63

Как не те е срам???

преди 3 месеца

Тия "регулатори" са наистина важни, НО са на цялата държава, а ВИЕ предлагате да се поделят като чиния кебапчета между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС! ДВЕ КОАЛИЦИИ, които ЗАЕДНО имат под 20% ГЛАСУВАЛИ, от които голяма част не биха повторили (та ГЕРБ са първи с 20% при 30% избирателна активност, а другите са надолу-сметнете, ако можете)! Това не е ли пладнежки грабеж и чудовищна наглост, ице? Ако ни мислиш за такива ***, че ще ти повярваме, ти си този с проблемите! Ако си притиснат или купен, друг въпрос!

62

Да ти припомня

преди 3 месеца

До Някой 60 Другарят Бойко Борисов е единственият днешен лидер на партия, който е бил член на БКП и като истински комунист не се е отказал от партията си! Няма как да мине комунистите с 200, защото тия открай време гледат да минат някй друг! Та и той така.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Я ми кажете едно нещо ...Само едно нещо , за което Борисоф да бъде похвален...Окаяни и разбити и окрадени пътища и Магистрали..Схеми за милиони кражби и източване на европейски средства за ,,градинки" .В пъти цени , получавали близки до ГРАБ фирми...Скандали и смях.Безброй не законни арести , които не сполучвали и осъдели България за милиони в Страсбург.И още години предстои ...За туй и най бедните в Европа

60

Анонимен

преди 3 месеца

И като го хвалите Борисоф с ,,политика " , каква полза имаме .Виждате за 12 години какви каши е забъркал с болната прокуратура.Обвързаност с ,,Натариуса" и частни съдебни клубове.И всичко това в неговото управление При това твърдеше , че престъпността е овладяна....Да , овладяна , но не и в съдебната система.Там бъка от престъпници прокурори.Но той (Борисоф)не признава.Като всеки психично болен , не признава че е луд за връзване.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Вие и да искате, герои никога не можете да бъдете, нещастнициии! Боко е тъъъп насилнииик, а вие сте тъъъпи подлеееци и измамнициии! Какво и откога разбираш ти от политика, бе, неграмотниик!?

58

Анонимен

преди 3 месеца

Цяла България е под стрес , че се управлява от психично неуравновесени личности като Гешеф и Бойко Методиев.Най притеснен бях , когато преди не много време , при управлението им в тандем и пълен синхрон и съгласие , обявиха целия български народ за въстаници , да точно въстанала рая , чийто правоверно управление не заслужават.И въпреки обещанията ,че ще го управляват още и ви всеки , те пак не бяха благодарни за жертвата , която са встъпили за роду и Отечеството.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Че той (Борисоф) от години дава признаци на сериозно психическо заболяване Един такъв фрапиращ случай бе, когато се нахвърли на първо срешналите го репортери , с изпъкнали очи и не ясни гърлени звуци , че Президента Радеф го следи с дрон , и нахлул в стаята му с кръжащ хеликоптер дрон , лично управляван от Радеф.Записвайки го в спалнята му полу гол и в не съзнание , под действието на неизвестен все още опиат, с револвер и пачки над главата му.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Ице, честно казано не ме интересуват там вътрешните политически игрички и разпределение на порции. Това, което най ме разочарова в тебе, е че дори не си направи устата за легализация на марихуаната, па дори поне и за медицинската. Кво стана, почна да друсаш бело като другите и чадела вече е отписан? Знаем най-добрият микс - власт + бело. Блаженство

55

Ангелина

преди 3 месеца

Това ,което си казал е хубаво на думи и точно. Само ,че компромисите не са на всяка цени и далеч от принципните позиции ,за постигане на минимални цели ,при положение че в крайна сметка ГЕРБ/ДПС определят безпринципният "ръководител движение" на "влака" и всички в държавата по един и също коловоз ,докато стане катастрофата.Не е добре депутат да подценява своите избиратели ,считайки ги за "неграмотни" ,защото искат спазване на принципни позиции,което е МОРАЛ,а не "героизъм".

54

Анонимен

преди 3 месеца

Ице, а ние целокупно, и то не от сега, сме притеснени за твоето психическо здраве. Още си спомняме селфито със среден пръст в парламента. Първите ти 7 години къде са?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм притеснен за психичното здраве на ББ от 10 години.

52

въпрос

преди 3 месеца

Говорят ги едни, ум да ти зайде. Но... Има ли нещо, за което ППДБ да са скършили хатъра на бойко и на пеевски. Не, няма.

51

Варна

преди 3 месеца

незнам за ицо, ама ванко1 даже ви го изпя и то още преди 20,че и повече годиниИМА МНОГО ХОРА СЪС ИАРИ, НО ПОВЕЧЕТО СА ГОЛЕМИ СЕЛЯНИ. Ей това сте

50

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

ДОКЪДЕ СТИГНА ДЪРЖАВАТА НИ ХАЗАРТ ДЕПУТАТ ОТ ШАРЛАТАНИТЕ ПОЗОР ПАДЕНИЕ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ПРАВИ ГО БОГАТ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ВСЪЩТОСТ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЗАБЛУДИ СРЕДНИ ПРЪСТИ ТОВА СА ШАРЛАТАНИТЕ

49

Ангелов

преди 3 месеца

Ице добре си беше като рапарче. Незнам кои те бутна в ямата с лаината особено с новите не ферментира ли те сега естествено пееш техните ритми но те са слаби текстописци а пък ти си се хванал на това смрадливо хоро и го друсаш както ти кажат новите но некъдърни лъжливи така наречени политици които щели да се борят за по добра България но се борят за по дебели банкови сметки. Ице спри за малко бельото и бягай от тези лъжци измамници и кариеристи.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Ице чел ли си Оруел и Фермата на животните!Ако не си прочети я и ще разбереш в какво си се превърнал!

47

до господин Хазарта

преди 3 месеца

Гласувахте и се подписвахте Атанасова да стане Ксъдийка. Викате - нужен компромис. Ако е така, как да си обясним последващото търчане към нея, пък мляскане, пък прегръдки, пък нежни погледи... Зер, тая същата дето уж зорлем я избрахте /с отвращение/, вече не е коя да е и дай тука да й се обясним в любов, че знае ли човек?!? Ако след това бяхте излезли тихо от залата, без да се овесите на врата на Дуловица, щях да ви повярвам. И не ви мина през ум, че хората и това ще видят? И ще се отвратят.

46

Пепи

преди 3 месеца

Е кокала така ли се пуска. Там едни Маргини взеха от Ангелова на концесия южното черноморие. Други са платили комисионни да строят магистрали на 3ни цени. Ще стане страшно за него ако не изпълни ангажиментите.

45

анонимен

преди 3 месеца

Политически джуджета с детска психика налазиха парламента. Отваряйте детски кът да правят там поразии, че поразиите извън парламента са опасни за страната.

44

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

Правилно!Боре Способния, не трябваше да е нищо повече, от старшина на рота в кариерата си......