57

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки политик дъвче Левски, ама ако може да стане от гроба да ги види, ще ги застреля всичките като предатели на българския народ.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Идола на Рундьо е Путин, а не Левски. Рундьо е роден за диктатор но трябва да се задоволи с положението на хейтър номер едно

55

Анонимен

преди 3 месеца

И помнете ако не бяха руснаците не само гроба му нямаше да знаете ами и нямаше и да го чествате щяхте да сте като кюрдите

54

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу Пирин

53

леля Асена - Педала

преди 3 месеца

Гарваните днес грозно грачиха за да бъдат забелязани как загробват Отечеството! . . . . Гарванът Плъх Денков : Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация.. . . . . Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле !!!. . . . . Това са *** които управляват България.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Факта че никой европейски лидер не взе отношение показва колко много ни уважават

51

Анонимен

преди 3 месеца

Левски е чисто пропаганден матерял един сепаратист по подобие на сепаратистите от донбас чист престъпник

50

Анонимен

преди 3 месеца

Рундьо иска да се похвали, че доста носове е натрил откакто е президент а явно и като военен не си е поплювал.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Смотльо

48

До Защото

преди 3 месеца

До Защото - чета въпросите в коментара на "Защо?", чета и твоя (с псевдоним "Защото") и не даваш отговор на нито един от въпросите. Няма обосновка. Има само обиди... Типично за трроловете (ясно кой от двамата е такъв), както и типично за майкопродавците! Колкото и да се напъвате, няма да мине. Подценявате Българите жестоко, държите се нагло и жестоко (невиждано жестоко)! Тази жестокост няма как да не бъде наказана! Надявам се да се осъзнаете, да се спрете, покаете и промените-да станете ХОРА!

47

Анонимен

преди 3 месеца

РадеФ ти си позор за България както останалите предатели в НС.Поне не се показвайте изобщо защото Левски се обръща в гроба.Затова навремето е имало Народен съд и Белене.Ама те сега ония идват от Европа със самолетите и остават тук завинаги.Ще режат глави,ще изнасилват ама и вие няма да се отървете.Да се приключва тая България не я заслужаваме

46

Защо?

преди 3 месеца

Защо навсякъде из "медиите" има рева на денков, а няма словото на Президента, срещу което роптае същия този премиер, напиращ за външен министър? НИКЪДЕ НЯМА ЗАПИС НА ЦЯЛОТО СЛОВО и ПОЧТИ НИКЪДЕ НЯМА ЦЕЛИЯ ТЕКСТ! ЗАЩО??? Защото казва: "В оскотялото ни време на ротация на принципи и ценности, сред брокерите на държавност с тефтерчетата на нашата несвобода, Левски изглежда болезнено невъзможен." И не само! Само предположение! И всички трролове се активизираха! Всичко се връща обаче!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Рундьо пак играе хоро на гроба на Левски.

44

До Мария

преди 3 месеца

До Мария - "А ти за разлика от Левски пробуди порива към Ом ра зъта" ---- с кое я пробуди??? Че казва истината? Че казва онова, което СМАЗВАЩОТО МНОЗИНСТВО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД мисли? Защото на това СМАЗВАЩО МНОЗИНСТВО думата не му се чува, а само опорките на подивялото малцинство, мразещо собствената си Родина и срамуващо се от нея? Значи, ако някой възроптае срещу терора оказван от малцинството върху мнозинството и унищожаващ България, "създава ом раза"? Егати логиката! Четеш ли си нещата?

43

Мария

преди 3 месеца

А ти за разлика от Левски пробуди порива към Ом ра зъта.Как ми ке иска да ти даже какъв З.. ,,,,,,,,,,,,к си но ще ме блокират

42

Анонимен

преди 3 месеца

НА ЧЕСТВАНЕТО САМО ПОПОВЕ И ПОЛИТИЦИ - ДВЕТЕ КАСТИ КОИТО ЛЕВСКИ Е МРАЗЕЛ НАЙ-МНОГО.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Зеления чорап само битки сънува. Левски поне не е бил хейтър.

40

Rez

преди 3 месеца

Toa Radev...s poredniya si tupizam....Prostaka bez gram ideal

39

:D

преди 3 месеца

По рсдио фокус днес един изцепи ,че руснаците били поръчали обесването на Левски , нищо че 5 години по-,късно са освободили България. Днессамо за Русия слушам , оня амврикански журналист беше в копието на Макдоналдс , каза че Путин забранил ГМО преди 4 години , представяте ли си , какво чудовище !

38

Анонимен

преди 3 месеца

Президентът Радев е македонец