37

Анонимен

преди 3 месеца

"Самият аз давам имот под наем, но само два, наследствени, които не продавам заради сантименти в центъра на София и наематели се намират буквално за часове, както долу е написал човек."/// Знаем как се продаваха преди време имоти в топ центъра - напипвани откакто през 40-те е построена кооперацията апартаменти. Безумни цени, но доводът беше: "Той новият собственик ще си го оправи". Повечето нямат асансьори, гаражи пък съвсем. Тесни улички и зони за паркиране, но иначе топ!

36

До 35

преди 3 месеца

Това е лъжа. Апартаменти в Люлин се търсят много. Всяка нова обява се проверява мигновено и успеваемостта вече да е заета е 90%

35

Анонимен

преди 3 месеца

До КУПУВАМ ИМОТ . Остави телефон. Може някой и да ти звънне, за да ти каже, че не продава.

34

Анонимен

преди 3 месеца

На заспал пазар какво да се наблюдава ?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Много се търсят апартаменти под наем в ж.к. Люлин. Вече не се съобразени с метрото.Имам приятел на които му загря телефонът, защото предлага гарсониера в Люлин0 5

32

Анонимен

преди 3 месеца

До до 28За теб, знаем, че си много велик и те разпознавам по коментарите за излишъка ти от пари натрупан от IT сектора, в който влизаш и ти.. Ама аз съм бачкер с двадесетгодишна Е60 и ме интересува, като за мен ако търся сега какви биха били цените?

31

до 30

преди 3 месеца

Недей да сравняваш нов квартал (МЛ) с двадесет пъти по-малко население на км2 със соц такъв (Люлин), построен и населен само с работническа класа със стряскащо спряло развитие. Има и изключения, разбира се, но масовката в Люлин е плашеща. Нормален човек там не би си купил имот, освен да го даде под наем на някой заблуден човечец. Няма база за сравнение. Едното е пренаселено гето, а другото се има за модерен квартал (само се има май) и е в пъти по-приятно с пъти по-приятни обитатели.

30

до 28

преди 3 месеца

В луксозния сегмент винаги е имало търсене. Много скочиха заплатите покрай КОВИД кризата- всичко се изнесе посока България заради ниските разходи за труд и особено в ИТ сектора (да, знам, че ви е омръзнало да се повтаря, но това са фактите) заплати има вече и по 30-40 000 месечно, ако работиш на 2 места и си кадърен. Именно тези хора купуват луксозните имоти (предимно къщи и бутикови блокове).

29

Анонимен

преди 3 месеца

Сега в Манастирски ливади предлагане надхвърля в пъти предлагането в Люлин. За сведение, първото е южен район, второто западен. Та откъде ви идва това голямо търсене в южните райони? Всеки може да го провери. И да не се чуди защо "престижния" ви южен район е с цени, като в Люлин. За наеми говоря.

28

до 27

преди 3 месеца

И едните са дразнещи- с многото имоти, и другите, които вечено пеят за поръчкови статии и балони. Ако трябва да съм честен, тези с имотите и компаниите, се изказват доста по-адекватно и има истина в думите им. Който купил имот, купил. Цените в момента са абсурдни и от това печелят само рентиерите и инвеститорите. Самият аз давам имот под наем, но само два, наследствени, които не продавам заради сантименти в центъра на София и наематели се намират буквално за часове, както долу е написал човек.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Така и не разбрах в София как вървят цените. Само луксозния сегмент казаха и че имало търсене в южните райони. Според мен има предлагане в южните райони, като се предполага колко ново строителство има там.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Най ги обичам тия - най-големите имотни магнати в света, собственици на 3-4 компании в Силициевата долина, но иначе цял ден драскотят във форума за жълти стотинки :)))

25

Анонимен

преди 3 месеца

до 25: Ти не си собственик на имот, а жадно за печалба брокерче, а това е изцяпо ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ.

24

DO 25

преди 3 месеца

Къде го видя тоя да работи дистанционно, бе? Хората, които работим дистанционно, отдавна имаме по няколко имота. Не сме загубени да ти плащаме наем. Не се засягай, ама е така...

23

До 23

преди 3 месеца

Ако работеше дистанционно, нямаше да се пенявиш. Идеята е, че си слугинаж от прованса и западната компания те иска 1-2 дни в офиса. Твърде си загубен да имаш своя компания, да си сърдужник в консултантска такава или да си фрийланс. А и София те дърпа- искаш да си там. Така сте провинциалистите, от 20 години ми пълните джобовете.

22

До 22

преди 3 месеца

Взе ми думите от устата. Изборът пред навлецитe в София е ясен- или плащат наем, или купуват имот. И в двата случая печелим тези, които отдавна купихме и изплатихме имоти и ни носят пасивен доход. Дори вече не ни интересува какво ще стане с тия кутийки, защото парите, които носят, отдавна се въртят в друг тип пасивен доход. 2006та купих тристаен с по 35м2 спални, огромен на цял етаж за 90к евро с 2 гаража- адски скъпо било, балон било. В момента само той ми носи 4к месечно. Отдавна изплатен.

21

до 16

преди 3 месеца

Имотите ни няма да стоят празни. Когато ние купувахме, вие чакахте балонът да се спука. Сега имате 2 избора- или купувате имот (моя имот), или ми плащате огромен наем. И в двата случая аз печеля :) Толкоз. А да не плащате наем не можете- неграмотни сте да работите дистанционно. Шах и мат :)

20

Анонимен

преди 3 месеца

НашиОТ станал на 40. Живурка, барабар с Баньовицата в панелката на неговите. Баньовицата- от село до Рудозем, мечта да е коренячка, гледа софийски съселяните си, надува се, гордее се. Най-голЕмото постижение на нашиО е как си купил БМВ на 12 години, осма употреба от Италия чисто ново. Пръв да коментира цените на имотите, върти клечката икономически, говори за балони, за цени. Он няма 2лв. в джоба. Кореняк бил, а техните- неграмотни бачкери от село, докарани от Живков в Обеля да бачкотят.

19

Брокер

преди 3 месеца

Продажбите ги изпуснахме и отидоха в реката.Сега сме на наеми.Очаквайте статии как наемите ще са само нагоре.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Изкривен до безобразие имотен пазар, но през ден някакви ми обясняват, че няма балон и цените продължават да се надуват всеки час. Няма как какъвто и да е апартамент във вмирисана и презостроена София да струва колкото многостайно имение в Бевърли хилс, а наемите да са все едно в центъра на Лондон. Но има и оправия и за това - мигрантите вече идват и ще ги видим тия с "топ енд таргета", когато градът заприлича хептен на катун, Продължавайте да се връзвате на мафията и да купувате за милиони.