46

Анонимен

преди 4 месеца

Не си взимайте за жена някоя, която се казва Юлия! Ще ви отрови, ще ви наследи и ще си намери някой нов. Юлия е била при него и след това умира...

45

Анонимен

преди 4 месеца

Щом Кремъл признава за 400, значи реално задържаните са 40 000.

44

Към 44

преди 4 месеца

А Украйна не е тоталитарна държава. Само дето Зеленски забрани всякакви избори и опозицията е....Няма ! А известният американски журналист Гонзало Лира който си позволи да разкаже истината за фашисткия режим в Украйна...Беше брутално убит в затвора в Киев. Факт.

43

Не са ли 4000

преди 4 месеца

Как ги преброихте

42

Анонимен

преди 4 месеца

Руската тоталитарна държава ще бъде ликвидирана отвътре, след революция, подобна на тази от 1917г. Трудно е да се предвиди кога, но ще бъде кървава.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Мангъров е обяснил много добре как се образуват тези съсиреци в резултат на РНК ваксините, а също данни за допълнителна смъртност в Израел, Гърция и западна Европа където хората бяха масово ваксинирани с РНК ваксините Пфайзър и Модерна. Търсете си сами видеота му в нета.

40

Анонимен

преди 4 месеца

400 човека в 32 града е около 12 човека в град. Като се има в предвид, че там някой градчета са по-големи от обезлюдяваща се България. И друго което прави впечатление е че това са най-големите протести от... Това ми прилича на протеста срещу Путин в София когато беше на посещение. Ха ха ха - изместете го в рубриката смях и забава.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Руската власт ще започне да се притеснява при 400000 арестувани за демонстрации. Това, за съжаление, няма да е скоро.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Навални е бил ваксиниран три пъти с Файзър по настояване на неговото семейство. А неговата жена е била необичайно весела следващия ден след обявяване на неговата смърт на конференцията в Мюнхен.

37

Анонимен

преди 4 месеца

А какво стана с демонстрациите на 2.09.2020 в България? Колко арестувани имаше? Тогава запалиха със слама живи полицаите пред Партийния дом, а вечерта платени ултраси мятаха бомбички. Нали уж имаше бити зад колоните на МС? Какво стана? Всичко Мара втасала и тръгнала да оправя протестите в Русия. А не се ли питате дали е възможно да са платени, точно както платените протести в България? Нали видяхте-сега управляват с Боко?

36

да те светна!

преди 4 месеца

До Радослав: Джендърчо! САЩ се паникьосаха като разбраха, че Путин е готов да замени джендър4ето Навални за руския герой Кисимов намиращ се в затвор в Германия и затова го ликвидира дистанционно! Ти ваксиниран ли си с ваксината на Пхайзер или Модерна? Ако си, то ти си поренциална тяхна жертва! Могат да те пратят при Навални по всяко време! Вервай ми!

35

натовски българин

преди 4 месеца

Навални- руския апостол на свободата.

34

Анонимен

преди 4 месеца

До до 25 (32) Ти си наистина турбо-кух!! Значи Путин ликвидирал Навални за да си навреди?? Или пък Навални са го ликвидирали американците в руски затвор за да прецакат Путин. Това българетата сте егати павианните.

33

Радослав

преди 4 месеца

Щом Путин и Масква казват 400, значи са 40000 поне. Официални данни от сатрапа винаги са изкривени както на него му изнася, а нашите платени рубладжии от Вгъзаждане пак цитират фалшиви източници с неистовата надежда да лъскат имиджа на робовладелеца им. Сега последно драги купени рубладжии, ЦРУ ли са невероятната агенция която уби Навални и ще признаете, че САЩ са факири и много по добри от Просия или ще признаете, че Путин е виновен за да не се налага да изкарвате САЩ велики?

32

според мен

преди 4 месеца

Тези и за фронта не стават! Предлагам да ги качат на някой стар руски кораб в Черно море и да дадът координатите на украйнците да ги потопят!

31

Анонимен

преди 4 месеца

До до 22(26)Дали знам кой е Навални?!?! А дали да не питам Мара Знахарова и Путин да ми разясни?!Между другото как са копейките от МитрофЪнова?! Стигат ли за банички??

30

до 25

преди 4 месеца

Интерес да се нанесат щети на Путин след нашумялото му интервю от Карлсон имат САЩ.

29

запознат

преди 4 месеца

Тези са от джен.дърите за еврогейско развитие на Русия! Не са много! Само 400! Има толкова места в местата за превъзпитаване на джендъросани в Сибир!

28

до 25

преди 4 месеца

Тръбата на Северен поток е ясно, че не я взриви Путин, но не е ясно защо БайДън бърза да обяви, че трябва да се отпусне помощ за Украйна в памет на Навални. Путин няма мотиви да убие каторжника Навални точно преди изборите. Интерес да се нанесат щети на Путин след нашумялото му интервю от Карлсон.

27

Смяна на крачола

преди 4 месеца

Трябва да знаете, че на моя много му дреме за тия 400 арестувани и за мнението на сopocoидните наркомани по-долу.