203

Анонимен

преди 3 месеца

Колко много убийци и предатели на почтени български граждани се събрали да празнуват. Продадоха майките си за един военен апартамент в зоната, а децата им станаха наркомани. Хубавото е че всички на снимките няма да са живи след 20 години, нито спомена от тях. Аз помня как бащите ви си криеха жените от подобни съветски капутници в униформа. А митрофанова е просто карикатура на дипломат, подобно на Плугчиева

202

Констатация

преди 3 месеца

В България се е събрала цялата ПРОСТОТИЯ на този свят,щом 65 % не гласуват и оставиха държавата в ръцете накрадци и бандити !За това тези татаро-печенеги, заслужават жалкото си съществувание !

201

Някой

преди 3 месеца

До Анонимен201. Типанар смотън. Тази армия освободи Европа от демократичния фашизъм и благодарение на нея го има евроатлантическия ЕС съставен от пидали и трвъвестити.

200

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е измислена държава съставена от поробени народи Няма да занулите Навални с лъжите направихте го безсмъртен герой Граф Игнатиев предаде нашия Левски и той няма гроб но е всеки ден навсякъде с нас

199

тъпомер

преди 3 месеца

Умници с жълто по устата,клавишни плъхчета,тая армия е непобедима,набийте си го главите очиларковци.Те додоха 20 млн.жертви срещу хитлер,а хамериканците се включиха накрая като лешояди да си делкат Европа.Промити мозъци.

198

Анонимен

преди 3 месеца

Той искаше Русия, такава каквато всички ние я искаме демократична, свободна, мирна и невойнстваща държаваДа знаем я тази държава- разпадаща се колония, с беззаконие, бедност и маса олигарси правещи се на демонкрати.Това бе държавата на Елцин за която много си мечтаете пак да дойде, но няма.

197

Скоро

преди 3 месеца

Франция и Англия искат да ни вкарат във война с Русия ! С това правителство може и да успеят. Денков разписва всичко

196

Анонимен

преди 3 месеца

Само ние празнуваме ден на окупаторска армия. А копейките се радват на това исакт пак окупация и изправителни колонии.

195

Къде се е скрил

преди 3 месеца

нашиьо пРезидент. Що не иде да удари една частушка и запее като Муслиман Магомаев, че и Сидеров да му се наслади.

194

ВиноКУРов

преди 3 месеца

До Честит празник! --- Ше има да чакате да ви освободи Дядя Путтяя. Той още Авдеевка не е превзел, а счита пабедата така, сякаш е забил знамето в Берлин. Възможно е да стане през 23-ти век. Напред! ;)

193

Хахахаха

преди 3 месеца

Руският посланик е стара шантонерка,която всеки подритва.

192

Анонимен

преди 3 месеца

мутрофанова кога ще бъде обявена за персона нон-грата?!? крайно време е!!!

191

Анонимен

преди 3 месеца

Празник на Армията,военен съюзник на Хитлер от 1939-1941 година.

190

Мутрофанова

преди 3 месеца

Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

189

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя паметник също е за разглабяне

188

Анонимен

преди 3 месеца

работайте братушки мы с вами!

187

Анонимен

преди 3 месеца

Да живее славната червена армия !Да живее Путин!Долу НАТО!

186

Реалността

преди 3 месеца

Ако не беше България и българските език и писменост,крепостните още щяха да грачат на уйгурски и да дращят най-вероятно китайски йероглифи. Когато София е била град,финоугурския планктон е дишал с тръби в калта на московските блата.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Денят на фашистката армия ще бъде честван от всички български копейки. Терзиев като отроче на копейки е вероятно и той да го празнува.

184

Учете история

преди 3 месеца

Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)