105

Анонимен

преди 6 месеца

Два квартала два месеца тия що за воина правятОтиди и ги закривани за два дена аман от циркове

104

Анонимен

преди 6 месеца

Тя вече приключва... украинските нацисти са сломени! Само Мара Гаргамел още точи зъбки на България и какво може да изцеди в близко време..

103

До Пешо

преди 6 месеца

Добре бяха рускините, не подбират! За други дето казваш ,трябва първоначален контакт, е закакво, да се види кой от кой е по-*** ли?

102

Опг-Перник

преди 6 месеца

Няма съмнение,че много българи подкрепят действията на терористите от Кремъл,както няма съмнение,че голяма част от населението на България са лош генетичен материал...за съжаление.Едното потвърждава другото.Само тука може да си избираш едни и същи крадци и mутри да те управляват 35 години и да провалят живота ти и държавата.Не народ,а сбирщина.

101

Пешо Алкохолика

преди 6 месеца

Откакто забраниха на рускините да пътуват, 2 лета на Слънчака е суша... българките и украинките първо искат вечеря, а аз в 8 вече съм пиян на мотика. Рускинята я еб'ш после се запознавате

100

По повод

преди 6 месеца

На предстоящото честване на 3 март - полуосвобождението на 20%от България от най-ретроградната империя на света, която държи като роби собствения си народ, но ,,освобождава" други народи, за да им са васали,Митрофанова я гониха, не се махна защото явно тук е руска губерния, агресора в най-долната война на 21 век....Може да поменем само нашите опълченци спечелили боя на Шипка, но нищо друго!

99

До 91

преди 6 месеца

То нали и клипа в Тубата дето дъщерята на Зеленски го нарича нацист и убиец на украинския народ, накрая установиха че е руска инфлуенсърка 6 години по-голяма от дъщерята на Зеленски! Ама то направено за по елементарни и наивни хора!

98

Анонимен

преди 6 месеца

Половината българи искат да воюват срещу Русия, затова си преизбират все същите управници.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Голям подарък , камари с изпражнения от краварници пред руското посолство във Варшава . Това се казва истинска позиция .

96

Мачкай Русийо!!!!

преди 6 месеца

Въпросът е неточен. Питайте българите,колко от тях подкрепят Русия и колко хунтата на Зеленски! Евроатлантици,ще останете разочаровани от резултатите

95

До 91

преди 6 месеца

Ама ти там ли беше?

94

Анонимен

преди 6 месеца

България не мрази Русия, Русия мрази света!

93

До 92

преди 6 месеца

За какви избори в Русия говориш, в Русия има избори, но няма избор, това е бутафория!

92

Добре

преди 6 месеца

Дори и хипотетично Русия един ден без война да има тези територии, които все пак успя да окупира от Донбас до Крим, това са около 25 хил.кв.км. Напълно разрушени градове, инфраструктура, няма хора, даже и за руснаци които живееха там, не рускоезични, Русия е убиец, гад....И какво ще ги прави, там плъхове само живят!?! За диктатора няма значение разрушенията, убитите хора, мъката! То ако имаше, той нямаше да е диктатор!

91

Дарк

преди 6 месеца

Ще си проличи след изборите в Русия.От Запада зависи да приемат мир при съществуващата територия,ако от Русия не само пиар,че биха сключили мир,ако им признаят новите територии за техни и не поставят по ще условия.Пп принцип всичко зависи от Русия кога ще я приключи.От Запада зависи само на приказки.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Путин е казал на Лукашенко може да ги приключим много бързо но ше има много жертви на Сирски майка му и баща му живеят в русияа синът му го нарича предател, сложна е ситуацията

89

Точен

преди 6 месеца

До ясноНаивник.

88

Брахмапутров

преди 6 месеца

Жужето какво каза като приеха финците в НАТО? Не ни бърка нека влизат. Същото ше каже и за укрите, а холопите му ше приемат всичко което им поднесе, т.е накрая ще каже удържахме нато извън тероториите на русия от 91ва и всчики ше му ръкопляскат.

87

ясно

преди 6 месеца

Умер Путинн =война скончалос!

86

До 77

преди 6 месеца

Каза ти и в Запорожие думна оръжеен склад. Един самолет няма как да ги спре. То това да не е наша авиация.