52

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не го помни тоя и никой не мисли за него. Каква легенда, какви 5 лева? Колкото и да го натрапват, никой не се интересува от него!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, ТИЯ от ППДБ имат ли и една гънка в мозъците си. Прочетете внимателно биографията на това нищо Навални, и тогава пишете щуротиите си. Един обикновен мошеник, лъжец, ренегат, че и расист, да, да, прочетете изказванията му. Вие сте позор!!!

50

Анонимен

преди 4 месеца

А символът на ПП-ДБ е братската прегръдка с Шиши и рекламно лице е мазният Манол Пейков. На следващите избори ПП-ДБ също ще се превърнат в легенда, щото всички медии ще говорят за тях, но никой няма да ги види в парламента.

49

Тра-ла-ла

преди 4 месеца

аЙ, МЕРСИ!Нимой са напъваш! Никой нема нужда от Т-ъпо-Умните ти заключения!

48

Анонимен

преди 4 месеца

"ПП-ДБ" къде се бутате между шамарите. Дните ви са преброени. Колкото и да се натягате на посолството няма да стане.

47

Име

преди 4 месеца

Явно пак сме в процес на подмяна на герои и история. Това човече плямпа това което му спуснат със стенограма!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Навални беше никой. Буквално НИКОЙ за руснаците. А за нас да не говорим, че повече от никой. И за нищо не се борил. Един назначен от запада набеден опозиционер, когото те си употребиха по техния начин. Следва веселата му вдовица, която чакаше издокарана, свежа, с предварително приготвен траур и изявления да си влезе в ролята.

45

Бай ДРЪН

преди 4 месеца

Вкара окраина във война с Русия и ги изостави. И още по зле ще става при Тръмпо. А най добре се ояде зельо и обкръжение.

44

Герен

преди 4 месеца

ТО НЕ ДОКЛАТЕНИ ЛЕГЕНДИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ И ВИЕ ГЕПИ И ПЕРАЧИТЕ НА ГЕПИ И ДУПСЕТО. СУТРИНТА КИРЕТО ЯКО СЕ ГЪРЧИШЕ ПО НОВА. И НИЩО НЕ МУ РАЗБРАХ.И МАЛКО ХИГИЕНА. ПОД НОСЛЕТО МУ ИМАШЕ БЕЛО. ОТ КАКВО ЛИ.....

43

Анонимен

преди 4 месеца

Путин води война срещу нацистките агенти на Запада, не срещу народа на Русия. Тези нацисти водят война срещу православните народи, включително и срещу българския народ. Ето ги в парламента ви - нацистките плъхове Гьобелс Денков и Химлер Тагаренко. Те водят война срещу вас, а не Путин.

42

Шиши

преди 4 месеца

Хахахахахахахахахахаха

41

Сандо

преди 4 месеца

Легенда, но умряла легенда!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Абе списвачи от Днес, по колко пъти на седмица ходите на инструктаж, строени на зеленото килимче на Козяк? Нас-рахте се с този Навални, чак пък и смешника Минчев какво бил казал, смях голям!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Това са обикновени нацисти. Нямат нищо общо с демокрацията. Защо така бъркате понятията нацизъм и демокрация? Това са коренно противоположни идеи. В демокрацията няма ротационни правителство без избори и марионетни правителства. Само в нацизма и колониализма има такива неща.

38

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Киро излъга дпс и герб да му гласуват конституционна промяна сега разбрахте ли че Радев правилно ги нарече шарлатани

37

2LOOP

преди 4 месеца

Бог да прости човека, но нашите глиcти пак изпълзяха, да впрягат неговата Голгота за своите продажни политически цели!Русия и смъртта на навални са си проблем на Русия!А на нас...тия...са ни проблем!Все по-очевадно.

36

Путин

преди 4 месеца

Засега печеля и на двата фронта!

35

Тагарев

преди 4 месеца

Аз съм легенда.... Навални е за 3 дни!!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя па Борисов и Пеевски пудела какво ми философа , Навални е доказан шпионин взимал пари за да дестабилизира Русия, Путин е последния човек които би убил Навални,ама трябва да имаш малко мозък да го осъзнаеш а не като това лайHo

33

СВОБОДА ЗА ДЖУЛИАН!

преди 4 месеца

24/7 слушаме за един продуктово позициониран от ЦРУ пребоядисан неонациcт, а днес се решава съдбата на един от най-знаковите журналисти в днешно време - Джулиан Асанж, преследван и изтезаван от САЩ и UK затова, че разкри военните им престъпления в Ирак. 0 новини по която и да е медия, да не говорим за наведените безгръбначни в парламента. Срам и позор за т.нар. "радетели на свободата на словото".