126

Анонимен

преди 3 месеца

А защо тези от ЕС не излязат с декларация и не поискат да се знае кой уби в България Алексей Петров, онзи нотариуса и т.н. При нас дори е сигурно, че е убийство ама никоя от големите държави не се загрижи за нас. Но виж за Русия и някакъв затворник ще ни побъркат да говорят и правят глупости тези управляващи. Вместо да си гледат държавите и икономиката и като искат да наливат в Украйна оръжие и пари колкото искат.

125

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Предупреждение!! Няма да има оправдание ако не издирите в нета реални снимки н майката на Навални и не забележите белегът на козар...хазарщината.Хайде сега,веднъж видени тези снимки сравнете същата тази сефардска арабо-испанка с една друга сефардо-испанка,каквато е Корнелия Нинова.Вече ми писна да повтарям,че белегът е КОЗЯ ПРИЛИКА!!! Станишев е същият! Моля Ви на колене да не бъркайте Светият АШКЕНАЗКИ Народ на Безсмъръен Израел с арабо-иберийсмите ,ала и често тюрко-китайски СЕФАТАДИ. Акт!

124

Анонимен

преди 3 месеца

Руските избори, най-демократичните избори на света. По-демократични и от тези в Корейската народно-демократична република!

123

Анонимен

преди 3 месеца

Горката Людмила! Говори на зъл звяр, който няма да я чуе. Тя няма и да получи тялото на сина си, защото московският сатрап се страхуваше от Алексей когато беше жив, а сега страхът му е двоен. Той никога няма да допусне Навални да има гроб, защото ще стане място за поклонение!

122

Анонимен

преди 3 месеца

Путин бил диктатор, но се явява на избори, а Зеленски за по сигурно, ги е забранил ;))

121

Анонимен

преди 3 месеца

Как се нарича Формата на управление където избори са забранени? Питам за един приятел в Украйна ;)

120

Анонимен

преди 3 месеца

И Ристю Дългоносий, роден в Москва, как точно разбра че е убийство, след като няма нито труп, нито аутопсия?

119

Анонимен

преди 3 месеца

Човек чак да се разплаче.Умрял е един расист, наркоман,крадец/имал е акции в най-големите руски компании/ и предател на своята родина/ в тясна връзка с руските олигарси в Лондон и агент на MI6/

118

Анонимен

преди 3 месеца

защо му е на Путин да убива някакъв, който щеше да лежи още 14 години в затвора и от който не зависи нищо?! А Кличко е продажник, заради него и Зеленски загинаха милиони украинци!

117

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Също така Соломон Паси,който е директен потомък на *** Сюлейман Паша ДА СИ СВАЛИ ФЕРЕДЖЕТО,ще е срам и и гнусно мъж да се крие зад фередже. Но повече от мен,ще бъде Държавата Израел,която ще унищожи родовете до девето коляно на турците османски,които лъжат ,че са част от Вечен Израел.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Западните сатанисти пожертваха анални.

115

Анонимен

преди 3 месеца

ЦРУ Убиха Агента си Навални, точно когато им беше най-удобно!

114

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Умолявам майката на NAVARRA-ни да си покаже лицето и да си прикрепи истинските очила.Тя е сефардка испанка и няма никакво право да прикрива това. На снимката се е дигизирала,сякаш е Ашкеназка,но сляп не съм. Не е Свята Ашкеназка,а иберийска сефардка! Още повече след простотията,която изсипа за синът си,че бил ЩАСТЛИВ в условията на ГУЛАГ. Тая просто не е в ред.Метнала се е на синът си -потомък на сефардска испанска NAVARRA. Хайде стига вече marranos в тоя свят.Да живее Израел !

113

Анонимен

преди 3 месеца

Тая опорка е обидно елементарна и откровено мало умна. Като публиката, за която е предназначена. Мислещият човек е наясно, че всъщност именно Путин няма сметка от подобно развитие на нещата. Западът го уби, защото сега им е в пъти по-полезен и това е очевадно. Егати синхронизацията, до степен, че някои "медии" бълват дума по дума по едно и също. М/у другото, украинския наркоман може да им подобна съдба. Господарите му ще го ликвидират и окото им няма да мигне.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Как беше ?Бг-атлантик :Навални е по-силен когато го няма !

111

Анонимен

преди 3 месеца

Днес Естония е задържала 10 руски терориста, участващи в хибридна операция за дестабилизация на страната! Въпроса е - България кога ще започне да арестува руски терористи и съдействащите им копейки???

110

До Софиянец

преди 3 месеца

Възраждане скоро няма да ги има а ти ходи при твоя господар в Раша и се моли да не отидеш в колонията на Навални

109

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 119. Брадчед тоя сценарий мина вече бе карай по другия че проваляш представлението.

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Софиянец Софи...15,45 ч е време е за хапчетата

107

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 17. Дрън дрън ерина