194

Колко меко

преди 3 месеца

Изказване . Джуджака не е луд другото е вярно Бих добавил и няколко думи за майката

193

едно ангелче ми каза

преди 3 месеца

Белия бродник иска да ви води в царството на мъртвите!

192

Дъртака

преди 3 месеца

Надушва, че умира и иска да завлече целия свят.

191

Анонимен

преди 3 месеца

Истината боли бе копейки

190

само питам

преди 3 месеца

Колко газ е произвел белия бродник по време на този прием? От напъване сигурно се е наакал в памперса!

189

Гого

преди 3 месеца

И този дъртак иска пак да ака

188

Христо Христов

преди 3 месеца

До 190 "Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!" -точно колкото Мишел, Урсулата,щ и комисарите и.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Изказване на селски бек от крайпътна кръчма.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Джо е имал предид Григории Распутин , излъгал го на покер преди месец !

185

Отговорът на Путин

преди 3 месеца

Руският президент Владимир Путин нарече обидното изказване на Джо Байдън по негов адрес адекватна реакция на думите за него. "Казах, че ще работим с всеки президент, но смятам, че за нас, за Русия, Байдън е по-предпочитан. И съдейки по това, което току-що каза, каза, аз съм абсолютно прав, защото това е адекватна реакция на казаното от моя страна", подчерта президентът Владимир Путин.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Изображението кадър от "Живите мъртви" ли е?

183

Анонимен

преди 3 месеца

Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

182

Анонимен

преди 3 месеца

Оцапания памперс пак се изказа неподготвен. Срам за американците, че позволяват спънатата склер0за да пърдунти из Белия дом на тяхна сметка.

181

сиромах

преди 3 месеца

ами това е все едно Путин да нарече бай Дън луд без акълен старец,който е готов да направи световна ядрена война,като не си прави сметка,че Пърл Харбър ще им се струва на хамериканците една невинна игра на стражари и апаши!

180

Анонимен

преди 3 месеца

Путин тези дни летя на ТУ160 стратегически бомардировач, Алцхаймер държа реч, в която на половината обърка за какво говори, загуби си мисълта памперса.

179

До 156

преди 3 месеца

Къф бензин те гони? Аз съм заплодил кравата и от догодина впрягам. И вече няма да завися от руския окупатор. Е, вярно, че ни обзаведе с ВЕЦове, ТЕЦове, АЕЦ, ПАВЕЦи и директна нефтопреработка, ама щом казвае окупатор, сигурно е така. Ето, аз вече няма да съм зависим от него. Уговорил съм си и десети бустер, за да осигуря оборот на ФондерАкинен, та да подпомагам "партньорите" си.

178

точно но не напълно.

преди 3 месеца

До мдаа Съгласен съм напълно с коментара , но неправилно го категоризираш "измъкнат" правилното и много по-притеснително е "ще се измъкНЕМ!" Винаги избираме губещата страна от 100 години насам, а тук печелившата страна не е Русия, а е неутралност доколкото е възможна в рамките на Цялостната европейска политика и опит да следваме националният си интерес.

177

Шиши

преди 3 месеца

Попитали Байдън: На колко оценявате паметта си от 1 до 10?Байдън попитал: От 1 до колко?

176

Странно ми е

преди 3 месеца

Колко много хора се възхищават на подобен език. Но е обяснимо -все пак това е лицето на свтовния бандит.

175

Сайкик

преди 3 месеца

Принципно така наричат някой, който те е пре**ал окончателно и не ти остава друго, освен да седиш върху ръцете си с разбита уста, да кълнеш и да си клатиш краката. Ако не вярвате, погледайте филмите им.