166

ХАХА ХА ХА!

преди 6 месеца

Вервайте какво пишем! Не вярвайте какво наистина идва по интернет!

165

До Хммм 171

преди 6 месеца

защото има растеж в производството и обслужващата сфера, а има ли растеж - акциите на фирмите в тези сфери от икономиката поскъпват, а валутата и държавните облигации са фактор. не като някои държави от третия свят, които живеят от туризъм, услуги и грантове.

164

Хммм

преди 6 месеца

В цял твят, който затъне във война обеднява, ама РФ видиш ли богатее...

163

да вярваш по симпати

преди 6 месеца

доказа се точно както съм те описал. прогноза на МВФ за 2024: Евро зона 0,5%, САЩ 2,1%, РФ - 2,6. и никой не го брига дали растежът е от ракети, нефт, дантелено бельо, легализирана проституция, електроника или бъркалки за кафе. "по симпатия" не се живее. или се живее с истината и фактите, или с лъжата и утре ще пишеш нещо друго. истината - очевидно - е статистиката на МВФ, всичко останало е лично мнение, а не факти. същото като днес "никога коалиция с герб/дпс", утре "пеевски е 100% реформиран".

162

Анонимен

преди 6 месеца

До 165 А защо да вярваме на Bloomberg?))) Защото, когато Bloomberg публикува данни и мнения на МФВ и,, псевдоикономисти" за положителени новини от Русия,,Как ръстът им на БВП 3,5%,(без да се уточнява от къде идва) и как успешно финтирали санкцийте, вие тогава вярвате и ни посочвате за пример,, Bloomerg"като достоверен източник.

161

Анонимен

преди 6 месеца

Вовата скоро ще изпразни хладилниците на руснаците.

160

Анонимен

преди 6 месеца

Както казва известният руски икономист и финансист Игор Липсиц , Руската икономика я чака "Ужасен филм на ужасите". А, ние може дажем-Това заслужават руснаците.

159

Чудя се

преди 6 месеца

А защо да вярваме на Bloomberg?

158

Факт

преди 6 месеца

Всъщност на Путин не му трябва безкрайна война, а само още няколко години. Дотогава Западът хубаво ще олинее, а ЕС направо ще фалира. И причината не е в самата Русия и нейните действия, а в Китай, който дебне в засада да ги изяде с парцалите.

157

minfin.gov.ru

преди 6 месеца

До само преди 3 седмици. Еми копейка си, щото разсъждаваш като копейка, а и щото се разпозна като копейка, която няма да провери информацията. Четеш две статии които си противоречат и избираш на коя да вярваш по симпатия. Ако не беше копейка щеше да влезнеш на сайта на руското минфин и да видиш, че казвам истината

156

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Изначало на руснаци не може да се вярва. Те са майстори демагози и си знаят тяхната - руската истина.

155

само преди 3 седмици

преди 6 месеца

същата медия пише "Руската икономика процъфтява благодарение на войната", а преди 2 - "МВФ повишава прогнозата за растежа на Русия". и после съм бил "копейка", защото съм прочел предишните им писания. аз да не съм като 4екugжuята с номера 158, 154 и т.н. да помня 30 секунди и да ми трябва слушалки, през които да получавам команда "вдишай-издишай" и "напиши нещо гадно за русия". украинската стотинка също е "копейка", nлa3моguй.

154

Анонимен

преди 6 месеца

До ами 158. А на теб това какво ти пречи на живота в България ?

153

Анонимен

преди 6 месеца

Преди военната операция в Украйна запада казваше абсолютно същото. Сега се години след началото на операцията в Украйна има ли някой който още да смята, че това е само блъф? Сега някакъв си частник ми казва, че Русия била много зле, а ние навярно сме цъфнали и вързали? Аз пък си мисля, че запада блъфира. Обеща 1М снаряда на Украйна, а даде само около половината. Говори за Украинско настъпление, а направи просто още едно военно гробище. Говори за санкции, а със скъпия US газ цените тук летят.

152

ами

преди 6 месеца

Никой не вярва на русия Освен лъжи друго не излиза от там

151

Анонимен

преди 6 месеца

Bloomberg: Не вярвайте на Путин - той блъфира, агресията му струва скъп... Вярвайте на Bloomberg - манипулативното издание на ЦРУ. Те не блъфират а лъжат и мажат ежедневно, пропагандата им и манипулациите им са напълно безплатни???

150

Анонимен

преди 6 месеца

Не копеиките не варват,а центовете не вярват на Блумберг ,затва преди няколко дни напълниха укро посолството с оборска тор. А щом некво весникарче било казало,аз вярвам как да не вярвам.Тя инфлацията е двоина щот така си е в реда на нещата.Плуваи плуваи не е риба:)

149

Анонимен

преди 6 месеца

Кое му струва скъпо? Аз агресия не виждам, така че няма как да му струва скъпо нещо, което не проявява.

148

minfin.gov.ru

преди 6 месеца

Гледам, че копейките не вярват на Блумбърг. Горе в полето за име съм копирал адреса на руското министерство на финансите. Като не вярвате на Блумбърг прочетете там. Не че очаквам копейка да си даде труда да търси информация от източника, щото те чакат да прочетат във фейса колко е велика Русия и вяват само на това. Дефицита на Рукия за 23та беше 3 трл рубли, за януари е 1.7 трл, спада от нефт и газ 40%, ръст на външния дълг и прахосване на фонда за национално благосъстояние. Тове е истината.

147

Само да уточня:

преди 6 месеца

До Анонимен===Затворените реактори в АЕЦ "Козлодуй" не са два,а цели четири! Първи и втори бяха затворени по времето на костов,а трети и четвърти по времето на мадридския далавераджия симеон. Последните два реактора от АЕЦ "Белене" бяха затрити от предателите на сатанинската сглобка,които и в момента ни управляват! Закриването на Мариците също е спазарено от отровната сглобка! Те ще бастисат и останалите два реактора,които в момента зареждат със съмнителни касети,които могат да ни взривят!