70

Анонимен

преди 3 месеца

Евреите не са цвете ,ама искам да ликвидират ссиганите . Ссиганина не яде ли секирата не се отказва от номерата си

69

Разочарован

преди 3 месеца

МЕДИИИ,НПО-та,ООН КЪДЕ СТЕ???ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ УБИТИ ЖЕНИ И ДЕЦА И НИЩО,НАВАЛНИ И ЛЕЛЕ МАЙКО СВОБОДАТА Е ПОГАЗЕНА.ВСИЧКО Е ПРОГНИЛО ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ И КОРУПЦИЯ

68

БРИКС

преди 3 месеца

Истината боли. Светът ще победи ционизма и англосаксонския сатанизъм

67

реалист

преди 3 месеца

А как се нарича целенасоченото изтребление на цял един народ???Това могат да си позволят само Израел и САЩ,затова всички по света ги "обичаме"

66

До Днес

преди 3 месеца

Забранете ционистката пропаганда. Упс... но тогава ще трябва да забраните и Зеленски. Много политнекоректно.

65

ъъъ

преди 3 месеца

Случващото се в Газа е СПРАВЕДЛИВОСТ!Детеубийците от хамас нямат право на живот.

64

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Руските борсоуци не пъйрдете в ефир, това може само Радев ха ха ха ха

63

Щерю

преди 3 месеца

Ауу, настъпил по мазола "богоизбраните" - казвайки им чистата истина какви нацисти са...

62

Веселинън7112136860

преди 3 месеца

До коментарист 55. Нямаш грам човешко достойнство,турчино! Безсилието ти да изразиш аргументи те води вече няколко пъти до безобразието да крадеш моята личност и представяш фашистките ти глупости.В нито един миг не съм и няма да бъда противник на Държавата Израел . Стигнал си до абсолютно обезлипение. А дали Мосад ще има предвид подобни изстъпления,то остави това на Мосад,които са навсякъде,защото Мосад това е всеки един от нас -простосмъртните деца на България и Израел!

61

Вагонетков

преди 3 месеца

Да се разследва ционизмът в България като форма на организиран от семитски нацизъм.

60

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Радев, бъйрзу коремнуту хоооп брау брау брауу..Еййй способен разделител, айде чупка танасеХа ха ха

59

Анонимен

преди 3 месеца

Щатите взеха да отправят твърде просташки ноти срещу Китай. Интересно ми е, ако сумираме всичко онова, с което разполага Русия, с всичко онова, с което разполага Китай. И след като ционистите, започнаха да се дърлят на Бразилия: да съберем и това, което има Бразилия, с това, което имат Русия и Китай. Ха, прибавете и Индия (с най-добрите математици в човечеството) и ще видите един авангарден свят, в който единствено ще се губят кича и простотията.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Бразилия е в Г20, водеща икономика с над 200 милиона население, Израел даже не е признат от всички и сега с тези геноциди си проси да бъде затрит.

57

ha-ha

преди 3 месеца

Еврейчетата, не признава,т ама те си извършват истински геноцид. Затворени в открития концлагер държат палестинците гладни, жадни, без отопление, без здравеопазвane, без работа и без никаква алтернатива години наред. Сега на всикото отгоре ги и бомбандират и то яростно.

56

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Вън разделителите на България и пръдня за ПУТИЙН ха ха ха ХАААААААААА

55

Анонимен

преди 3 месеца

Само заради едно изказване :-( егати чифтутите.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Кучетата си лаят, керванът си върви, евреите трепят палестинци.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Много орсуз взеха да стават ***. И погледнете докъде стига наглостта. Цялата им територия не може да се нанесе в един по-голям селскостопански двор в Бразилия, населението им е по-малко отколкото в Рио (изключвам, че много повече са из света), нямат една стотна от природните блага на Бразилия, да не говорим за качества на самите хора (вярно имат интелектуалци, нищо друго качествено), бразилците имат и спортисти, и шоу, най-вече по-богата душа. Но парите...

52

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Настоявам за спешна интервенция на Полицията в Днес. Това е един антисемитски и фашистки орган на злото! Къде е полицията ?Сътрудниците на Днес,които пишат коментари от централата им проповядват фашизъм и това е факт. Къде са,питам ,ченгетата !

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860. То МОСАД точно от теб се интересува ха ха ха ха ха ха ха ха Откъде са ва намерили такива превъртели бе ?