173

Анонимен

преди 3 месеца

В БРИКС - Няма не искам! Няма недей! Всеки ще прави ИМБPИЦИ - Аз съм Московски Злoдей - както едно време по времето на Стефка Сеpгюни Сутрин Рано - СССР

172

ха ха

преди 3 месеца

До до 171шеф до шефа майнолю

171

Елементарно, Уотсън

преди 3 месеца

До до 171 .... Ахахахаха. Благодаря за това че така ме разсмя. Значи в капитализма имаш избор, казваш ? Ха ха ха. Е надявам се че ти си си избрал да си директор на Банка .... ***. НЯМА РАЗЛИКА между това да си роб при комунизма и да си роб при капитализма . И в двата случая те експлоатират КАТО РОБ. Приликата е че а баллуците като теб обясняват колко трябва да си благодарен че не живееш в "другия" строй и как силно трябва да мразиш "врага". Наивниците сляпо вЕрват на тая пропаганда...

170

Анонимен

преди 3 месеца

1/3 не са чували *** останалите 2/3 са брикс, хахахахаха баси жалки опит за минимализиране

169

Къдя сме

преди 3 месеца

Ми в земътъ на дъното къде там ни пратиха ЕС и САЩ мерси им

168

Анонимен

преди 3 месеца

БРИКС - това е символ на световната ЧАЛГА: "АЗИСЕ не стой прав след пеене - OГЪЗИСE и прави ИБРИЦИ" и всички в тия държави на БРИКС като се съберат и преди да започнат творчески дискусии ще играят КЮЧЕК в името на Световно известния, творец на световната култура на БРИКС - АЗИСЕ OГЪЗИСE и прави ИБРИЦИ!

167

Анонимен

преди 3 месеца

Е как ще чуят хората като се дават стотици милиони долари точно за промиване на мозъците на хората по света чрез СНН и други лайнени телевизии. Кога тези ще кажат че Руската икономика въпреки санкциите е номер едно в Европа и пета в света а пред нея са също страни от БРИКС? Никога няма да си признаят.Всички наши т.н.национални телевизии са *** на краварите и от там им идват нарежданията какво да се говори по тях. Кога отразиха интервюто на Путин пред американеца гледано от милиарди по света?

166

до 171

преди 3 месеца

В панелка живеят и слугуват за жълти стотинки неуките русофили. Които в Русия дори вътрешна тоалетна не биха имали. А в капитализма е въпрос на избор да си шеф или роб. Докато в БРИКС си роб цял живот.

165

Елементарно, Уотсън

преди 3 месеца

Щом 1/3 от света не са чували за БРИКС .то тези с основни познания по матеметика веднага са се досетили че 2/3 ОТ СВЕТА ЗНАЯТ ЗА БРИКС така че неграмотниците да го ду**. А маллоумнииците дето живеят в проспериращия и БОГАТ Капиталистически Запад са най-зле от всички. Да се гордееш че живееш в капитализъм и да се присмиваш на копейки докато шефа ти кара поръчков джип и брои милионите си в банката докато ТИ ЖИВЕЕШ В ПАНЕЛКА с ПЕТ лева в джоба и му слугуваш за жълтти стотинки КАТО РОБ. Ебассси...

164

Анонимен

преди 3 месеца

Що не направят проучване колко от тези хора могат да намерят Украйна на картата на света. За американците знаем, гледахме доста клипчета.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм от тия 2/3 - ти. БРИКС - това е: "ИМБРИК КАЛДАРЪМ ФАРФАЛДА" - значи ще правя имбрици на останалите 1/3....

162

Анонимен

преди 3 месеца

Тия само махалите ли са правили проучване? То бива манипулация.....

161

Ром и сок манго

преди 3 месеца

1/3 от Света не са чували за нищо!

160

Анонимен

преди 3 месеца

а останалите 2/3

159

Хмм

преди 3 месеца

За близо 3/4 от света, европеец е дума с негативно съдържание, еквивалентна на крадец, насилник и грабител. За още по- голяма част, САЩ са държава, която няма нищо общо с демокрацията и световен терорист. Но, за такива анкети не се плаща. БРИКС са страните с ресурсите. На тях не им пука, дали в България знаят за съществуването им. България, там няма да влезе.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Много *** статия!!! Ми те пък 2/3 от хора си нямат идея какво е аватар, 1/100 си нямат понятие от инервация и т.н. Света целенасочено се води към оглупяване и да се ползват 5 гънки от мозака- спане, ядене, ***-не, еб-не и да се ходи на работа.

157

Анонимен

преди 3 месеца

До 177 2/3 са най туппите и изостанали хора на планетата. Може да се присъединиш към тях :)) И без това очевидно не си с голям капацитет.

156

брикс копейки

преди 3 месеца

Най-големата мечта на Адолф путин е брикс...смях до пръсване

155

ха ха

преди 3 месеца

Къв' Брикс... кви пет лева на стотинки ? В България освен на въпросите за Азис,Галена и Преслава , на всичко друго отговора е един и същ. "Кой туй нящу ? За пръв път го чувам" .

154

Анонимен

преди 3 месеца

1/3 от света под англосаксонско владичество, където действа мощна пропаганда. Нормално при такова положение!