12

Анонимен

преди 4 месеца

Мирът в Близкия изток са две отделни държави-Израел и Палестина, но без терористите от "Хамас". Йерусалим остава столица на Израел.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Как се облича тая Мара

10

Шпек Салам Народен

преди 4 месеца

Няма лошо.Йордания да отдели земя за новата държава и готово.Така се прави.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Докато Гаргамел се разхожда Боко ви крои шапката.

8

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Йорданците явно съвсем са шизофренясали.Бе бяха линте,които заедно с още няколко нападнаха Държавата Израел,която в онези дни бе само от 650 боеца? Те бяха! И какво се случи? Ядоха бой от Израел. Сега тия фъфлят за Държава Израел,но при условие,че имало палестинска държава.Е защо от 1948 година досега не направиха държава палестинците? Ще Ви кажа! Защото тоя катун живее само от помощи и никой в Палестина не иска да се труди. Никаква палестинска държава! Да я бяха направили в последните 70 години

7

ТАЯ ЗАЩО Е

преди 4 месеца

БЕЗ ШАЛВАРИ ?!

6

мак

преди 4 месеца

Всеки ден има величайши екскурзии, всеки път едно и също, партньорство, иновации, където мине - украйна. Време е да спрат да пътуват на гърба на опосканата България. Полза никаква, само разходи и излагации. Защо не ходят из България да видят как живее драгия избирател и да чуят, какво мисли? В крайна сметка за кого са се клели, че работят?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Докато няма Палестина като държава, нема и да има мир, но не съм сигурен дали ще има мир за Израел, дори ако им направят държава, чувстват ги като пришълци арабите :)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ако очаквате от тая някаква работа да свърши,много се лъжете.Конците ще дърпа Боко,а тя ще слушка и ще изпълнява,както и досега.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Нали няколко пъти им го предлагаха това на палестинците, те мир не искат, те искат да затрият Израел. Цикъла се повтаря постоянно

2

Анонимен

преди 4 месеца

Абе Мара не трябваше ли да е тук да оценява заедно с Денков работата на министрите?Какво обикаля като простинал кон арабския свят,като че ли може да повлияе на някой за нещо.Или да се поразходи нагоре надолу като за последно като външен м-р,че после ще става само с покана.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ислямска подметка, това е Габриел.