246

Много американски

преди 3 месеца

филми със смесено съдържание - каубой-японско гледате в редакцията! Не се сещам за филмите, ама вие се сещате! Но след юмрука в сърцето трябвало е да направи седем крачки и след това да рухне! Тук има някои неща за до изясняване! Дерзайте!

245

Анонимен

преди 3 месеца

Да убият някого и да обвинят Русия за това е стара техника на САЩ и Великобритания

244

Трол

преди 3 месеца

Терминатора пасти да яде.

243

Конфуций

преди 3 месеца

Синините са от сърдечен масаж, официалните новини твърдят че Навални е бил реанимиран 30 минути.

242

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно ли разбрах последното изречение, че Кърби щял да държи Русия за пакета?

241

Анонимен

преди 3 месеца

През 1885г. Аксаков пише в във в-к "Русъ": ,,Всяко тържество на българите е смърт за Русия'' Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите! ..... а сега може към тия СЛОВА да се допълни... Ние Куманите - Хитрата Лисица от жълтата река на Китай сътворили Османската Империя и Руската Империя - покорили Мала Азия и Балканите, трябва да ги освободим и чрез Русия и СССР отново да ги покорим!

240

Анонимен

преди 3 месеца

Брей то направо митове за това КГБ,което не съществува от 30 години.По-скоро е модерна техника и я наричат експериментална ваксина за ковид-19.В последните 2-3 години доста по-млади известни личности и при това спортисти си заминаха от тромбоза,а други получиха рак като принц Чарлз и Лой Остин.А трети се държат неадекватно като Бай Дрън и Кирчо все едно са в мозъчна мъгла и две изречения на кръст не могат да вържат.Всички те са ваксинирани.

239

Анонимен

преди 3 месеца

О, вече сигурно знаете и рождения ден на ударника от КГБ. Хвала таквшзи разследващи!

238

Анонимен

преди 3 месеца

249платени сме ама рублите били мн евтини. Де да знаем, пак ни прекараха. Идвам при вас, поне ще знам какво получавам!

237

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Путин му е пратил некой кагебеец, от най-старите! Интересно, как след като е имал постоянна връзка с медии и соц. мрежи не е споменал нищо от изписаното в статията? Поне нашия Хр. Грозев щеше да знае! А пример за убиец, станал после държавен ръководител има и нашата история - Бойко Борисов уби Тодор Чакъров във вилната зона в Харманли, за да си придаде имидж на добър гл. секретар на МВР! Стара практика на ЦРУ!

236

Анонимен

преди 3 месеца

Загинал от заблудата в западна пропаганда.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Те бяха крепостни селяни. Но загинаха смело на Шипка. Дарявайки Свободата на нас. Те бяха по-роби от нас. Но оставиха своите кости. За да угоди на Имперската власт! На Шипка е всичко спокойно. Радецки докладва в Москва. А мужиците с тънки шинели. Замръзват на поста в снега. На помощ ще дойдат и мъртвите. Сан Стефанска Русия остана. Имперски блен недостижим! Русия подписа съдбата. На бедния Български роб! Сан Стефанския куклен театър Беще "просто игра"! Която Царска Русия Умело Пред нас изигра!

234

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Удара на юмрука не се ли казва ПФАЙЗЕР ? Не му стигнала една доза ,та си ударил 4-5 за по-сигурно .

233

Анонимен

преди 3 месеца

отдавна не бях се смял така...вземете и прочетете доклада от лечението му в Германия за да видите с какво се е зобил тоя...мир на праха му...

232

Ехаааа!

преди 3 месеца

Бре, бре бреееее!

231

Анонимен

преди 3 месеца

Те го отведоха в този далечен затвор, зад полярния кръг, именно за да го убият! От самото начало ми стана ясно и плаках за него...не заради някакво подчертано пристрастие към Навални като политик, а просто защото в 21ви век, все още заради казване на истината убиват, заради защита на човешките права убиват невинни хора, убиват ги силните и с власт. Това се случва в Русия. Случва се и в БГ.

230

Анонимен

преди 3 месеца

Та кой са ЛЮДОЕДИТЕ? Ами КУМАНИТЕ - напридошли от жълтата река на Китай след 12 век по Русия, Средна Европа, Мала Азия, Балканите, живееши в КОМУНИ и хранещи се с човешко месо. Именно те направиха така, в много от тия страни да не се наричат повече ХОРА, а ЛЮДЕ. Създадоха КОМУНИЗМА и до ден днешен в КИТАЙ, Северна Корея, Московия си е чист КОМУНИЗЪМ - КАНИБАЛИ - ЛЮДОЕДИ! Даже в Китай почти всяка седмица, някой като почине си правят по селата БАРБЕКЮ от човешко месо!

229

тодор живков

преди 3 месеца

Рано или късно ще започнат някакви преговори за войната в Украйна а там щеше да бъде вкаран и Навални за евентуална подмяна и на фона на останалите преговорни въпроси би бил решен за секунди но УВИ .

228

тодор живков

преди 3 месеца

Запада направи грешка и " уби" Навални . Кремълските фашаги се уплашиха от предложението за замяна на Навални с техен офицер който е с доживотна присъда в западен затвор и побързаха да очистят опозиционера . Аз им зная всичките номера на тези мрази питате ли ме как ги изтърпях 34 години .

227

Анонимен

преди 3 месеца

Височина на легенди заробили, ограбили, унищожили, живота на нас - Българите: Ленин - 164 см, Сталин - 163 см, Берия - 159 см. Хрущов - 166 см, Медведев - 158 см. Путин - 165 см. Дребни вождове, големи ядове. Защо са убили Навални? Понеже е висок над 2 метра! Такива Гиганти - Атланти не може да има по земята. Трябва да се размножават само Куманите от жълтата река на Китай с малките пишлeнца - подтикнати от Чингиз Хан по Руските, Источно европейските, Мала азия и Балканите земи, след 12 вek!