111

Анонимен

преди 4 месеца

Укрофашистите,които панически побягнаха пред настъпващите руски бойци зарязаха безцеремонно ранените си бойни другари,опитвайки се да спасят собствените си з**д*ци! Сега се сетили да разследват за измислени от клоуна им екзекуции! Тия неадекватници нямат спиране в тоталното си бездънно пропадане!

110

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Комунист 109: И за комунистите. И за тях.

109

Комунист

преди 4 месеца

Народен съд за предателите 2.0

108

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Русия 107: Вярно, напредва. Към разпад. В ход е.

107

Русия

преди 4 месеца

не опитва, а напредва! Още малко остана.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Ама какви глупости пишете.Чавек да се смее и забавлява.А истината е една: Украиските сили избягаха от Авдеевка и тя е под контрола на Русия, която напредва. Украйна е фалирала държава, която ще престане да съществува като такава благодарение на факта, че предоставиха на САЩ и ЕК територията си да воюват против Русия. Европа е в икономическа криза, която се засилва и ще засегне и нас и то по начин, пой който не сме предполагали. Това е истината.Другото са фейкове.

105

Анонимен

преди 4 месеца

УКРИТЕ БАНДЕРОВЦИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛВАТ НА МЯСТО

104

тоя наркоман

преди 4 месеца

не си прибира ранените

103

Хах

преди 4 месеца

Е как бе, лично Путин ги е екзекутира, нали тъй умници?

102

Альоо

преди 4 месеца

Лъжливото баронче! Колкото и да се оптваш да омаловажиш победата на руснаците не ти се отдава. Но, не мога да отрека, че си написал и нещо абсолютно вярно: ОСВОБОДЕНА ТЕРИТОРИЯ! Което си е истина - е истина! Свободна територия от нацисти, това звучи много добре!

101

Анонимен

преди 4 месеца

Марш, марш с генерала нашВ бой да летимВраг да победим!

100

хахахаах

преди 4 месеца

"Опитва да напредва" хахахахаха

99

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

Русия не се опитва, а напредва:Общата площ на освободената територия беше 31,75 квадратни километра. Врагът загуби повече от 1500 войници [в битката за Авдиевка]. Отбелязва се, че след превземането на града руските военни са напреднали 8,6 километра .

98

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВО УКРИТЕ РАЗСТРЕЛВАТ РАНЕНИТЕ??? И ПРАВИЛНО - ЩОМ СА РАНЕНИ СА ДЕЗЕРТЬОРИ И ПОДЛЕЖАТ НА РАЗСТРЕЛ!!!...

97

правилно

преди 4 месеца

"не знаем дали има убити ранени, ама руснаците извършват военни престъпления". гледах им военните престъпления на руснаците. "невъоръжените" укри се нареждат един зад друг да се предават, и почват да хвърлят гранати по първия си сънародник, докато руснаците го проверяват. гранатите падат зад гърба на вече пленения и го убиват, а хвърлилите гранатите вадят автоматите и почват да стрелят. дали няма да ги застрелям като кучета?

96

емо

преди 4 месеца

поредната поръчкова статия на русофоба попов, изпълнена с неистини и внушения. заповедта за изтегляне от авдеевка е дадена след започналото масово бягство на украинските войници от града. не руснаците убиват ранени украински войници, а обратното - примери колкото искаш. не руснаците са понесли значителни загуби а украинците - над 1 500 души. и т.н. и т.н.

95

Е те това е....... !

преди 4 месеца

Напрао сАм сЪщисан , БРАВО на урките - успешно отблъскват всякакви атаки , но най-успешно им се отдава да отстъпват.Славно разбира се !!!!!

94

Обективен

преди 4 месеца

В едни чуждестранни медии има инфоемация ,че на убити в Авдеевка бойци на СВУ е имало американски и полски нашивки.

93

Анонимен

преди 4 месеца

до 92 Нека бъдем толерантни към краварите у форума, брат! Няма да казваш че украинците са избягали като бити пее...си от Авдеевка, а кажи че са се оттеглили. Муахахаххааха...

92

asd

преди 4 месеца

ама заглавията си ви...... :) Като цяло, украинският фронт се огъва почти на всякъде. Напълно вероятно е, съвсем скоро да загубят и селото, което превзеха по времето на мега, гига, хипер контраофанзивата. В добавка, нежеланието на украинските войници да умират за чужди интереси, видно от бягството им от Авдеевка, липсата на оръжие ,прави задачата на политическата клика в Киев, меко казано сложна. Така че, Руската армия не се опитва, а напредва доста сериозна....