8

Нострадамус

преди 3 месеца

Белите ще бъдат претопени!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Халал да им са. Ще има да си хрантутят тъмните "тамагочита". Бозавите идиотчета още мислят че мигрантите им превземат страната за да работят там. Малко знаят те че мангустчетата отиват там да НЕ работят, а да лежкунят на наивността на бозавата кратуна. Ще го осъзнаят, но ще им е късно, много по-трудно ще го оправят.

6

До 7

преди 3 месеца

Щом като вече са се светнали къде НЕ ИМ се живее, значи е въпрос на месеци да ни се изсипят тук, за жалост. Тая мантра "пратете ги на Фрау Меркел" работи, но само ако си пълен де5ил. В този форум специално е пълно с такива, които я повтарят до откат, защото не могат да си представят елементарни причинно-следствени връзки между обстоятелствата, и продължават да мислят, че ЕС е нещо извън нас самите.

5

Ze nigmar

преди 3 месеца

А тук не искат да живеят:))) малкият ердогана ви ритна здраво в0 носовете, леваци... :)))

4

Alex

преди 3 месеца

В Швеция и Финландия не можеш да се обърнеш от Сомаалийски, Иракски и Авганис тански номади!

3

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"Тъжно е, тъжно е това, че до Европа достъп има всеки." За тебе няма достъп, само с ВИЗА, а за бананго - МАСТЕРКАРД и безплатен полет

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тъжно е, тъжно е това, че до Европа достъп има всеки. Не би следвало да е толкова лесно. Не би трябвало да са милиони. Не би трябвало всичките да са звено надалече от маймунките.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ако емигрантите са от Африка, да ходим ние нататък, за да заемем местата им? По-добре да сме в Швеция и наоколо да са бели и интелигентни хора, отколкото тук, заобиколени от всякакви видове производни на мангалоиди. Левски не го е предвидил това, но едва ли би възразил.