39

Бустерос морталис

преди 2 месеца

Кога ще има доклад и за починалите от експерименталните ваксини?

38

Хемус

преди 2 месеца

И аз познавам клошари с нулева хигиена,до ден днешен са живи и здрави и си пият вино тип измита бьчва!Ковида май ходеше по ТВ зомбитата

37

Анонимен

преди 2 месеца

Никога няма да им простя на некадърниците които умориха майка ми в първа МБАЛ"Св. Йоан Кръстител", дано Господ им даде заслуженото. Заради тях вече нямам никакво доверие на това съсловие, че даже откраднаха синджира от врата на майка, пълен потрес от всичко.

36

Е

преди 2 месеца

Това по никакъв начин не се отрази на плащането на лекарите. Вдигнаха си заплащането двойно според инфлацията. Никой друг бранш не е с такова увеличение на заплащането.

35

Анонимен

преди 2 месеца

"за периода от 01.02.2020 г. до 31.12.2021 г., който е публикуван на интернет страницата на институцията."----------------------Утре излезте и със заглавие, че смъртността от испанския грип у нас е висока и публикувайте доклада за периода 1918-1920 година.

34

хи хи хи

преди 2 месеца

Умрех от смех!

33

ха ха ха

преди 2 месеца

Ама верно ли бе?! Егати пандемията тогава.

32

Крундел

преди 2 месеца

Ъхъ, най много починали, а помните ли случката с едни бахаратбългари, баща и син загинали в автокатастрофа, които бяха писани умрели от ковид?та бахаратбългарите дигнаха врява и щяха да съветват докторите, та промениха заключението, били се объркали...с такова "объркване" можем и първи в света по смъртност да станем, статистика какво да правиш, като тази: " всички пили вода са умрели" извод: водата е вредна и опасна...

31

Анонимен

преди 2 месеца

Цииииирк !!!!!!!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е вярно. Точно обратното е. В Турция има "епидемия" от внезапно починали и лекуващи се с тромбоза. Има известни личности които си отидоха от запушвания на кръвоносните съдове след двойно ваксиниране с Файзер и бустерирани.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Не ви ли е срам да излизате с такова заглавие, при положение, че докладът е изготвен преди 4 години, и това е стара информация, нямаща нищо общо с обстановката днес?

28

Анонимен

преди 2 месеца

Доста умници си отидоха,щото послушаха партията на ваксинираните антиваксъри.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е, че се плащаха пари и помощи на отделенията за Ковид и имаха стимул всеки да изкарват починал от това. Също така на един етап сестрите седяха пред апаратите за кислород и ги гледаха като голям камък без да знаят как работят, защото е на английски. По тази причина си заминаха много хора с изгорели алвеоли от твърде много кислород

26

Анонимен

преди 2 месеца

Много страшно. Стойте си по къщята и никакъв социален живот. От работа в къщи и от къщи на работа. Никакви събирания и обсъждане на кирчо и кокорчо.

25

L

преди 2 месеца

Скоро и класация за починалите от ваксини.

24

До ваксглупака

преди 2 месеца

Е то официално няма ни един починал от ваксина. Не е разрешено да се пише такава причина за смъртта. Но питай някой спешен доктор под сурдинка да ти каже колко хора починаха 5 дни след ваксинация със сини подкожни кръвоизливи под мишниците и отзад на врата.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Не ли то изостави войанта и се върна на нейнта любима тема Ковид, аз съм сигурен ,че не се е вкасинирала

22

Пландемия

преди 2 месеца

И преди пландемията бяхме на второ място в света по смъртност в света по доклад на цру, само една африканска държава ни изпреварваше. всеки сблъсквал се скоро с българското задравеопазване знае защо. Да добавим бедност, най мръсен въздух, отровена вода,отровена храна от веригите и тн и тн итн

21

Анонимен

преди 2 месеца

1-во Обичаме да сме първи! 2-ро В тази класация, /надпревара с трагедии/ бяха обещани едни суми от ЕС 3-то Пили сме мнооого антибиотици 4-то Не се ваксинирахме, а пък ваксинираните не уцелиха правилната ваксина, според зодията си. Друго някой сеща ли се?

20

марк

преди 2 месеца

До 20, много зависи какъв въздух са ти пуснали! Влажността е много важна, затова са толкова жертвите!