите с Нато,Англия и Америка избиха децата на Донбас и не подкрепят Путин и офанзивата.Ти да видиш!Даже молят Америка и Нато направо да им дойдат на помощ да си поделят ресурсите.

253

Какво стана

преди 6 месеца

С офанзивата че,следва ROMA Ния,Полетата,пердон,Полша и МакереСТАН,пердон,монке-бановска Вардарска Юго помашката северджанска република на ТИТО.

252

В Русия когато

преди 6 месеца

Утрепеш дезертьор,управниците награждават човека с орден за храброст и заслуги към родината,а тук в посолството награждават правителството за слугуване и галене на пуделите с орден "КУЧЕШКА РАДОСТ"и галене по тиквите.

251

Украинците се бият

преди 6 месеца

На фронта във фейсбук от Българските черноморски хотели с телефоните правят лайкове и преяждат с алкохол.Така се бият срещу Русия че,до 16ч.не може да си измие очите и да си види сурата пияна в огледалото.

250

тоти

преди 6 месеца

Да живееш в страх е по страшно от затвор,защото излагаш целия си род на опстност и Путин не прощава ,но това няма да е за дълго защото няма победила тоталитарна държава !!!

249

Анонимен

преди 6 месеца

Не мога да разбера, как руснацитв не подкрепят войната, а подкрепят ***,лер?? Това е едно и също нещо!!

248

Щирлиц

преди 6 месеца

Cъckaтe ли,господа демократи?Дерзайте.

247

Анонимен

преди 6 месеца

Само като му видиш физиономията на слаб ученик на тоя колхозник до танка и ти става ясно що за пропаднал народ са тия чебурашки

246

Анонимен

преди 6 месеца

Товя нема никакво значение колко колхозника я подкрепят. Важното е, че нашите копейки я подкрепят на 100% ама докато са в ЕС на сигурно от диваните. Също от диваните си подкрепяха и паметника на поробителя ама те па им го махнаха. Сега са си взели малки паметничета вкъщи да им се кланят преди да заспат. Те винаги са по-католици от Папата, не ами от путата хаха

245

Мухаха

преди 6 месеца

А в Украйна толкова я подкрепят тая война, че с белезници ги водели към пунктовете за записване в армията. Сред украинците се говори че близо ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЕВРО е станала цената лекарска комисия да те "признае" за негоден за военна служба. А ежедневно повече украинци нелегално пресичали украинската граница в посока Европа , отколкото нелегални африкански мигранти влизали ... Единствен Зеле и компания останали да подкрепят войната ама те пък им били меки китките и не можели да държат автомат.

244

Овчар

преди 6 месеца

***,да приемем, че тази статистика е вярна ... но тогава се питаме, ако искаме да сме обективни, къде са даните от, колко от ЕС подкрепят войната

243

Анонимен

преди 6 месеца

Ами национал географик е нормално да заработва заплатите си .Ама я пак конкретно за кои сражения говориш ,щот така голословно .Десанта в Нормандия е бил клане овце стрещу обиграната германска армия .....я виж баланса.После друго си е да риташ умряло псе за отмъщение

242

Анонимен

преди 6 месеца

Ми той и Наполеон превзел Москва ама после руснаците го гонили до Париж.

241

national geografik

преди 6 месеца

Гледайте по този канал поредицата "Последната битка на Хитлер", да видите как са воювали американците и какъв героизъм са проявили в битките с немците. Руснаците май-май не са виждали такива сражения на Източния фронт. Въпреки, че много обичат да се хвалят сами какви бойци уж са. Но такива сражения като в Западна Европа след десанта в Нормандия едва ли са сънували руснаците.Ако не беше десанта в Нормандия през юни 1944 г, немците щяха да тръгнат отново към Москва и да я превземат.

240

Анонимен

преди 6 месеца

За това пък 100% от тукашните копейки я подкрепят с 2 ръце. А това за тях значи 200%

239

Анонимен

преди 6 месеца

Кой скалъпи тази статистика?

238

Ssss

преди 6 месеца

Щом убитите украинци са 31000, логично е цели 17% от руснаците да подкрепят СВО. Само един въпрос още-Сметката за тока и храната на този опозиционер кой я плаща? И кой финансира това социологическо проучване?

237

грамотен

преди 6 месеца

След толкова жертви, няма връщане назад. Ако руснаците отстъпят следва дълга агония, разпарчатосване и край на хилядолетната история на руската държава, култура, православие. Русия даже няма да остане второстепенна сила, както прогнозира и му се искаше на президента Обама и за което мечтаеше Сб. Бжежински. Необятни природни ресурси за разпределяне, нови големи пазари, втора ръка хора, нещо като българите работници в Англия, Германия, Гърция. Проблема е - ще се съгласят ли руснаците?

236

Анонимен

преди 6 месеца

кофти е да ви бият "ватенки" на вашата игра, нали!?

235

Мисир Ко?

преди 6 месеца

Информацията е сигурна и точна! Проверена е лично от Митко Господаря на Ефира и Маги Изгърбян , доаени в журналистиката , по-големи дори от най-неутралните и обективните БТВ! Журналяста е над кмета, попа, царя и.... да не казвам! Толкова ли сте изпаднали, че да ставате журналисти хора? По-добре на витрина в Германия!