35

Анонимен

преди 3 месеца

Откак за забранили убийството на хора чрез закона и религията.. Измамата е единствето конкурентно предимство между човеците.

34

Реформи веднага

преди 3 месеца

Рефомирайте МВР веднага, масово психопати полицаи в ОДМВР ПЕРНИК и Бобов дол - убийци!

33

Пирамиди

преди 3 месеца

Докато има наивници ще има и тарикати, преди няколко години един дядо три пъти го спасяваха от телефонни измамници и на четвъртият път даде парите ,кой е виновен в случая?

32

Se

преди 3 месеца

Сега се лъжат по - трудно хората. Трябваше да чета докрая, за да разбера схемата. То маркетинг, то психология. Някога *** меден лист го навиваш на кръгче, слагаш 10 лв. цена слагаш го на една масичка на пътникопоток, придаваш му стойност със твърдението че сложено на ръката регулира кръвното налягане и стой и гледай *** народ. Продаваха такива и часовници, които струваха 2-3 лв, а те по 15-20 лв. щото като си го доближиш в основата имало нещо което регулира кръвна захар. Такива бяха нещата.

31

Реформи в Кочината

преди 3 месеца

Рефомирайте МВР веднага, масово психопати полицаи в ОДМВР ПЕРНИК и Бобов дол - убийци!

30

Мхмм...

преди 3 месеца

България е рай за всякакъв вид измамници, а компетентните институции услужливо дремят. Едва когато някоя схема лъсне по телевизията, тогава започват да симулират някаква дейност, която най-често завършва с констатация че няма данни за извършено престъпление...

29

SkyLine

преди 3 месеца

Колеги, дайте да дадем, че да вземем.

28

DEM

преди 3 месеца

'Невинните жертви', по-скоро трябва да е 'наивните жертви'. което пък е производно на това желание на човека да 'удари кьоравото'. Да има дребна далаверка.

27

бл

преди 3 месеца

Аз винаги приемам телефонни разговори от измамници, теле-продавачи и т.н. Говоря с тях поне 40 минути, давам им неверна информация и се разделяме приятелски. Идеята е че докато си говоря с тях им губя времето и те не могат да осъществят "истинска продажба" с някой наивник."Говори с измамник - спаси пенсионер!"

26

Анонимен

преди 3 месеца

До бай работник, не! Изпържените комунистически мозъци с бездействието си и липсата на интелект попадат в тези "измами". Които всъщност не са измами, а внимателно направени презентации. С други думи "жертви" няма. Има глуппацци, които освен всичко друго са и алчни!

25

бай работник

преди 3 месеца

Капитализъм в действие,всичко си е ОК!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Не е лесно да си глупав.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Тези наивници гласуват после за мутри и копейки,щом всеки може да ги преметне.А други подобни хвърлят пари през балкона,а после се оплакват,че са излъгани.

22

овчар

преди 3 месеца

Стадото навсякъде по света е едно и също - угояват го, стрижат, доят и пекат.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16, имам платинена карта и хич не ме интересуват мизерните такси, които те събарят. Кашкавал и за 100 лв. мога да си позволя. Мобилният ми план е стафкси, въпреки, че повече от 10 години не работа за мобилния оператор. Не всички са като теб. Има хора, на които ни е добре. Имаме умения и знания и си подреждаме живота. Така че, само ти имаш затруднения и е редно другият път да не искаш обяснения от широката публика за твоите лични провали!

20

И всичко

преди 3 месеца

Това кредити ""подаръци"" еврото нотариуси е под вещото ръководство Партия гепи и ппдб. Толкова държавни служби и служители полиция общински служби и служители а някои си правят бизнес на гърба на народа. Най многобройната администрация и полиция в европа а мушиките най не наказуеми и многобройни. НЯКОИ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.

19

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

"Невинните жертви" да започнат да мислят с кратуните си. Никой не може да бъде въвлечен в схема без негово участие или липса на интелект. Изберете си една от двете опции за "невинните жертви"! Българите докато не се научат, че подаръци и безплатни неща НЯМА.... все ще са нечии жертви! Обществото ни е проядено от алчност, злоба и завист. А точно тези "качества" най-лесно се експлоатират от амеби с интелект около 80. Да, "жертвите" дори до 80 не стигат!

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16 А коя банка и кой мобилен оператор препоръчваш бе приятелю? Всички знаем, че имат картелно споразумение, колкото и да го отричат. Хайде, посъветвай ни умнико!

17

бмп

преди 3 месеца

Никакъв чат бот. Звъня ми едно момиче, за масажен уред или колан за дискова херния, като се представи за завършваща медицина. Не можа да отговори обаче на елементарен медицински въпрос в страни от темата.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тука всички много умни уж в коментарите, обаче продължавате да си стоите при стария мобилен оператор, не си сменихте банката като ви натрсоха неоправдани такси и продължавате да им купувате кашкавала за 50 лева при положение че синьото сирене е 30. И всичко това е защото сте супер умни и никой не може да ви излъже, селяци вдлъбнати и Киро Простото вие го докарахте!