11

до 6

преди 3 месеца

Не съм жена, мъж съм. Айде обори ме. Долният да даде ID на трансакцията от PP или поне да каже в кой акаунт отиват парите да докаже, че е дарил или поне го е намерил. Просто ми е ПИСНАЛО от плямпала, които само акъл ръсят, но никога няма да дарят и стотинка. Роднина?! Не, просто го взех присърце- купих сума неща от благотворителни базари в помощ на детенцето, лично продавам и там разни неща с цел дарение и дарих отделно пари.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Нужната сума е 750 000 лева, от които до момента са събрани 632880, в рамките на няколко дена.

9

Бащицата

преди 3 месеца

Поредния позор за Милата ни Държава и Управниците! Къде е фонда за подпомагане на деца в нужда, защо го унищожихте? Къде е детската болница? Събираме дарения, а парите ни отиват в чужда пазва и не ги интересуват децата на България, а те умират едно след друго, защото институции, държава, политици, управници, лекари НЕ ХАЯТ!Дарявайте, защото няма кой друг да ни помогне. Фондация pavelandreev има PayPal, има всичко.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Просто ги лъжат за да им вземат парите. Стига ругали Бг докторите защото им казали че няма надежда. Можеха да ги изстискват докато не ги оставят на улицата с умиращо дете и без пукнат лев. Както ще направят индийците.

7

Анонимен

преди 3 месеца

+5 лв от мен, успех на детенцето!

6

гламава жено,

преди 3 месеца

защо тази злоба?! Дано не си от близките на Амая. В такива критични моменти човек не бива да излива негативни емоции върху доброжелателни непознати - това вреди! (До 4)

5

до 4

преди 3 месеца

Редовното плямпало. Нищо няма да дари, само ще търси начини защо да не дари. Иначе си прав- пишеш в google каквото трябва, излизат ти сума начини за дарение за милата Амая.

4

до 1

преди 3 месеца

Ако се интересуваш, с 2 клика в интернет намираш как можеш да дариш по 10 начина- Gpay, PayPal и какво ли не. Но си просто редовният мрънкач, който НИЩО няма да дари. Дарихме, разбира се, дано се съберат парите, малко остават и ще успеем!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Колко долари искат у Бхарат :)))

2

Емигрант

преди 3 месеца

"...но сумата за лечението е непосилна за семейството" - срамна българска политика и политици ! Това е дете бе престъпници-политици ! Можете да дадете на милионерите-зърнари милиони щом реват, но българско дете да спасите не можете ! Каква вина има това дете, че не искате да му помогнете, ще ви се намали процентът от парите които трябва да откраднете ли ? В коя държава по света не се грижат за здравето на децата си - НЯМА ТАКАВА ? Излизайте пак да гласувате за тези които умъртвяват децата ви !

1

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте поне пейпал. Бог да му даде дни на детенцето!