28

Тагаренко

преди 3 месеца

на напразно е учил в Русия. Усвоил е всички умения как убедително да не свърши работата, за която му плащаме. ГРУ си е яка школа.

27

Анонимен

преди 3 месеца

В Европа някоя държава сключвала ли е съюз с Украйна? Аз не помня такова нещо

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ние като най-изпълнителни им пращахме навреме боеприпаси и оръжия, другите се правят на ощипани госпожици, вече не им пращаме :)))

25

Анонимен

преди 3 месеца

Давайте всичко на Украйна що имате и после рецесия като тая от 32 ра година даже един от офицерите на Украйна беше се изтървал че войната между Русия и Украйна е с цел да, разори запада и ми се вижда много логично стотици милиарди изтекоха незнайно къде Европейския съюз вече е в рецесия

24

Анонимен

преди 3 месеца

А останалите от любов към демокрацията продавате на терористи.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Не стига, че са голи като да не казвам какво, че ще ме изтрият, а и много наглиии! Къде се е чуло и видяло в световната история държава във война да проси оръжие, ракети, самолети, пари? Те нямат нищо. Само просят. Имали са оръжие за първите 3 месеца от войната (според екс министър на МОУ). Сега пък закъснявала помощта?!Не са произведени, а не, че някой ги бави. Не могат да смогнат на Украйна САЩ и ЕС на оръжие. А Русия имала запаси още от Втората световна. Къде са тръгнали с гайдите като нямат?

22

Анонимен

преди 3 месеца

А другата половина се продава на черно.

21

Анонимен

преди 3 месеца

След погрома в Авдеевка,цялата Киевска нарко-зависима шайка е в ступор,що така?

20

Нане

преди 3 месеца

юрохейците да приготвят репарациите към Русия... Да не си мислят, че, ще им се разминат животите на руснаците дадени в таз СВО, с това даване на оръжие... А и ние, както винаги сме от по грешната страна на барикадата и пак, ще плащаме за чужди грешки... ===)))

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Е, с приятел Запада, враг не ти трябва !

18

Анонимен

преди 3 месеца

Оръжието било малко и закъснявало,плановете за конраступа били на масата в Кремъл,абе чиkиджиии наркозависими,вземете измислете нещо по правдоподобно,иначе кранчето което пуЩа милиарди ще спре!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Това водорасло явно не разбира че дразни, и то изключително много. Тя тая просия край няма.Абе остави си само ЛВОВСКА ОБЛАСТ, че да не останеш и без нея и върви подписвай и целувай краката на Путин

16

Анонимен

преди 3 месеца

Елементарен въпрос към всички защитници на Украйна и нашите медии които бълваха как Украйна побеждава. Къде е оръжието на Украйна имаха над 400 бойни самолета 4500 танка, няколко хиляди БТР, оръдия, гаубици, имаха стотици РСЗО къде е всичко това ? Ако някой ми отговори ще го призная, след това им предоставиха стотици бойни еденици всякаква техника и пак не им достига. А оня Зеления пак се изцепи за жертвите. Само 4500 загубени танка са 13500 човека нямам думи как се омотават в лъжи.

15

До 10

преди 3 месеца

До АнонимеНЗа Байдън говориш, нали?

14

иво

преди 3 месеца

Въпрос на време е. Укрите нямат никакъв шанс. И зеления го знае.

13

Никой не ви е

преди 3 месеца

Длъжен да умира вместо украинците!Милиярди евро и долари ви дадоха, опразнихте оръжейните складове, само още не са ни конфискували колелетата и така е, ще губите, защото искахте да откраднете чужда територия!Същото ги чака и израелците!Алчостта и несправедливостта се наказва Свише!

12

@@

преди 3 месеца

Само сандъци пълни с памперси за вас.

11

абе

преди 3 месеца

Това са пълни глупости. С 31 000 загуби за две години, укрите не са във война, а на курорт. Този военен министър защо не слуша какво говори началника му Зеленски?

10

АнонимеН

преди 3 месеца

ТРЪМП ОБЯВИ, ЧЕ ВМЕСТО ДА ГО ВКАРВАТ В БЕЛИЯ ДОМ ДА ГО ВКАРАТ В ЛУДНИЧЕН ДОМ , ЧЕ БИЛ НАПЪЛНО ИЗПЕРКАЛ ВЕЧЕ

9

Анонимен

преди 3 месеца

Запада няма да повтори грешката от първата световна, когато Европа си даде имането на Америка.