7

Анонимен

преди 3 месеца

Че защо трябва да отговарят цените на възможностите на населението? Всеки трябва да бъде собственик ли? Това да не е храна или вода? Винаги са били скъпи и са се изплащали с години имотите. Така и ще бъде.

6

ББ

преди 3 месеца

И преди приемането ни в ЕС са си мислили така. Следва 2008 година и всички знаем как приключва историята. Същото ще стане и с еврозоната - ще се надуе още малко балона и накрая пук.

5

j

преди 3 месеца

всичко това написано, граничи с абсурда... Цените на имотите, в никакъв случай не отговарят на платежоспособността на хората! Към момента, в голяма степен ниските лихни помпат продажбите и то, защото не сме в еврозоната! Всеки един пазар в еврозоната в момента се бори със спад на цените на имотите, заради високите лихви в Европа, които са поне double на нашите..... така че тез песни любовни за еврозоната , е добре да ги премислим малко. В допълнение рецесията там, хич не е за подценяване

4

До Варна

преди 3 месеца

Особено след всичко, което се изсипа в морето по край войната !

3

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се! Пишман инвеститорите ще разберат, че Еврозоната няма да направи копторите им златни и че няма да могат да се отърват от тях, дори на цената, на която са ги купили. А за тези с ипотеките най-много ми е жал. Дано го преживеят. Все пак не всичко е пари, приятели ;)

2

www

преди 3 месеца

Който тупил, купил! А тези, дето от 20 години чакат балона да се спука, ще си останат цял живот под наем!

1

Варна

преди 3 месеца

Големите ще дойдат, и след 2 години по черноморието цените ще са 4 ри пъти София. Всичко което не е с пряк излаз на море е провинция.